måndag . internationella igelkotten ivar

Vet inte riktigt vart tiden tar vägen faktiskt. Har vart i Sverige i tre veckor redan, iochförsig har jag bara vart hemma hemma i sju dagar av dessa 21 men det är ju en annan femma (hemma femma, haha!). Dom sista dagarna har bara flugit iväg. Har jobbat, kört bil, vart på Elmia och umgåtts med fint folk. Lyckades köra till Ljungby all by myself i en bil utan bromsar (okej jag överdrev dom finns där men funkar gör dom banne mej inte).

Om 20 minuter ska jag sätta mig på cykeln och åka till jobbet, fint med storhelg då. Fint med pengar överhuvudtaget. Allt blir liksom mycket lättare då.


Oh happy day! :)

onsdag . happy nappy

Läksigt med ord som är så olika på engelska och amerikanska, måste hålla med författaren till nån bok att många baby-ord är mysigare på engelska. Inte för att jag ska ha en bebis som jag ska prata engelska med men iallafall. Pratar engelska med Pernillas häst ibland men han har inga blöjor alls.

Livet är på väg i rätt riktning för tillfället. Ska bara hitta en häst, en lägenhet och få ett positivt svar från högskolan så är jag helnöjd. Apropå helnöjd så var jag i Norge i helgen. Två dagar hemma är lite för länge så det blev en roadtrip till Oslo. Oslo var varmt och skönt, fin utsikt och många trappor.


En gång var det sommar och Walter var tjock, nu är det inte sommar och Walter är inte lika tjock.

Oh happy day. :)

torsdag . and down again

Har vart hemma i två dagar nu och får lite smått panik på att folk i den här familjen har mobiler som är felskapta. Inte okej när man får sms som man inte läser mitt i nätterna när mobilen påminner varannan sekund. Helidiotiska telefoner dom har faktiskt! Annars tycker jag nog lite om att vara hemma faktiskt. Jag har nog saknat dom lite grann iallafall.

Efter lite jeans-panik igår så red jag Pernillas fulhäst i fem minuter. Det var ingen vacker syn alls. Funderar på att lära mig rida kanske, eller justja det gick ju åt helvete med den saken. Det förstörde lite min dag faktiskt. Så jag får väl fokusera på min ouppackade väska och se fram emot kvällen istället.


Bara för att jag fick pussa på finaste Oliver igår så får ni en bild på Big Ben!

Det handlar inte om att lyckas, det handlar om att vara lycklig. :)

tisdag . i need you

Insåg nu att jag har vart i Sverige mer än en vecka nu, sju dagar plus några timmar då. Har haft det alldeles jättebra, bästa veckan på länge. Idag tog jag mina väskor, som tillsammans vägde över 40 kilo, och satte mig på tåget till Kalmar och sen åkte jag och Putte vidare hem till Mönsterås. Så nu har jag flyttat hem igen. Känns skönt att ha alla saker på samma ställe. Hoppas dock på en flytt till inom snar framtid.


London Eye.

Don't think you're nothing, you're perfect. :)

sondag . haha va kul

Sitter pa hostelet och skriver utan svenska bokstaver. Inte helt okej. Har  haft en helt jattebra dag med mina fina men vilsna vanner. Borjade dagen med en frukost pa Starbucks och sen vandrade vi runt bland ambassader och parker i nagra timmar. Sen trottnade benen sa vi tog en tur med London Eye.  Det var bara aningen for hogt och benen skakade fint, ojoj. Imorgon blir det Madame Tussauds, shopping och Mamma Mia. God natt!

Klappa handerna nar du ar riktigt glad. :)

fredag . put yourself away

Förbereder mig mentalt på min sista natt på Aston Mullins. Själva tanken är konstig (jag kom ju nyss hit hallå) men bra. Tror (hoppas) att allt kommer bli bättre när jag flyttar hem faktiskt. Är nästan helt säker faktiskt. Får hålla tummarna för att allt går som jag vill bara.

Min plan var att försöka packa det sista idag, det jag inte måste packa imorgon alltså. Men det gick inte så bra. Jobbade åtta-tolv (läs åtta-kvart i ett). Sen åt jag lunch och så skulle vi åka till Tesco lite fort, men det gick ju som de gick. Sen va klockan tre och jag och bilen rörde oss mot Lauras skola. Packade bilen full med hennes bording-saker. Seriöst bilen full. Sen åkte vi mot St Albans, låter mycket roligare på svenska än engelska, där Laura provade brudtärne-klänningen hon ska ha på sen gudmors bröllop.

Nu ikväll åkte vi ner till The Dinton Hermit för lite drinks sådär sista kvällen jag är här. Imorgon bär det av mot nya äventyr, skojskoj.

Your eyes make the stars look like they're not shining. :)

RSS 2.0