tisdag . like nothing you've ever said

Den här dagen började inte bra, det var helt vitt på backen när jag öppnade dörren. Över en cm snö och en hel massa som flög runt i luften. Och ja jag tänker klaga på snön fastän det finns alldeles för många som har mycket mer, jag tänker också påpeka att jag tänker klaga på snön, bara för sakens skull. I vilket fall tycker jag inte alls om snö, end of discussion.

I brist på bil så fick Mags skjutsa sina barn till skolan alldeles själv, jag gjorde diskade och motionerade hundar istället (i snön, jag blev blöt, usch). Bädda sängar och leta renhorn hann jag också med innan klockan slog 9.45 och det var dags för rast. Tvättade min egen tvätt, alla strumpor jag äger och har tror jag(eller ja det ligger kanske några hemma hemma med). Såg en repig film, Snow Queen (en barnfilm om en elak snödrottning, budskap snö=elakt) och åt lite nudlar med. Halvsov någon timme framför datorn och rörde lite på mig innan jag började jobba igen vid fyra.

Resten av min jobbtid ägnade jag åt tvätt, matlagande och kaniner (och söndertuggade tidningar/dockor). Blev alldeles för mätt av maten, man borde sluta äta när man är mätt och inte ta massa mer bara för att det är gott. Hamnade framför Eastenders med en valp i knäet en stund innan folket kom hem igen, vara bara jag, Rebecca och Mormor Moyna hemma någon timme. Avslutade kvällen framför elden med massa mer eller mindre konstiga histporier (åh vad jag tycker om att här är fullt med öppna spisar överallt).
















You don't have to be good at anything but beeing yourself. :)

måndag . in a world made of steel

Ledig idag med. Sov ända till halv tio. Gjorde lite mumsiga varma mackor till frukost och slängde in lite tvätt i maskinen. Hade planerat att åka och handla lite men det gick inte, bilen är sönder. Rebecca kom inte hela vägen hem när hon hade lämnat Gini i morse, bilen trasade sönder sig på vägen. Men det var inte hennes fel och det hände ju inget allvarligare än att vi är utan bil ett tag. I brist på möjlighet att ta mig härifrån gosade jag ner mig i sängen med en film, snö är bäst på film, och sallad och popcorn.

När det började närma sig middagstid gick jag in i huset. Tydligen hade Eleanors skolbuss också lagt av idag. Vi åt köttfärspaj och sen eldade jag lite i en av kakelugnarna, min nya hobby. Gick en promenad innan jag gick in också, motionera mera. Glodde lite tv innan jag tog en dusch och nu ska jag sova, mer spännande än så blir det inte.




Somliga går i trasiga skor, säg vad beror det på? :)

söndag . it's a shame baby

Första advent, så jag tänder ett ikea-ljus och äter en apelsin, kan det bli mer första adventigt? Tror jag toppar det hela med ett äpple istället för chokladen, har hört att man sover bättre om man skippar choklad precis innan man ska sova.

Idag har det inte hänt alls mycket, att Wagner åkte ut från X-factor var ungefär det största som hände. Skönt med lugna dagar, har tillbringat den lediga dagen inomhus eftersom det är så kallt utomhus. Vaknade alldeles för tidigt, åt lite frukost och tog en dusch. Sen ägnade jag mig åt datorn och min bok tills klockan var fem ungefär, då gick jag in i huset och åt middag med Rebecca. Lekte med Gini mellan maten och Strictly/X-factor. Var fullt hus framför tvn, tyvärr sjöng Justin Bieber på X-factor och Laura och hennes två vänner är lite smått galna i pojken. Men vi överlevde och kvällen tog slut.

Igår hade jag planer på att se när dom sjöng hela låtarna på X-factor men jag hamnade på Skype med Pernilla i en två timmar eller så istället. Jag saknar dig så jag går sönder kvinna! Linus cam fick henne dock att se ut som Samara i The Ring, extremt skoj när man är trött. Fick också vantarna som mamma har stickat med posten igår, älskar det här med post på lördagar. Tack mamma.<3

Igår hade jag helst velat vara hemma och varit med på Olivers dop, men men man kan inte få allt. Har fått bilder idag iallafall, fy vad han är söt, man vill ju bara pussa på honom. Det ska jag bannemej göra när jag kommer hem (om 25 dagar för att vara exakt). Nu ska jag sova och när jag vaknar är det bara 24 dagar tills jag är hemma, borde nästan köpa mig en chokladkalender och börja den 30e, hm ska sova på saken.



Chocolate is the answer and I don't give a damn about what the question is. :)

lördag . snowman

Det har bannemej snöat här idag, flera millimeter, som försvann efter några timmar. Började min morgon med att mocka boxar (efter den tragiska upptäckten av snö utanför fönstret). Sen tvättade  jag skoluniformer och bäddade sängar. Gick en sväng med hundarna med innan jag åkte och hämtade Gini på Stage Coach i Aylesbury. Åt lite lunch med Gini och Moyna. Sen kom Tesco (tre gånger, kul kille det där) och sen blev det en tripp till till Aylesbury för att hämta Millie vid tåget.

När vi kom hem så åkte vi igen, efter att vi plockat in alla varor och så. Vi hamnade i Long Crendon, dom hade rea på hästgrejor på ett ställe där. Jag köpte ingenting, vi fick godis och Rebecca släckte ner halva lokalen. Sen åkte vi hem igen och jag gick på en liten walk med Gini och hennes ponny Rusty runt på gården. Sen gjorde vi lite mat och åt och så, fullt hus (Laura har två vänner här och Eleanor har en vän och då blir det många om man är fyra plus två redan innan).

Nu skulle jag ha kollat X-factor men det fick jag inte, jag skulle tydligen skypa med Linus, eller Pernilla då men ändå. Funderar på popcorn eller kex, hm.


Ungefär precis såhär mycket snö har vi haft, alldeles lagom.


Hugo var söt och brydde sig inte alls om äckelsnön.


It doesn't matter where you are, it's who you are that matter. :)

fredag . Bob the Builder can we fix it?

Har haft låtar som Byggare Bob, Bananer i Pyjamas och Teletubbies på hjärnan hela dagen. Måste erkänna att dom är bättre på englska, iochförsig är det mesta bättre på engelska. Iallafall så började dagen med en ledsen Gini, därav dom underbara låtarna i bilen på vägen till skolan (och hem men det säger vi inte högt). Galet kallt är det här nu, dom säger -2 men jag tror dom hittar på, det måste vara kallare. Det är så härligt att börja morgonen med isiga rutor när man är sen redan i förväg (inte mitt fel dock).

