tisdag . victory

Som svar på din kommentar Erik, ja jag skriver om vad jag vill, när jag vill. Och det är ditt beslut om du vill läsa mitt konstiga svammel eller inte. Men eftersom jag någonstans långt inne faktiskt har en dröm om att förändra världen (i väldigt liten skala) så vill jag nog skriva om något meningsfullt och fint. Men jag resonerar som så att jag ska leva ett bra tag till, och skulle jag dö innan jag har hunnit rädda världen från katastrof så är det inte hela världen. För då räknar jag med att du räddar valarna från växthusdöden eller hur det nu va.

För även om jag inte skriker ut mina drömmar över världen så finns dom faktiskt där, som små vackra önskningar eller möjligen gigantiska förändra-världen-drömmar. I vilket fall finns dom i högsta grad. Fast alla handlar inte om att utrota krig och världssvälten och så. Det finns gott om små själviska (och osjälviska) drömmar som faktiskt slår in då och då. Som det där med körkortet (KÖRKORT KÖRKORT KÖRKORT!). Och när nu det är fixat kanske jag ska ta tag i växthuseffekten, eller så börjar jag med att få ordning på mitt eget kaotiska liv.

För 2010 ska bli ett bra år. 2008 var ponnyns år. 2009 var kärlekens år. Men 2010 ska bli mitt aldeles egna, med eller utan häst och med eller utan kärlek. För 2010 ska jag göra som jag vill. Inte helt och fullt, eller revolutionärt och jobbigt, men fokusera på det som får mig att må bra och göra saker som gör mig lycklig. Sen om det finns andra som får ut något av det också så är det ju bara ett plus. Tänkte börja med att skicka iväg ett praktikmail, helt emot reglerna när man går media, ehm. Sen ska jag se till att inom en snar framtid umgås med min allra bästa vän. Och framförallt ta studenten och lära känna mig själv.

Så nu skrev jag om vad jag vill (bokstavligt talat). Så nu du broder blir det tvn med lillasuster och tagga bio med Anna och Jenny imorgon, tummenupp på det!

tack och hej leverpastej och livet är ju helt okej :)

måndag . wihoo!

28 december 2009 är en fin dag. Halt som fasen och slaskblaskigt väder men ändå den bästa dagen på mycket länge. För nu är körkortet mitt, får visserligen vänta några dagar till på plastverisionen men ändå. För jävla bra är det. Det låter så vuxet det där med körkort. Mer vuxet än 18 årsdagen helt klart, plus att jag fick tårta nu med. Åkte och hämtade Elin själv, då gick det nog upp lite för mig att de är faktiskt sant, jag har tagit körkort (KÖRKORT KÖRKORT KÖRKORT!). Helt själv och på första försöket, och viktigast av allt, innan Julia, maha!

Egentligen borde jag nog skriva om något vettigare som att rädda valarna eller växthuseffekten eller något men jag har tagit körkort! Och jag kan faktiskt inte släppa det (eller fatta det).

Lalalalalaaa natti :)

söndag . en massa tre fyra påsar på golvet

Fyllda med helt nödvändiga saker, eller ja fyllda är väl att ta i. Men några saker som jag faktiskt behövde hittade jag på våra sex och en halv timme eller vad det blev. En helt okej jättebra dag med mycket motion, bra för julmatsfetheten. Annars har julen varit mitt emellan en katastrof och helt någorlunda bra. Fick några paket, gav några paket, såg kalle och pussade på ponnyn. Och den traditionella släktmiddagen igår. Apropå tradition är jag lika sjuk som vanligt vid den här tidpunkten på året, eller nu börjar det bli lite bättre. Fast vädret retas med mig ändå och fixar så fin luft som inte går att andas, sommar tack?

Imorgon har Anna lovat att leka med mig, jag ska bara överleva första delen av dagen först. Med en fin sovmorgon och så. Och eftersom jag rpecis hittade ett fint hål i strumpan, eller sockan eller vad det heter. (Såna där tjocka mysiga stickade som ser ut som strumpor fast varmare!) Borde gå och sova så att jag orkar sova länge imorgon och ladda inför en kväll i stallet (kanske om jag får för mig att vara snäll alltså).

