måndag . 99 red balloons

Har gått omkring och vart sådär jätteglad hela dagen. För jag åker till Sverige imorgon, härlig känsla. Så dagen har jag ägnat åt att packa, tror dock att väskan kan väga lite för mycket, peppar peppar. Har kommit på att det är svårt att bestämma hur mycket kläder man behöver för en månad, eller en vecka. Problemet med packandet den här gången är att jag inte bara ska packa för min vecka i Sverige utan också bestämma vad jag ska ta med som jag kan lämna hemma sen (och alltså klara mig utan i en månad), svårare än man tror.


Bara för att Erik anser att skinnjackor gör folk farliga så tänkte jag beivsa motsatsen genom att lägga upp en ofarlig bild tagen i mitt och Lauras badrum. Upp vid fyra imorgon, god natt.

Like a fairytale come true. :)

söndag . he just didn't like Mrs Toast

Har haft en heldag i London med Rebecca. Skönt att komma iväg och faktiskt göra någonting. När vi åkte var det superfint vårväder med sol och varmt men sen kom regnet. Efter lite tåg- och tunnelbaneåkande kom vi fram till Shepherds Bush och Rebeccas gamla hem. Packade två väskor fulla med saker innan vi tog oss en regnig promenad till Westfield. Hade två saker på inköpslistan och jag kom hem med en av dom, en mysigt fin skinnjacka blev det.

Sen promenerade vi tillbaka och hämtade väskorna och åkte till en annan del av London för en Kebab och ett besök i en annan lägenhet. Tog tåget tillbaka och sen var dagen slut, hur man dödar tid i England en söndag i februari helt enkelt.



Om en dag och några timmar påbörjar jag min färd mot Sverige. Åh det ska bli fint. Ska bli skönt med lite miljöombyte, dock borde snön va borta där kan man tycka. Ännu finare med allt fint folk jag ska träffa. Fylla 20 är ju inte helt fel det heller (även om jag fick höra att jag såg ut att vara 16 idag, antar att det är bättre än att se ut att vara 35 iallafall).

Nothing can compare to the time when you're around. :)

fredag . är att se dig när du sover

Har blivit helt förälskad i en två dagar gammal tjej vid namn Harmony. Det är något konstigt med bäbisar av alla slag, dom är så söta. Man kan inte låta bli att le sådär fult så fort man ser dom. Det måste vara kärlek?


Bara några minuter gammal här, åhå vad man blir sugen på en egen liten fölis. Det vill jag ha i födelsedagspresent! Fast näe det vill jag inte, jag vill ha en egen lägenhet, ett jobb, en bil och en helgalen fyraårig häst på 160. Helst vill jag bli av med förkylningen med. Fast det är nog troligare att jag får en bil isåfall.

Nu smörpopcorn, barnfilm och citrondricka i mitt eget sällskap. Hoppas på att nästa fredag blir annorlunda.

You're one of those persons who lightens up the day just by being you. :)

torsdag . put two and two together

Busy days, busy days. Fram till klockan fyra idag, då hade vi helt plötsligt några timmar över. Spaghetti, man har inte roligare än man gör sig.

I tisdags morse packade vi bilen med väskor, två barn och en hund. Jag, Laura och Gini tog med oss Dougal till Frinton (Frinton-on-sea) för att tillbringa natten i deras strandhus. Mysigt litet ställe men det var högvatten så nån sand fick vi inte se tyvärr. På onsdagen så regnade det sådär härligt jättemycket, men lite sand fick vi se iallafall innan vi packade in oss i bilen och åkte hem.
















Om en bild säger mer än 1000 ord har ni nu fått en himla massa ord, Frinton helt enkelt (gissar att det är finare på sommaren dock).

Time after time. :)

måndag . if fear hasn't killed me

Härligt att göra ingenting en hel dag. Eller ja, jag har faktiskt umgåtts med min boll lite med (hade dock föredragit att umgås med en annan Boll). Gick upp jättesent (vaknade tidigt) och åt tydligen alldeles för lite, enligt miss sju år. Igår såg jag Mystic River, helt okej film faktiskt (och inte det minsta tjejig). Hoppas på en tur till affären med Rebecca senare ikväll, mat vare.