När jag väl lyckats lämna Gini i skolan, morgonproceduren tog aningen lång tid idag, så bäddade jag sängar och fixade lite. Hjälpte Granny Moyna med en del med, hon bor här just för tillfället. Gick en promenad med hundarna, saknade min mössa där och då. Sen putsade jag mögliga grimmor, wihoo. Skulle haft rast vid elva men det kom en aupair i vägen, grannens. Hon var trevlig och hade en hund med sig.

Efter hon hade gått igen så åkte jag och Rebecca till Thame för att uträtta lite ärenden. Besökte en bank, en mataffär, posten, slaktaren och lite smått och gott. Det resulterade i hela kylskåpet fullt med youghurt. Tyvärr glömde jag köpa juice, attans. När vi kom hem åt jag nudlar, mackor och som grädde på moset en Rocky Road, syndigt gott. Såg lite på Balls of Steel (också bättre på engelska, eller ja den engelska versionen).

Nästa jobbpass började med lite matlagning; kyckling&svamppaj, potatis och grönsaker. Sen umgicks jag med Gini, det är inte alla som får betalt för att leka. En lugn kväll eftersom det bara var jag, Gini och Moyna i huset. Nu ska jag se klart på ett avsnitt av Balls of Steel innan det blir sängen.


Det är inte alla som har en McPhee utanför huset, han är för söt.


Med varma sockar och en eld klarar man det mesta.

Ask the Teddybear and you'll never get a "No". :)

torsdag . och snart så har man glömt vem man är

Igårkväll somnade jag klockan nio, så tidigt har jag inte sovit på århundraden tror jag, man är inte äldre än man känner sig. Vaknade en hel massa gånger under natten, skön känsla att vakna halv två och veta att man får sova fyra timmar till. Började jobbdagen med disk, sen efter några bunches och en vante gav vi oss ut på dom isiga vägarna till Ginis skola. Kom både fram och tillbaka utan att lämna vägen en enda gång. När jag kom hem bytte jag lakan i många många sängar, tvättade många många lakan med. När jag har gift mig rikt ska jag se på när folk tvättar lakan åt mig med ett leende på läpparna.

På rasten åt jag kycklingsallad framför Scrubs. Efter någon timme fick näsan nog av kylan och trillade av, nästan. Så jag parkerade mig på golvet framför elementet med datorn tills klockan slog fyra. En extremt lugn eftermiddag/kväll, fixade fika åt Gini att ta med sig när hon och Mags åkte iväg. Sen läste jag Horse & Hound, svarade lite i telefon och så åkte jag och Rebecca och hämtade Millie vid tåget. På väg hem därifrån stannade vi och köpte Fish&Chips. Nu ska jag duscha innan jag trillar i säng (missade ju att sova middag idag så ögonen far snart ihop).


Tänkte ladda upp en större bild men det såg så fettigt ut med all ost. För en dag åt jag varma mackor till lunch, och ja jag åt upp allihopa alldeles själv. Godnatt!

En hand i min, är ibland allt man behöver. :)

onsdag . some sunny day

Efter frukosten kikade jag lite fint bakom gardinen och såg dimman, tog på mig den tjocka jackan och gick ut. Fem minus. Men strålande sol och helfint väder hela dagen (ska ni fortsätta ha snö hemma kanske jag stannar här över jul, usch). Tillbringade min dag i stallet. Mockade några boxar, bytte täcken, släppte ut hästar och sådär. Skrittmaskinen hade frusit så den fick va idag. Putsade lite på gravida Zanna , hon ska säljas, tror jag. Har sagt hejdå till fölen med, fyra av fem åkte till försäljning idag. Den femte stod mest i sin box och skrek, boxvila i tre månader är nog inte så skoj när man bara levt sex månader.

Efter lunchen rev jag staket, ambitiöst och bra. Det är alltid kul att plocka ner stolpar och rulla ihop x antal meter eltråd, en femhundra meter eller så, ungefär. Putsade lite sadlar och träns innan det var dags att plocka in hästarna igen, och byta massa täcken, igen. Sen hade jag planerat in en dusch innan maten. Men jag hamnade på golvet framför elementet med datorn i knäet istället. Gick ut och kollade på när Millie och Eleanor red en stund med. Sen åt vi, vi vuxna åt fisk och barnen som är lite kinkiga med maten fick kycklingpaj. Gott vare iallafall. Efter maten fick det bli en dusch och nu funderar jag på att sova, tidigt för en gångs skull. Får se hur det blir med den saken.


Solen gick upp.


Det var frost överallt.


Woody är söt.


Sen gick solen ner igen.


Sing a song let noone know how hard you have to try. :)

tisdag . just like you have to eat all your carrots

Det har varit en alldeles konstig tisdag, inget särskilt har hänt men det är väl tanken som räknas. Just nu tycker jag inte alls om tankarna som snurrar i mitt huvud, ta bort dom.

Började med att väcka barnen halv sju (och innan det hann jag faktiskt med en frukost till mig själv). Gjorde lite frukost åt Gini och Eleanor, Rebecca skjutsade Eleanor och Millie till buss/tåg och till sist så åkte jag och Gini till hennes skola. När jag kom hem gjorde jag alla sovrum, tvrum, tvätt osv. Sen tog jag en långpromenad med hundarna, det värsta med att gå längs en väg och sen vända igen är att man möter samma människor extremt många gånger, typ fem (tur han va snygg åtminstone).

Efter hundpromenad hade jag långrast, sex timmar närmare bestämt. Åt lunch, massa varma mackor som var hemskt goda. Sen sov jag någon timme eller två, helmys när man kan sova mitt på dagen. Hann med att diska lite innan fyra också. Sen tvättade jag bil, eller ja nummerplåt, ren och fin blev den. Lagade lite mat och hängde lite tvätt (hemmafru javisst) innan det var dags att hämta Gini på Brownies. Fick sällskap av Rebecca, trevligt.

Nu ikväll har vi hjälpt Chico plugga till hans tenta, bra att öva engelskan och så. Insåg förut idag att jag, som åkte hit för att jag inte ville plugga (okej inte bara därför men delvis därför) faktiskt funderar på att plugga nu när jag är här, matte eller engelska. Eller kanske foto eller något annat kreativt (för jag sa faktiskt att jag ville göra något helt annat än media så jag kan ju lika gärna göra tvärtemot det med isåfall). Får se hur jag gör med saken men det är lockande.

För övrigt tyckte mamma jag skulle äta choklad, jag åt morötter och Clementin istället. För jag äter inte bara onyttigt, jag varvar det onyttiga med massa frukt och grönt, galet. Nu blir det duschen och sen sängen.


Ungefär såhär brukar våra hundpromenader se ut, en åt varje håll, och inte att förglömma wellies på!