Eller ah natti :)

onsdag . imorgon är en annan dag

Julafton vet jag bestämt.

Har vart inne i Kalmar en sväng och tutat runt lite, köpt den sista julklappen och fixat lite mera. Sen sladdade jag till stallet och red med Larsson och matade ponnyn med clementin. Hann återuppliva massa gamla minnen där på en väldigt kort stund, go Ronja. Sen hem och äta middag med scrubs. Har hunnit med att klä granen med suster också, juligt så det stör. Och städat, bättre sent än aldrig.

Imorgon blir det massa mat, paket och kalle anka, en riktig jul med andra ord. Blir en sväng till stallet på morgonen med, heja heja. Och nu är jag åtminstone lite pepp på nyår, efter någons prat om sånt. För övrigt saknar jag Emma lite faktiskt, tur att det finns andra som kan slå åt mig, maha!


go jul :)

måndag . what about future?



och hur ska jag kunna lämna dig nu ?



Livet är faktiskt helt okej, förutom att jag är nästansjuk. Men ändå kan jag inte sluta tänka på att jag måste lämna dig. Du är det finaste jag har, det mest verkliga och hållbara. Jag vet att det är mitt val och att det inte alls är någon som tvingar mig. Men ändå är det så det måste bli. Fast för din skull ska jag försöka ta vara på den tiden som vi faktiskt har. Fy vad du är bra!<3

Och egentligen kan jag faktiskt se att våra framsteg är enormt stora. Att jag egentligen är rätt bra på det jag gör. Men ändå fokuserar jag bara på det negativa. Det ska bli ändring på detdära. 2010 ska bli ett positivt år.

hej :)

söndag . badkar är fint!

Den här söndagen har varit sådär lagom långsamt snabb. Har hunnit med att städa, ta stallet, rida plutthästen och bada. Fast egentligen ville jag sova hela dagen, men någon väckte mig alldeles för tidigt, ett nej är ett nej. Men livet känns faktiskt helt okej numera, det var rätt beslut även om det inte alls var skoj.

Sen ska jag slå ett slag för sanningen, Anna bara ljuger för mig, fasen asså. Det får bli ändring på det hörredu. Och nästa vecka ska bli bra har jag bestämt, det har gått åt rätt håll ett bra tag nu så chanserna finns. Att det är jul och så hjälper ju en del med. Ska träffa Äppel en dag med, fy vad jag saknar dig. Och Anna har lovat att stå utanför min dörr så nu kör vi på det.

Natti :)


lördag . gul plus snö

Kan helt jättesäkert tidsbestämma tidpunkten då livet bestämde sig för att göra som jag vill. Igår morse, någon gång ca tioövernollsju. Någonstans mellan alla femtioåtta extra pulsslag så var det någon som tryckte på rätt knapp. Sen gick livet som en dans, utan taktkänsla visserligen, men det blir så mycket mer spännande då.

Iallafall så började igårdagen med ett mer än godkänt teoriprov, och jag vann! Sen en överlång promenad, plus en mellanlandning i skolan för att lämna svenskaböckerna. Hamnade i stan, väntade på pappa och letade julklappar. Hittade såna också, en hel massa. Efter en massa knäppa misslyckande med kortet, mammas misstake inte mitt. Fast iofs fick jag ju en anledning att besöka banken och folk med fint språk. Köpte klappar åt hela stora familjen, utom pappa men han vill bara ha choklad, maha! Innan hemfärden bjöd han på en kinalunch, då blev jag både mätt och tjock. Sen drivade jag hem i den blåa bilen, inte en enda gång halkade jag av vägen och dog.
Hann med en julafton i stallet med Larsson på kvällen innan jag somnade, tidigare än på flera år till och med.


Vaknade läskigt tidigt för att vara lördag, och snön den össnöade ner. Så jag tog på mig alla kläder jag äger och har innan cykeln och jag började den långa färden. Överlevde halkan idag med men såg ut som snömannen när jag kom hem från stallet. Så jag åt frukost med mamma. Resten av dagen har bestått av julpynt och pepparkaksbak. Och en mysig ridtur i snön, Erik tog några kort med tack.