Har man inga nya bilder får man använda gamla. Jag saknar dig Anna! <3

Someday you'll find someone that you can call your own. :)

söndag . never say never

Ibland hade det vart fint med lika mycket energi som sjuåringen på våningen under har. Skyller bristen på energi på förkylning, sömnbrist och dåligt humör. Min plan för dagen var att vila så att jag kanska blir frisk nån gång. Det gick inte så bra. Åt lite müsli och youghurt innan vi for till Aylesbury för bio. Justin Bieber - Never say Never. Den var faktiskt bra. Inte för att jag skulle ha sett den om det inte hade vart för Laura men det var kul att se hur det verkligen var. Se den helt enkelt.

När vi kom tillbaka åt vi middag, finmat med alla Hopes, jag och Melody. Gott och så. Ledig imorgon med, lär inte kunna sova dock eftersom tre barn har half term och är hemma hela veckan.  Borde skala min apelsin och se min film så jag kan sova någorlunda tidigt med tanke på detta fulla hus.


<3

Sing a song try not to think. :)

lördag . fast nej

Egentligen vet jag inte riktigt vart fredagen och lördagen tog vägen. Dom bara försvann. Igår jobbade jag tio timmar i sträck utan en endaste rast, hann äta lite flingor på fem minuter dock. Var i Oxford i fem minuter, kul med ca 80 minuter buss för fem minuter i en stad man aldrig sett. Men nu vet jag vart Starbucks ligger, både i Oxford och Headington...

Idag har jag mest mockat, handlat lite och ätit soppa för första gången på fyra-fem år sådär. Kanske var därför jag slutade växa, brist på soppa. Eller nej växandet slutade för ännu längre sen, åldersnojor var det. Vid fyra-tiden (läs fem) åkte Hopes till Birmingham för att titta på X-factor turnén. Hade hela huset för mig själv resten av kvällen. Utnyttjade detta genom att laga mat, kolla tv, gå en sväng med hundarna och försöka hypnotisera bort min förkylning.

Apropå åldersnojor så är det mindre än två veckor tills jag fyller 20. Om någon nu bryr sig. Svar nej. Kul med folk som säger att det är såå bra att du ska flytta hem snart och åh vad kul vi ska ha när du fyller år. Men menar dom det, nej. En aning besviken faktiskt. Eller det är kanske jag som har för höga förväntingar. Att folk som kallar sig ens vänner ska vilja fira ens födelsedag med en, det är kanske för mycket begärt?


Free your mind. :)

torsdag . get composure

Kan inte riktigt andas faktiskt. Undrar i vilken flytt jag slarvade bort mitt imunförsvar. Ska glädjas åt mitt lena hår och drömma om att andas genom näsan.

"Why do you look pretty?" Dagens ungdomar, vart är dom påväg? Tack och god natt.

Every day should be the best day of your life. :)

onsdag . spice up your life

Frukost, mockning, lunch, sjukgymnasten/veterinären/dennis', rida, ta in hästar. Konsten att fylla en hel dag, en hel arbetsdag. Resten av dagen gick åt till middag och en dusch.

Har insett att jag måste bestämma om jag ska sluta rida helt eller börja rida ordentligt. För det här funkar inte. Jag red tjugo minuter skritt/trav på vägen klockan två, för åtta timmar sen alltså, och jag har fortfarande ont i benet. Inte träningsvärk (den kommer imorgon) utan såndär värk som gör extremt ont hela tiden och man kan inte göra nåt åt den. Enough klagande nu kanske. Man blir mest deprimerad då tror jag. Och det där valet vär egentligen inget val, det är mest en fråga om att skaffa sig en lagom galen häst.


Utsikten från mitt fönster, alldeles för långt ner till marken, jag bor liksom på vinden. Snart ska jag se om jag lyckas sova med elementet på, det låter. Men det är himmelens kallt här, jag bor liksom på vinden.

How wonderful life is when you're in the world. :)

tisdag . like a scary movie

Ligger och nyser i min säng. Kul med dammigt rum och dammallergi, eller nej förlåt jag är ju bara överkänslig mot damm, inte allergisk (vilket betyder att jag får alla jobbiga reaktioner men har ingen allergi att skylla på). Det är väl bara naturens sätt att tvinga mig att dammsuga hela tiden.

Har haft en extremt lugn tisdag, Mags, Millie och Charlotte har vart på Irland och kollat hästar så jag har haft huset för mig själv, härligt.  Efter lite skolskjutsande på morgonen, en hundpromenad och tvätt så påbörjade jag min sex-timmars-rast. Tvättade lite kläder, mina egna för en gångs skull. Gick ut och höll Rebecca sällskap när hon red George i regnet. Bevisade för mig själv att jag inte har tappat allt vad styrka/vighet/smidighet heter och hoppade upp på jättehästen från marken (utan att länge stiglädren). Bör tilläggas att hästen är över 175 cm och stigbygeln är i höjd med ovandelen av min mage. Bör också tilläggas att jag hade på mig ett par rosa stövlar storlek förstor som går upp över halva knäna.