The biggest change is the change you do inside. :)

måndag . Cash Cash Cash

Har varit extremt produktiv på min lediga dag (eller också ville jag bara använda ordet produktiv, vem vet). Gick upp runt nio och fixade frukost; mackor (med salami, gurka och sardiner), müsliyoughurt och apelsinjuice. En nyttig start på dagen åtminstone. Sen både diskade och dammsugade jag här i stugan. Hamnade framför tvn en stund innan jag for till Thame en sväng. Körde runt runt och försökte lokalisera mig, tror jag hittar lite bättre än innan iallafall. Köpte lite sallad och choklad när jag ändå var i närheten av en affär.

När jag kom hem igen ( nej jag körde inte vilse) så gjorde jag mig lite kycklingsallad och kröp ner under täcket framför tvn. Sen ikväll gjorde jag Rebecca sällskap inne i huset när hon lagade mat och så, Eastenders såg vi med. Mags är hos sin mamma till imorgon så det var bara jag, Rebecca, Eleanor och Gini där ett tag. Nu ska jag försöka sova, börjar halv sju imorgon (galet förvirrande när dom säger sex och halv och så måste man tänka om det till halv sju alldeles själv).

Och Denise, jag älskar att du är som du är. Fortsätt med det så gifter vi oss på Bahams en dag, för vårt eget bästa. Jag saknar dig!<3

Sometimes it's easy to forget where you're going. Sometimes it's harder to leave. :)

söndag . why don't you tell me straight ahead

Första lediga dagen jag lyckades sova längre än klockan sju. Vaknade någon gång innan tio och gick upp ur sängen framåt halv elva ungefär, lagom för en söndag. Har tagit det hyfsat lugnt idag. Diskat lite, plockat undan, duschat (och rakat benen, härliga känsla) och ätit massa. Har också trixat lite med mina Garpur-bilder och fixat fb-abum och så, vissa saker måste få ta tid innan man orkar ta tag i det. Fy vad jag saknar mitt hjärta!<3

Nu ikväll har vi kollat X-factor utröstningen och insett att folk här röstar lika fel som folk i andra länder. Satt under varsitt täcke och frös, och åt glass. Nöden har ingen lag, är man sjukt sugen på glass så funkar det även om man fryser så att näsan håller på att trilla av. Snart tänkte jag sova, så jag orkar göra något vettigt imorgon när jag är ledig, funderar på en tur till Thame.

Fast sova är svårt när huvudet är fullt av tankar. Tankar som förvirrar, tankar som är svåra att placera. Jag har svårt för såna tankar, för egentligen så är jag en extremt logisk människa som har mycket lättare att förstå andragradsekvationer än kärlek. Tankar som rör kärlek, killar eller problem i största allmänhet rör mest till min hjärna. Jag är för mycket femåring, jag vill veta varför. Jag vill inte bara veta hur saker är utan varför dom är som dom är. För det är så jag fungerar. Och när jag inte fungerar som jag ska så äter jag alldeles för mycket, hela tiden. Därför är mina Pringles nästan slut fast jag öppnade dom nyss. Borde borsta tänderna så jag inte kan äta mer, för tandkräm får allt att smaka illa, tandkräm är bra.


Du är den enda jag någonsin kunnat lita på fullt ut. <3

Och där tog chipsen slut, borde verkligen borsta tänderna så jag har någon choklad kvar till imorgon.

Inside I got a dream, a silly stupid dream that never will come true. But that's not the point. The point is in believing. :)


lördag . everywhere I'm looking now

Lördag den 20e november, tydligen. Tror inte jag har varit i fas med almanackan sen i juni faktiskt. Sen Norrköping ungefär, då trodde jag på farbror almanacka, nu är jag bara förvirrad. Har förövrigt kvar solbrännan sen Norrköping med, galet.

Började min jobbdag med skoluniformstvätt. Sen skjutsade jag Gini till Stage Coach, hämtade henne där med. Sen gjorde vi iordning Rusty inför Ginis rally, fy vad ponnyn är söt! När dom hade åkt tog jag en långlunch i det stora tomma huset,halva familjen var på rallyt och andra halvan på rävjakt. När dom kom tillbaka hjälpte jag till lite med hästarna, är lite smått kär i nykomlingen. Sen gick vi in och fixade mat, tävttade lite till, åt mat och hamnade framför tvn. Någonstans mitt i allt detdär hann Rupert med att tugga sönder två toapappersrullar, på något sätt lyckades han även få dom fulla med blod, konstiga hund.

Nu ikväll bänkade vi oss framför X-factor under varsit täcke. Beatles-tema var det. Igår köpte jag strumpor, idag är jag kär i dom. Är också halvt förälskad i mina nya skor. För att materiell kärlek är så mycket enklare.



En dag var jag i Aylesbury, när jag körde hem så såg jag ungefär ingenting.


Lycka är en ananas. :)

fredag . och så märker du hur fort det går

Galet att det är fredag redan. (Galet att jag använder ordet galet alldeles för mycket.) Iallafall så åt jag frukost idag, om man nu kan räkna en Risi - Strawberry (som Risifrutti typ) som frukost? Började min dag med en skolrunda, skjutsade Gini till skolan, spännande eftersom vi såg i princip ingenting pga dimma, is och smutsiga rutor. Men fram kom vi, tillbaka med. Gick en powerwalk med hundarna i väntan på Millie. Sen gick vi ut i stallet och mockade. Mille red den nya hästen med, finfin är den. Hann med att tvätta Ginis ponny Rusty inför imorgon med, insåg att hennes ben faktiskt var vita under all leran.

Sen var klockan rast. Åt lite lunch och tog en dusch. Kul historia det där med duschen. Våran dusch har varit sönder några dagar. Eller ja, man måste dra i ett snöre för att sätta igång varmvattnet till duschen och häromdagen var det någon (jag) som visst var lite för stark och drog sönder snöret. Så vi har inte kunnat duscha, eller vi fick såklart låna en dusch därinne (dom har ju trots allt nio badrum). Så idag kände vi oss tvugna att duscha inne i huset. Komiskt att när jag kom tillbaka från duschen så står det en rörmockare (plumber låter så mycket roligare) i vårat badrum. Så nu kan vi duscha i vår egen dusch igen, wihoo.

Efter duschen åkte jag och Rebecca till Aylesbury för att handla lite. Hittade Tesco, gigantiska Tesco. Tog en evighet att handla, det är ju så stort. Men en hel del frukt och grönt blev dte faktiskt (och ja lite Bounty, Pringles, Popcorn, Mars och glass också). Inhandlade även en nagelsax, en ram (till Oliver-tavlan som numera bor på min tv), en osthyvel och lite annat smått och gott. Åkte förbi TKmaxx, köpte tjocka, långa strumpor. Sen åkte vi hem och insåg att vi borde köpt någon slags dressing med.

