onsdag . det är rätt fast fel

Ibland rullar bilen fortare än hjulen och då är det bannemej extremt svårt att styra. Fick hem ett fint litet kuvert (ja jag fick post för en gångs skull) och bara för att alla klagar på sj så tänker jag säga att dom är bra. Åtminstone är dom dom enda som kan få fram posten lite fort. Så nästa vecka bär det av på äventyr för påsklovet ska man tillbringa norröver.

Råka hamna för nära elvispen med tummen är något alla gör varje dag, right? Det kan ju inte finnas något bättre sätt att kapa naglarna på bredden (eller vad man säger), så alla borde stoppa fingrarna i elvispen någon gång ibland sådär iallafall. Eller också kan vi instifta ett pris i klumpighet/klantighet och ge guldet till mig direkt, för det måste ju vara höjden av klantighet (om man inte räknar med när slog mig på en chokladbit, eller när jag gick in i det ena eller andra fönstret/dörren/bänken/bordet/stolen, eller när jag stukade handleden genom att lyfta upp en väska osv osv).

Iallafall borde man vinna 214 miljoner på lotto och behålla bilen man redan äger och öppna ett kafé för döva.

:)

tisdag . flug fula fluga flug!

Helgen vart fin, nattpromenader och pizzor och så. Hästen är finast. Och snart är det lov. Hej tåg? Och kan man heta Andersson i förnamn?

Nu är det hus :)

torsdag . kafferep och andra rep

 Hade kafferep med Larsson och hennes mor igår. Vi åt muffins och bullar och kollade fina matprogram. Och sen sov vi, för jag tröttade visst ut henne. Och mamma blev extremt glad när jag gick. Min humor var på för låg nivå för allmänheten hela kväll. Och basket utan klubbor, vem kom på nåt så dumt?

Har hämtat studentmössan idag med, nu är slutet nära. Och det är försjutton helt perfekt. Och lov om två veckor, som någon har planerat åt mig, tur att vi har provåkt så vi hittar. I söndags åkte vi nämligen hela vägen till Sundsvall, och lite till. Tänk vad mycket man hinner på en helt vanlig söndag, haha. 

Fish and chips it is, hej :)

onsdag . 1000000 ex

Ska baka muffins, för ikväll blir det bullar i ugnen sex och muffins. Eller hur det nu var. Och i framtiden ska jag göra saker bara för att jag vill (kan). För det är en underskattad anledning till att göra saker.

Och när jag har gift mig rikt ska jag tatuera in en stol på armen/benet/ryggen/... Bara för att jag älskar dig!<3

HEJ!

fredag . då slår vi ner dom!

Ska säga att jag tokgillar ungen som åt på samma ställe som vi igår. Han va störtskön, satt och skrek medans vännen hans i samma ålder (en ålder där man skriker och inte talar) sitter helt tyst och äter det han ska. Sen var det extremt skoj när orsaken till varför ungen skrek kom fram, tydligen hade ungens mor lyckats ta på hans turkosa mjukisoverall med fel ben i fel byxben. När mamman kommer på detta skrattar hon extremt mycket och utbrister "Det här säger vi inget om till pappa va?" Som att ungen skulle vara kapabel till att säga det, eller komma ihåg det när han väl lärt sig prata.

Iallafall så var vi på bio igår, Alice i underlandet, och så himmelans dålig var den inte. Inte för att jag hade så höga krav men ändå. Måste säga att den var bättre än Snabba Cash. Och imorgon har plutten lovat mig en kaka och filmer hela natten lång, funfun! Rejält mycket mer skoj än två timmar religion, jesus är inte min grej och Larsson ska gifta sig på ett lastbilsflak med en stad, för det har jag bestämt!
Och för att inte göra henne besviken så pluggade jag inte alls på teckensaken igår, blev en snabbgenomgång av en fjärdedel av de som skulle va med på bussen in i morse. Men det gick finemang iaf. Och koloniseringen av Afrika är klar med, kanon gick det också, inga frågor måste vara positivt.

:)

onsdag . alla jagar alla

Mitt knä är sönder, det sitter inte ihop, känns det som. Det är P Larssons fel, eller åtminstone hennes hästs fel (hennes fula hästs fel). Eller åtminstone tänker jag skylla på honom för nån ska man ju skylla på.

Har firat födelsedag en hel massa gånger, slår nästan den gången jag fyllde fyra och hade sjutton kalas, typ. Firade på födelsedagen med paket-på-sängen, god middag och presenter till mig själv. På fredagen vart de kak-och-tårt-kalas och köksbordet blev minsann extremt litet och jag fick filmen jag önskade mig, tack! På lördagen slog vi två flugor i en smäll och firade föllsedag jag och min fina vän, blev bio och en glass mitt i natten, kör man volvo så gör man, eh. Och inte nog med det så ska jag bestämt på födelsedagsbio imorgon med, finemang det här med födelsedagar!

Och förövrigt så har våren kommit, det har jag bestämt, för jag har putsat fönster och plockat fram solen. Och köpt tyg med mamma, blått och fint. Så nu ska jag fiffla sommar en stund till och skriva klart de där brevet, money money härja.

ful häst!


fin häst!


:)

onsdag . hejaheja!

Har skickat jobbansökan med extremt utförligt personligt brev och cv. Med andra ord förtjänade jag kladdkakan jag nyss tjockade i mig. Dagen har varit extremt blåsig och kall som tusan, sitter man inne och kollar ut (och ignorerar snön) så ser det ut som rena sommarvärmen, men icke!
Pratade manus på rörligbilden, men jag är inte ett dugg pepp på såpa alls, borde antagligen valt något annat program egentligen. Eller kanske inte men hur som helst behöver jag inte fundera på det nu eftersom jag garanterat inte kommer att byta nu istället för att ta studenten. Och bara man vill tillräckligt mycket så kan man göra vad man vill sen iallafall.

Har insett att tiden går ruskigt fort. Det känns som jag fyllde 18 igår och imorgon, eller ah om mindre än tre timmar, är det dags för nästa födelsedag, hjälp? Får ingen frukost på sängen (mamma skyllde på att hon inte kan fixa mackorna som jag vill ha dom ändå, och det kan nog stämma) men paket skulle jag bestämt få. Och tacos  till middag efter veckans längsta skoldag, som mamma tyckte det var helt okej att skolka från, haha.

Ska nog skicka in en ansökan till innan det är dags för sängen, eller först en apelsin.  :)

tisdag . en favorit på det!

Har vart ledig idag, hela långa dagen. Och det fina är att från och med nu är alla tisdagar lediga dagar, från och med nu min favorit dag med andra ord. Blir en helg på fyra dagar nästa vecka, ännu bättre! '

Har spenderat min lediga dag med att göra bra saker. Började dagen med att skämma bort ponnyn med en ny grimma, nya skor och lite ny mat och så (för pappas pengar, tack). Blev med andra ord en sväng till lantmännen och stallet och lite pappatime på förmiddagen. Mötte Elin vid bussen, dagens goda gärning och fint med promenad. Sen bakade vi minsann kakor, med sylt och cornflakes och så. Är definitivt pepp på födelsedag om sisådär 29 timmar ungefär. 19 är ingen ålder för en domkyrka, men sen är jag ju ingen domkyrka heller.

Nu ska jag bestämt ta tag i mitt liv och söka jobb, sen hus, dusch och sängen. :)

RSS 2.0