Nu blir det tvmys med mamma, putte och pappa. Natti :)

tisdag .

Ska börja med att skriva att nu har jag sett två av tre delar ur millenumtrilogin, hejaheja. Eftersom vi inte kan rida bestämdes det att vi skulle se film och tjocka godis igår. Eller ja först överlevde jag en konstig busstur över nabben, för gå det är överskattat. Fast det var nästan så att man fick skavsår i öronen av tjatet om att folk kommer dö. Plus den lilla pojkens fjortismusik. Men det var de värt, jag fick ju som sagt film, godis, pepparkakor och andra roliga kakor.

Idag vaknade jag i en säng som är mycket skönare än min egen, får jag ta med den hem nästa gång tack ja! Drack en kaffe med bonderoger i Larssons kök. Sen promenerade jag hela tio minuter till e22. Försökte sova en stund till på den överfulla bussen, men sova är inte min starka sida. Första lektionen var natur, gjorde klart affischen en smula fort och njöt av att dte var sista naturen detta året. Sen livets nästsista svenska lektion. Som bestod av lunch och en kall promenad till gustafssons.

Hemma var jag duktig och betalade räkningar och fy vad tomt det är på kontot nu. Bakade en kladdkaka som tröst. Och kokade potatis. Och sen tog kvällen slut, iallafall den delen som inte tog död på det lilla självförtroende som faktiskt fanns kvar.


natti :)

söndag . ett litet leende åtminstone

Idag har varit en bra dag.

och där sätter vi punkt hej :)

lördag . temporärt osannolik

Singel betyder ensam, right?

Sov en hel evighet idag, eller åtminstone längre än på flera veckor. Det var välbehövligt. Vaknade och kände att det är snö ute och japp det var det. Konstig känsla det där. Jag tycker egentligen inte ens om snö, hm. Åt frukost i min ensamhet med Elin. Har hunnit med att städa och tjäna pengar och skriva lite på svenska med, händelserik dag nej inte alls.

Hjärnan är full av konstiga tankar som inte gör någon klokare. Borde skriva en bok som ingen kommer köpa men på något lustigt sätt kommer jag ändå bli miljonär eftersom jag ska gifta mig rikt. Har man planer så har man. Nej men helt seriöst så gav sökningen inget resultat efter det där konstiga programmet som har försvunnit spårlöst. Därför går jag ner och kollar tv med resten av familjen sveriges-vanligaste-efternamn.

natti :)

måndag . jag kan inte sjunga!

Vaknade av att Elin sa hejdå vid åtta, sov till halv tio, tog en dusch. Sen gjorde jag ingenting till klockan ett, inget viktigt åtminstone. Bussade med Julia och kameran, hade natur och sen en välldans seg historialektion, historia a! Sen förstördes dagen totalt. Och jag vill bli rik så jag kan åka härifrån. Eller åtminstone fira nyår där jag vill, fan.

Men man ska ju fokusera på det positiva, jag har välrdens bästa häst. Han är såp fin så jag blir mörkrädd. Apropå mörkrädd kanske man borde ta och sova. Då är ju chansen större att dte blir en ny dag iallafall.

natti :)

onsdag . ett litet steg framåt?

Frö att det har hänt åtminstone två positiva saker idag, heja!

Borde gå och lägga mig nu så det inte händer nåt dumt. Tyvärr skulle det inte funka, ponnyn ska få en chans att slänga av mig först och Pernilla en chans att göra livet skittråkigt (internhumor är bäst). Funderar på att försöka vakna i tid imorgon med. Borde kanske gå på teckensaken nu, två veckor sen sist minst. Måste hämta mobilen med. Sjukt att netonnet ringer från dolt nummer kan man tycka. Och egentligen borde man spalta upp livet så man fattar något. Nu blir det inte rörigare än såhär, ska ner och äta med pappa.

hejs :)
en hemlis två

RSS 2.0