Back to work vid fyra. Först en tur till Posten påväg till Ginis skola. När vi kom hem åt vi mat, kycklingwrap. Sen barnvaktade jag. Tesco kom med varor, snygg levererare med. Tog ett tag att plocka undan allt sen. Resten av kvällen kollade vi på Children in Need, en insamlingsgala för barn i Storbritannien med massa uppträdande och så. Nu ska jag försöka sova, trots att jag får sova till sju imorgon.



Och min tv blev genast mycket finare! <3

You can cry when you get older. :)

torsdag . cause i ain't got a gun

Eftersom Denise säger "Ingen julmusik, julmust, pepparkakor osv osv innan första advent" så lyssnar jag på Cash istället, gudomligt! För övrigt är jag trött. Det är alldeles för tidigt att börja jobba kvart i sju. Kom nyss in från huset, blev en lång dag eftersom det bara var Gini hemma nu ikväll och henne kan man inte lämna ensam, för så gör man inte med en sjuåring. Eller med en hundvalp som tuggar sönder allt. 

Började dagen med att gå upp alldeles för sent, inte senare än att jag hann i tid dock. Plockade undan frukosten i huset, gick en sväng med hundarna (wellies på), tvättade lite och bäddade lite sängar. Sen fixade vi kläd-paket till en ex-aupair från Polen som åkte hit och blev gravid och numera bor i London (jag fick stränga order om att inte bli gravid medan jag är här). Åkte och postade nämda paket och några brev, en sväng till kemtvätten hann jag med också.

På lunchen Skypade jag med min kära mor (och min kära bror, dock är han mer kär i Linda Bengtzing, typ). Hann med x antal HIMYM-avsnitt med, klar med säsong två nu, började från början i måndags, hm. Panpizza åt jag visst med och en apelsin med. Sen back to work, hämtade Gini i skolan och postade fler brev (i en annan postlåda dock). När vi kom hem lagade jag mat, nudlar med majs och så (inte avancerat alls men det var det hon ville ha), sen halvsov vi framför tvn med ett Nintendo Ds. Hann med att titta på Vänner, Simpsons och Eastenders också innan någon kom hem.

Har Skypat med pappa ikväll, spännande, och jag saknar dom där hemma. Men nej jag har inte hemlängtan, jag saknar vissa människor hemma, en helt annan sak faktiskt.


En bild på Rupert när han faktiskt är duktig får avsluta. Godnatt!

Some times life's actually worth living. :)

onsdag . making believe

Klockan är inte ens åtta och jag skulle kunna somna när som helst (är dock rätt säker på att när jag väl försöker sova så går det inte alls, konstiga påhitt).

Dagen har varit intensiv och fy vad det är underbart att känna att man är fysiskt trött på kvällen och att man faktiskt har gjort något och rört på sig. Har varit i stallet hela dagen. Släppt ut hästar (bytt täcken i miljoner), släppt hästar i skrittmaskinen, ridit ut på Johnny med Sue och George, mockat (fem + två boxar, det tog liksom aldrig slut, för här har vi stora boxar och mockar extremt grundligt) sen var det visst lunch, för sju minuter sen.

Efter lunchen putsade jag träns och sadlar, x antal stycken. Tog in lite hästar, hatade Spud för att han hatar mig och har en förkärlek för att förstöra mina händer, bytte massa mer täcken och lite sånt. Har hunnit med att kolla på den nya hästen med, fin som tusan är den och i karantän (för ja vi har en karantänhage på gården), den kanske har ringorm (ringworm), komiskt att jag redan har haft det två gånger i mitt liv (enligt vetenskapen kan man bara ha det en gång, vetenskapen har uppenbarligen fel).

När min jobbdag var slut, halv fem, så trodde jag att jobbdagen var slut, men dte var den tydligen inte. När jag lagom hade bytt kläder så ringer Mags och säger att hon tror att Rebecca har kört vilse och frågar om jag kan kolla om det går bra för Eleanor, hon var ensam och red. Det gick fint för henne men hon ville ha hjälp när hon var klar, det vill säga tio minuter-en kvart senare. Gick in i det tomma huset, valpen hade tuggat sönder något. Mags ringer igen, Rebecca var visst vilse, kan jag rädda maten som står på spisen med. Sagt och gjort. Gick ut och hjälpte Eleanor med Minty och sen åt vi, en i taget ungefär. Valpen hade tuggat sönder en presentlåda, dock varpresenten som låg i lådan oskadd. Häromdagen tuggade han Millies datorsladd, en apple, alldeles för dyr var den. Kunde han inte ha tuggat en hp-sladd liksom.

Insåg att idag är det en månad sen jag kom hit, alltså igår en månad sen jag åkte hemifrån (och lämnade mitt hjärta). Tiden går så ruskigt fort, jag Pernilla den gör faktiskt det. Oliver fyller fyra månader idag med (säger man fyller? firar kanske?), grattis på finaste bebisen, saknar honom som tusan. Försöker förstå att han är dopvuxen om mindre än två veckor, förstår det inte. Fast jag ska köpa julklapp, åh det är så skoj att shoppa bebiskläder dom är ju så söta.

Imorgon börjar jag kvart i sju, wihoo. Ska därför Skypa med älskade Suster och sen försöka sova, försöka duger säger dom ju (tror dock inte man blir mindre trött imorgon på grund av att man försökte sova).


Aston Mullins, för att det är där jag bor. En sovande hund, för att det är den som inte tuggar paket.

Ibland faller inte äpplet långt från trädet, ibland är det ett päronträd. :)

tisdag . baby anyhow i'll get another toy

Insåg idag att jag faktiskt skulle kunna tänka mig att skaffa en hund, för hundpromenader är bland det mysigaste som finns. Till det ska också tilläggas att klockan är tio och vi nyss kom hem från affären. På tal om hundar liksom.

Har uträttat en hel del idag faktiskt. Både på jobbet och annars. Började kvart i sju, hemskt tidigt för en natt utan speciellt mycket sömn. Första passet (6.45 - 9-45) blev det mest sovrumsfix, tvätt, disk och så har jag sytt fast Ginis Brownie märken. Måste dock erkänna att jag stack mig i fingrarna både en och sjutton gånger. Tänker skylla på tv-reparatören som störde både en och trettioåtta gånger (okej förlåt han var nog ingen gubbe, men det är lättare att skylla på någon som är en gubbe, han var åtminstone äldre än mig).
Komiskt med tv-snubben faktiskt, först ringde hans kollega och frågade om han knackade på rätt dörr- nej. Sen när han väl hittat rätt kunde inte hans andra kollega fatta att han faktiskt kommit rätt. Som grädde på moset så visade jag honom uppför alla trappor längst upp genom massa dörrar till SKY-boxen och lämnade honom där. På väg därifrån gick han vilse. Jag skrattade åt honom i hemlighet. Fördomar hade han med, tydligen kommer alla aupairer från Sverige. Han frågade "Vart är du ifrån? Sverige va?". Knäppt.

