onsdag . ny nya nytt

För sakens skull!

tisdag . filmjölk och rostade nötter

Det där med att livet är som en berg-och-dal-bana är sant, alldeles jättesant. Det går uppåt och det går neråt och ibland kittlar det sådär mysigt i magen och ibland är det bara läskigt högt upp.

Sitter och väntar på att mamma ska va klar på sjukhuset så att hon kan bjuda mig på lunchoch hjälpa mig att köpa skor. Sen ikväll blir det en tur till hästen med Pernilla-lilla.

Nu blir det vardagsmotion, hej :)

torsdag . helt galet på ett äckligt sätt

Idag är en sån dag man aldrig borde ha gått upp ur sängen. Antar att tanten på bussen hade gillat den idén mycket. Därför tänker jag klaga på att ljudet på datorn inte alls funkar så som det borde, eller när det inte borde, eller något.

Tjockisfika med kladdkaka och jag hade gärna tagit studenten i måndags ja. HEJDÅ!

fredag . minnesförlust och schizofreni

40 minuters historia, 120 minuters religion och sen är även denna veckan över, eller ja sen är det helg. Känns fortfarande grymt fel att dte är fredag, känns mer som torsdag eller onsdag. Beror antagligen på tidsomställningen och den lediga måndagen. För visst är det ett antal timmars tidsskillnad på Mönsterås och Norrland?!

Hade ett himmelans helt okej lov faktiskt, hästen tog upp första delen och sen lovade vi ordentligt med 24 timmars tåg och nattliga promenader fram och tillbaka. Och upplysningsvis så hjälper det med paraply när man fryser, det är tanken som räknas tror jag. Är ni officiellt gift med PL med, eller vare RP nu kanske?

Sötegöte borde skriva klart mitt historiaarbete, göra projektet finish (vart är julia?) och laga mina skor! :)


RSS 2.0