På min fina rast åt jag nudellunch (andra dagen i rad jag vet, men annan smak faktiskt). Pratade lite med fina Caroline med, saknar dig!<3 Sen tog jag räserbilen och åkte in till Aylesbury och shoppade lite. Köpte lite smått och gott. Årets första julklappar bland annat, tre stycken närmare bestämt. Nöjd med inköpen, lagom dyrt och bra saker.


Ett svart och ett vitt linne, en PUMA- tjocktröja, två bruna skärp (som jag velat ha i evigheter) och en påse julklappar. Eftersom jag efter att jag lagt in allt i min garderob insåg att jag köpte visst ett par skor med så fick det bli en separat bild. Dom är hur mysiga som helst. (Dock ger bilden dom ingen som helst rättvisa.)

Efter shoppingen (och mitt livs första parkering i parkeringshus) så gjorde jag lite småsaker i huset. Sen åt vi en mycket god pastagratäng (made by Mags) och så hämtade jag Gini på Brownies. Vi såg Vänner och myste i soffan till Simon och Millie kom hem. Sen åkte jag och Rebecca till Haddenham för att köpa toapapper, det enda jag köpte var youghurt. (Skulle köpa två typ Risifrutti ser raden med sådana, tar två och går och betalar. När jag precis har betalat inser jag att man måste visst kolla på båda burkarna, den ena var visst Light Youghurt, hm.)

Skulle visst påpeka att det varit vinter idag med, minusgrader härligt frisk luft och dimma.





Bara för att det enda jag verkar skriva om är hundarna så får det bli en bild till. En bild säger mer än tusen ord, right?




Verkligheten överträffar drömmen, gång på gång. :)

måndag . but you're just a boy

Förstår inte riktigt vart den här dagen tog vägen. Har varit ledig hela dagen och hade en del saker jag planerat att göra men det blev inte riktigt så. Inte för att det var något viktigt men ändå, dagen bara försvann och jag har inte varit utomhus en enda gång, hm. Har tillbringat dagen på sängen, inte i, den var bäddad och jag hade mjukisbyxor inte pyjamas. Har fortsatt mitt How I Met Your Mother-maraton, halvvägs inne på säsong två nu.

Har ätit både frukost, lunch och middag och inget däremellan, eller jo en banan som mellanmål. För din skull Emma, och för min egen kanske. Fick mail från mamma med, älskar mammas mail med bilder och annat fint. Lite skoj att nu skriver jag mail till mamma nästan varje dag men hade jag flyttat till lägenhet närmare hemma så hade jag inte alls hört av mig lika ofta på det sättet. Konstigt detdär.

Imorgon är det jobb igen, sex timmars rast mitt på dagen dock, borde göra något vettigt då. Borde också sova nu, börjar trots allt jobbet kvart i sju. Men först ett HIMYM avsnitt till.


Bilden är inte vacker men det är ungefär så dagen har varit, mindre vacker på min säng.
(Och så har jag strumporna jag fick av mamma på mig!)

Sing a song try not to think. :)

söndag . med ett leende på läpparna

Grattis på fars-dag far, jag älskar dig.

Det farliga med att börja jobba tidigt fem,sex dagar per vecka är att när man väl får sova länge då går det inte. Vaknade vid nio ungefär, gick dock inte upp ur sängen. Tog det lugnt fram till ehm fyra ungefär, åt lite frukost, gosade med datorn, läste cosmo, åt lunch och umgicks lite till med datorn (ska döpa den tror jag, den är ju trots allt det jag tillbringar mest tid med nu för tiden).

Åkte en sväng till Aylesbury med Rebecca och Millie för att hitta en mataffär. Tesco, som har öppet 24/7 under veckorna stänger tydligen vid fyra, likaså Morrisons, galet. Åkte iallafall till en annan affär som har typ kläder och massa annat, dom stängde vid fem, jag köpte visst ingenting, stresshopping är inte min grej. Bestämde oss för att åka till Haddenham (typ fem minuter hemifrån, till Aylesbury tar tio minuter-en kvart, som en pizza ungefär), McColls hade öppet och vi köpte alldels fel saker, Findus, kakor, choklad, nudlar, youghurt och TOMATER! Kände att jag var tvungen att capslocka tomaterna för dom är så små och söta. Blev faktiskt en klase bananer och lite juice med, för att väga upp dethela. Äter massa frukt och sånt inne i huset med, det vi handlar är mer frukost och när vi är lediga/ inte vill gå in i huset och äta.

När vi kom tillbaka åt jag kurrykyckling med ris, gott gott. Sen hamnade jag här. Har börjat se How I Met Your Mother från allra första början, så jag har något att göra under mina lediga dagar, haha. Pratar jul med Natta, jag saknar dig, och lyssnar på hennes jullista på Spotify, jul är så mysigt. Apropå jul så åker jag hem om 39 dagar, under 40 nu, big moment.


För att igår var det fint väder.

Tomten jag vill ha en riktig jul, en sån som man har när man är liten. :)

lördag . come back another day

Kom nyss hem från mitt livs första biofilm utan svensk text. Stort detdär.

Började dagen med frukost, heja. Började jobba vid åtta, det vanliga med plocka undan, tvätta bädda sängar osv. Sen hämtade jag Gini i Aylesbury, hon hade vart på Stage Coach, fint att få öva lite stadskörning. Fick en fin liten karta för säkerhetsskull men jag hittade utan, galet. Åt lunch med Gini, Simon och deras farmor Moyna. Sen red jag med Gini, eller hon red och jag gick. Hennes ponny Rusty är för söt, 22 år gammal och pigg som en treåring, hon blev helgalen när vi gick förbi fälttävlanshindrena.

Har även ägnat dagen åt att gå ut med hundarna, släppa hundarna i uteburen, stänga in hundarna i köket, släppa hundarna i trädgården, hämta trötta hundar från springtur, släppa hundarna i uteburen osv osv. Putsat ridstövlar har jag också gjort, skoputsarpojken (finns det inte en film/bok/liknande som heter så eller har jag drömt det?). Mags, farmor och barnen har varit på teater så jag fick sluta tidigt, eller ja vid fyra. Tog en dusch och lite sånt sen bar det av till Aylesbury.

Först åt vi (Rebecca, jag, Chico, Martin och Katy?) på La tasca, en spansk restaurang med lång väntetid, ihopblandad men god mat och tv. Sen gick vi till bion, den låg verkligen nextdoor. Såg Due Date, helt okej var den. Fast jag insåg att jag är skadad, när det är sorgligt och fint och han sprider aska i luften så tänker jag bara på hur dåligt askan är gjord, på riktigt hade den inte gått upp i rök sådär. Hur som var det skönt att göra något och komma härifrån ett tag, inte för att jag inte trivs utan för att vi bor mitt ute på landet och när man bor på jobbet kan det vara skönt med ett break från stället ibland.

Imorgon är jag ledig, första dagen på en vecka. Sovmorgon. Jag och Rebecca ska försöka komma iväg till en affär också så vi kan handla lite mat och sånt nödvändigt.




Some day we'll find a place where we belong. :)

fredag . men vad gör väl det?

En fånig sång om söta känslor.

Vet inte om jag tror på att det är fredag, men jag får sova till sju imorgon och då måste det vara lördag då och alltså fredag idag. Det har regnat idag, hela långa dagen. Började dagen med frukost, heja mig. Sen skjutsade jag Gini till skolan och åkte hem och bäddade sängar. Fint med såna här dagar när bara två barn har sovit i huset. Ägnade resten av min förmiddag till att rensa Ginis kläder, borde ha räknat antalet plagg, är dock osäker på om jag kan räkna så långt. Ett barn med tre äldre systrar och ofattiga föräldrar resulterar onekligen i stort garderobsinnehåll. Fick iallafall rensa bort en hel del och reda upp röran.

Hann tvätta häst med Rebecca (han är himlans fin den där Prince) och gå en sväng med hundarna innan det var dags för break. Åt lunch, mailade mamma och kollade på fånig kärlekskomedi. Sen skolhämtning igen i ösregnet. Hämtade först upp Gini och sen åkte vi till Haddenham för att hämta Eleanor, där satt vi i en halvtimme och lekte hänga gubbe. Väl hemma hade Rebecca börjat med middagen, tack. Så vi fixade färdigt den och åt. Mags och Simon kom hem nu ikväll också.



Kände att en bild på kaksmet (och ja det bruna är choklad inte russin eller något annat oaptitligt)får avsluta dagen. Har hört att det inte är bra med för mycket kakor. Funderar på att sluta äta så onyttigt. Eller åtminstone funderar jag på att fundera på saken.


In the end it's all up to you. :)

torsdag . allting är relativt

Trots stridsflygplan (tror bestämt hela brittiska flygvapnet flög förbi utanför fönstret igårkväll) och iskallt rum så lyckades jag somna och vakna igen. Åt lite frukost, slängde ut hundarna i ösregnet och skjutsade Millie och Eleanor till tåg/buss. Tackade Hope's för en stor bil då vägarna mer såg ut som kanaler än vägar. Gini var hemma från skolan idag, dock mådde hon bättre. Så efter tvätt och sängbäddning spelade vi Monopol, ingen vann ingen förlorade, ingen orkade spela klart. Vi såg på barnprogram istället.

Skulle ha haft långlång lunch idag men eftersom Gini inte kan va ensam så blev det bara en och en halv timme istället för fem. I vilket fall så skypade jag med mamma nån halvtimme, det kändes bra att få prata med henne igen, var ju trots allt tre veckor sen jag hörde hennes röst. Vilket är extremt länge om man är van vid att ses/prata varje dag och har så gjort i över nitton år. Jag älskar dig mamma!<3

Hann med en dusch också, välbehövligt. Sen tillbaka till barnprogrammen, blir galen på sånadär barnprogram där dom bara förstör. Som när en gubbe gick in i en affär och bara hade sönder saker, det är inte humor det är brist på respekt. När Gini somnat i soffan lagade jag lite mat, kyckling/pasta sallad. Var ätbart. Skulle ha bakat äppelpaj med men Gini var för trött så vi hoppade det. Hamnade framför tvn istället, Eastenders och Vänner. Och däremellan lite mardrömmar, det är inte lätt när man är sju och drömmer mardrömmar faktiskt. Spotify lever sitt eget liv, precis som köksdörren. Tidig morgon imorgon med, frukost var det.



Cause it's the same sun, that shines for you and me. :)

onsdag . ice ice baby

Sitter i ett av "gästrummen" i stora huset och fryser. Komiskt att Simon häromdagen sa att det var varmare här. Skulle börjat vid åtta idag men eftersom Mags och Simon är på Irland (lycky them) så skulle jag skjutsa barn i morse så upp vid sex, wihoo. Efter ett litet is-på-rutan-problem kom alla iväg dit dom skulle och vi hittade tillochmed hem igen. Spenderade några timmar i stallet med att mocka och putsa sadlar. Mitt i lunchen ringer Mags och säger att lunchen är slut, eller ja hon sa väl mer "åk och hämta Gini i skolan hon mår inte bra" (fast på engelska, tyvärr, hade vart kul att höra henne säga det på svenska)..

Sagt och gjort, åkte iväg med en Mars och ett äpple som färdkost. Gini somnade i bilen på vägen hem, bless her. Väl hemma blev det Vänner, mer sadelputsning och sen barnhämtning igen. Rebecca hade fixat pizza tills vi kom hem från Haddenham. Sen kurade vi ner oss i soffan under varsin filt, jag och Gini, medans dom andra gick ut och frös. Och där stannade vi resten av kvällen, typ. Och nu ska jag se om jag kan sova i dethär jättehuset med, god natt.



Vissa dagar räcker det med en kaka med ett körsbär för att locka fram ett leende. :)

tisdag . Bounty, Bönor och en Brownie

Har flugit fram och tillbaka hela dagen (vissa dagar kan jag nog flyga, kanske). Började morgonen med att göra frukost till Gini och fixa hennes hår och så. Sen när Mags kom tillbaka så åkte vi och lämnade Gini i skolan, på vägen tillbaka skulle hon visa mig hur man kör när man ska till Ginis ballett. Det tog ett tag, hamnade i en bilkö. En gigantisk lastbil hade kört av vägen på en miniväg när alla var på väg till jobbet, snyggt jobbat. Tillslut kom vi iallafall förbi och fram till Thame, tvivlar dock på att jag kommer hitta dit imorgon, positiviteten flödar.

Väl hemma hade vi bråttom, bråttom tills mitt första pass var avslutat vill säga, bäddade lite sängar och sen åkte jag och postade några brev (första klass till Frankrike någon?) och handlade lite åt mig själv; bröd, juice, yoghurt, Cosmopolitan och alldeles för mycket godis. Bortförklarar mig själv med att jag faktiskt jobbade en dag extra denhär veckan.

(Apropå jobba extra så har jag precis vart inne och nattat Gini och kollat tv mitt i inlägget bara för att det är sånt man gör.) Anyway, hade sex timmars rast som jag inte har någon aning om vart den tog vägen. Vet att lite gick åt till handlandet (en kvart eller så) och nån stund till lunchätande och nån stund till duschen, men dom andra stunderna? Försvann gjorde den iallafall. Efter lunch gjorde jag nya kakor till Ginis Browniesak (kom på att det är ungefär som scouterna fast bara för tjejer och lite mer Brownie helt enkelt), hunden hade ätit upp dom andra. Hunden äter allt nuförtiden. Plockade nya löv till bordsdekorationen till Brownies med. Sen åkte vi och tittade när hon faktiskt blev en Brownie på riktigt. Stolt som tusan var hon, skoj skoj.

Åt lite mat, bakad potatis med majs och tomatsås-bönor (jag som aldrig äter bönor hur ska detta sluta). Missade Eastenders, lite av en katastrof faktiskt. Sen skulle jag gå ut och sova, men icke. Hann läsa ett mail från mamma (<3) sen skulle jag barnvakta Gini tydligen. Läste en saga, sa god natt och gick ner och kollade tv. Nu sängen. Mamma och pappa Hope ska nämligen till Irland imorgon, hade inte vart fel att få följa med, så det blir tidiga morgnar i massor. God natt.


Till Pam!

It doesn't matter how much you try, real friends aren't for sale. :)

måndag . some day darling, some day

Måndag är likamed ledig dag. Men icke, Simon väckte mig vid nio och frågade om jag kunde jobba. Bara för att det är äckelväder och jag inte borde sitta inne och tjocka mig en dag till så sa jag ja till det (och för att jag skulle få pengar, mohaha). Jobbade från tio och till obestämbar tid. Började dagen med en varuleverans från Tesco. Fortsatte hurtigt med en långpromenad med hundarna i ösregnet, Chapel Road är en minst sagt backig gata.

Har även tvättat, bäddat sängar, städat och hatat hund. Okej inte hatat men han är inte speciellt underbar just nu. Valpen har precis kommit på hur man springer uppför trappan och det plus en förkärlek till att tugga på saker är ingen fin kombination när barnen i familjen har golvet fullt med saker.

Fick sällskap i stugan idag, Rebecca (Rebecka?), trevligt att få prata lite svenska igen. Apropå svenska så fick jag brev från mamma idag med. Biljetter, Siba-brev, brev, Oliver-foto och två par strumpor. Hon sa häromdagen att hon köpt mig en present, tydligen så påminde två par gråa strumpor om mig (kan hända var det prickarna som gjorde det haha). Tack mamma<3.

Har lagat mat med, mycket kreativt med pommes, kyckling/paj och lite kokta morötter. Mitt i matlagandet hämtade jag Eleanor vid bussen, bästa körningen sen jag kom hit tror jag. Avslutade med Eastenders (så klart). Imorgon har jag lång lunch så då ska jag bannemej handla.

Så, London-pics.



Säger du att du är min vän, så är du säkert det. :)

söndag . kanske bara därför att

Dom säger det är söndag idag, jag tror dom. För jag har bestämt vart ledig hela dagen. Eller definiera ledig. Tänkte unna mig en sovmorgon. Men jag gick tydligen inte med på det, vaknade tidigt ialllafall. Har inte sovit bra alls inatt, drömt massa konstigt om människor jag borde glömma bort och Natta i en svart brudklänning, hm. Tog en långdusch efter frukosten, segade i sängen fram till lunch, åt massa pommes. Sen har jag redigerat London-bilder, blir ett bildinlägg imorgon.

Skypade med min älskade suster och visade henne stugan, insåg att det inte är bra teckning för internätet i andra änden av stugan. Var mysigt att prata med henne igen, var ju ett tag sen sist. Sen åt jag middag med familjen, det var första gången under mina nästan tre veckor här som alla faktiskt satt ner och åt samtidigt, komiskt. Mycket god mat var det iallafall. Sen hamnade vi framför tvn, Vänner, Glee, Strictly come Dancing och The X-factor.

Imorgon får jag sällskap i stugan igen, spännande. Hoppas på att brevet mamma skickade kommer fram imorgon eller på tisdag med, åh vad brev är mysigt och underskattat.



Det är så mycket man kan göra och borde och vill, men mitt i allt så ska man räcka till. :)

lördag . grus i ögonen

Tänker beskriva den här dagen med ett ord, trött. Började med det vanliga, bädda sängar, tvätta och så. Åkte och hämtade Gini i Aylesbury på hennes Stage Coach med Chico, hur jag ska hitta dit själv är ett senare problem. Gjorde lunch åt mig, Gini och deras mormor. Gick en sväng med hundarna med Gini också, vi gick runt på ett av fälten med terrängbanan och letade små hinder, hund-hoppvänliga. Sen bakade vi kakor till Ginis Brownie-thing på tisdag. Gjorde nån fin bordsdekoration till dess med.

Kvällen toppades med Strictly come dancing och nu X-factor, sen sova. Fastän klockan bara är tjugo över nio, på en lördag. Galet. Imorgon är jag ledig, ska åka och handla lite mat tror jag. Vuxet och fint. God natt.


Vattengraven på terrängbanan.


I'm a believer. :)

fredag . remember remember the fifth of november

Det regnar. Mycket. Stå utomhus och kolla fyrverkerier och eld i ösregn är inte skoj. (Össnö däremot är ett skoj ord mamma.) Bonfire night idag som sagt, dom eldade upp en snubbe och vi åt godis. Och alla, och då menar jag verkligen alla många människorna som var där, hade wellies (och ja jag vet att det heter gummistövlar men wellies låter ju så mycket gulligare).

Började dagen vid åtta med det vanliga, städa upp lite, tvätt och doggiewalk. Sen har jag tvättat hästar, fläckfria och skinande blev dom, precis som alla sadlar och träns jag har putsat. Hade långlunch idag med, film och dusch. Höll på att somna, inte klokt vad trött jag är hela tiden. Måste börja dricka kaffe igen, men Nescafe är ju inte underbart.

Har kört fram och tillbaka till Ginis skola två gånger idag. Först skulle hon hämtas i skolan och sen skulle vi tillbaka och se på fyrverkerierna och elden. Fy vad blött. Knäppt hur lätt det är att hitta på ditvägen med, hemvägen däremot är inte lika kul. Såg Eastenders när vi kom hem. Nu slutet av filmen och sen sova.



Så jag plockar en maskros och två eller tre! <3 :)

torsdag . if I were a carpenter

Var inte alls med på noterna när alarmet gnällde i morse. Men upp kom jag, tur att man har nära till jobbet. På förmiddagen blev det mest städa, tvätta och plocka undan saker. Gick upp och ner för trapporna i timmar tror jag, hela huset är faktiskt fullt av trappor (och jag har en hemsk träningsvärk, ingen bra kombo). Sen en fyra timmars lunch. Åt god mat, Kyckling och Svamprisotto och en söt liten kaka på det. Sen såg jag film med mig själv, en sån där puttenuttig kärleksfilm som Pam hatar mer än allt (säger hon iallafall).

Tankade bilen och åkte och hämtade Gini, fick en fin liten karta med mig just in case. Hittade både dit och hem i mörkret. Lagade lite mat med Gini och sen hamnade vi i soffan framför Eastenders. Imorgon är det Bonfire night, dom firar nån som inte borde firas, lite konstigt men jag fick det förklarat för mig igår. Men iallafall så ska vi till Ginis skola imorgon kväll och kolla på brasan, blir fyrverkerier och korv med.

Får sova en timme längre än väntat imorgon med, kan behövas eftersom jag gått som en zombie hela dagen. Om nu zombiesar äter? För jag äter, hela tiden. Galet hur mycket mat som får plats egentligen. Folk skulle nog inte tro på mig om jag skrev upp allt jag äter under en dag, mat är galet. Sue trodde inte jag tyckte om Elvis, det är också galet. Godnatt!

Oh darling, we're nothing but human. :)

onsdag . that'll be the day

Tidig morgon idag med. Körde Gini och Millie till skolan/tåget idag efter frukosten. Tågstationen är inte alls svår att hitta till men Ginis skola ligger mitt ute i ingenstans, massa svängar och konstiga vägar. Tur att hon hittar själv så hon kunde säga vilket håll jag skulle åt. Var värre på vägen tillbaka, körde nästan vilse och sådär. Men jag kom hem igen och gick en sväng med hundarna, underbart när dom aldrig vill åt samma håll.

Spenderade resten av dagen i stallet. Red ut på Johnny med Sue och Nickie. Johnny va knäpp (som det ska vara) och Ned tappade en sko bara sådär, knäppt det med. Sen träns putsande (kan göra det i sömnen snart). Efter nudel-lunchen red jag ut med Sue, jag red Minty och hon George, han är gigantisk och lite smått knäpp. Vid travade nästan hela vägen, trav + lättridning i två timmar är ingen höjdare, mina ben dödar mig nu och jag har varit färdig att somna ända sen vi kom tillbaka.

Efter ridturen tog vi in hästarna, Spud (en av Millies ponnysar) slet sönder min hand istället för att följa med in, underbart. Men tillslut kom dom in allihopa och jag fick gå in och ta en efterlängtad dusch innan middagen. Har träffat deras mormor idag med, trevlig liten dam. Efter middagen flyttade jag in i det stora sovrummet, stor säng - check! Har unnat mig själv popcorn och ett äpple på det.

Tydligen är det 50 dagar tills jag kommer hem idag (alltså 51 dagar till julafton), det är grymt vad tiden går fort. Har vart här två veckor redan, jisses. Nu sängen innan jag ögonen trillar ihop.


Fina Josie i dimman.


Some day, we'll find happiness. :)

tisdag . it's blowing in the wind

Var uppe innan tuppen idag, visserligen har dom bara hönor men dom sov nog dom med. Klockan var ju trots allt fyra när jag vaknade. Efter grindkrångel (dom kunde väl ha sagt att grinden var larmad liksom?) så kom vi iväg strax innan halv fem. Oxford var målet. Följde våran fina karta och kom fram till busshållsplatsen i tid. Lämnade Pernilla där och åkte hem och sov till elva, sängen har nog aldrig vart skönare.

Har jobbat i stallet nästan hela dagen, eller ah jobbdagen började inte förrän ett. Har fått olja träns, flytta hästar (frågan är varför dom alltid är på fel ställe) och lite annat. Red Johnny en stund med, han var knäpp. Det blåste som sjutton så han var på sånt där typiskt "jag-är-häst-och-det-blåser-så-jag-är-rädd-för-allt-humör", sen att han bara är fem år och bara riden på sen i våras gjorde inte saken bättre. Det gick iallafall någorlunda på slutet.

Ikväll har jag hämtat Gini på Brownies, dom ska ha nåt uppträdande eller nåt nästa vecka som vi ska titta på. Hon blev överlycklig när jag skulle komma och titta, för söt är hon. Imorgon blir en tidig morgon med barnskjutsande och frukost och sen stallet, ska förhoppningsvis få rida Minty.

Ska även ägna morgondagen åt att flytta in i det stora sovrummet. Är ensam i stugan till på måndag (eller om hon kommer på söndag kanske). Fick erbjudande om att sova i ett av gästrummen i huset men nej. Det ska bli skönt att bo själv ett tag faktiskt.


Rupert och Doogle.



Today, tomorrow, forever. :)

måndag . but all that i can see

Visste inte vilken tid jag skulle börja idag (måndag är ledig dag egentligen) så gick in med Pernilla kvart i sju. Men tydligen började jag visst vid åtta. Utnyttjade min extra timme till att göra frukost och maila mamma. Sen ut i stallet och jobba; mockning, släppa ut/ta in hästar, tvätta hästhovar, sätta hästar i skrittmaskinen och sen rida. Först red jag ut med Sue och Nickie, red Minty. Det gick helt okej, gjorde inget avancerat direkt. Sen red jag Johnny i padocken, gick mycket bättre den här gången med balans och övergångar.

Efter lunchen plockade jag ihop dressyrstaketet som dom använde på tävlingen. Borstade även gigantiska George inför hans klippning imorgon och tog in massa hästar. Har vart jättevarmt idag, känns ju lite fel att rida i t-shirt i november. Avslutade jobbdagen med att hämta Eleanor och Gini i skolan/vid bussen, Lindsey var med men jag körde. Är fortfarande förvånad över hur pass bra det faktiskt går med körningen. Dock tycker jag inte alls om kvalitén på vägarna, eller fartdårarna som befinner sig på dom.

Kvällen avslutade med middag och en dusch, nu ska jag sova. Ska upp innan fyra imorgon för att skjutsa Pernilla till Oxford, om vi nu hittar vill säga. Har fått en karta, A418 och sen över A40 och sen är vi framme, typ.



Cause you are always on my mind. :)

RSS 2.0