Resten av dagen har jag tillbringat i köket, hemmafru vare ja. Först spaghetti med sallad, kyckling och vitlöks/svamp sås till lunch. Sen färdig kycklinggrejs med vitlök i plus ris och sallad till middag. Bakade banankaka och chokladkaka också, snart kan jag starta restaurang. Sen en brownie-pick up innan vi landade i soffan tills sovdags.


Får får får?

Today I'm gonna write you a symphony. :)

måndag . sitta på månen

Saft saft hallonsaft. Bättre saft har ingen haft... Smurfarna är underskattade. Ungefär som att den här dagen är överskattad. Fin tanke och ja det kan va jättemysigt när man har nån. Men samtidigt så borde man älska varandra varje dag och alla såna där "köp en ros"-grejer dom har i skolorna gör nog med skada än tvärtom. Men men, vi ska äta chokladpudding och se film om en stund, dagen till ära, så kan inte klaga allt för mycket.

Har haft en extremt effektiv ledig dag idag. Försökte sova hyffsat länge, men det går bara inte. Jag kan va uppe alldeles för länge men ändå kan jag inte sova länge. Men trött är jag. Åt lite härlig frukost innan jag och Rebecca åkte till Thame, banken och Sainsburys för lite mathandling. Sen tog jag ett härligt bad och såg färdigt filmen jag började på häromdagen, Malice. Unnade mig en ansiktsmask och lite sådär för sakens skull, härligt.


 

 

Insåg att imorgon är det två veckor tills jag åker till Sverige igen, åh vilken fin tanke, lever på den ett tag. Det är inte så att jag vill åka härifrån på det viset, det är bara det att jag vill åka hem till alla fina människor. Och sen efter min födelsedags-vecka är det inte många Englands-veckor kvar, så det kunde bli. Tror det blir positivt iallafall. För lite knäpp blir man av sånt här.

I'll close my eyes and try to see the world from another view. :)

 


söndag . he's gotta be strong

Somnade alldeles för sent igår, idag. Hade vart skönt att få sova lite längre men det fick jag tydligen inte, dom vaknar alldeles för tidigt här och vet inte hur man är tyst. Pratade med Elin i en två timmar sådär innan det blev en sen frukost. Härligt att höra sina egna syskon tjafsa som omväxling. Umgicks lite med min pilatesboll förut och ikväll blir det kanske bio, igen haha.







Ungefär såhär bor jag nu, och två månader framåt...

It's not what you say that's important, it's you. :)

lördag . oh yes indeed

Insåg i morse att hundar är tröga djur. Eller också blev jag bara extremt sur när hundskrället sprang in i min dörr x antal gånger innan jag gått upp. Saken är den att min dörr inte går att stänga ordentligt, eller den är stängd men det är inget som hakar i så den går att putta upp. Tvingade ut hundarna på en promenad sen, härligt vårväder.

Annars har jag tvättat massa och bott i bilen några timmar, hämtade Laura i skolan och skjutsade henne sedan till nåt ställe i Thame. Hann med en sväng till kemtvättarna med innan jag slutade för dagen. Lördagskvällen till ära åkte jag och Rebecca på bio, Gnomeo och Juliet, helbra och mysig var den. Nu har jag planerat in en film innan jag somnar, är ju trots allt ledig imorgon. Ett problem bara; jag har skavsår i öronen! Inte bara sådär som man säger när folk pratar för mycket utan helt ärligt. Mina öron är för små för hörlurar men jag måste ha det ändå eftersom jag bor i huset. Vilket alltså resulterar i skavsår, underbart.



Future would be awesome, you'll see one day. :)

fredag . like a soldier getting over the war

Har kunnat somna när som hela dagen, men så kan man ju inte göra. Däremot kan man tvinga sig upp ur sängen fem i sju på morgonen, gå ner för trapporna och gå en 30 min promenad med hundarna. Sen kan man äta ett äpple och prata om jobbiga saker innan man går ut och mockar boxar i x antal timmar. Man kan också skratta åt hästar som är överlyckliga när dom sliter sig och springer omkring i det fria. Man ska göra det man är bra på har jag hört?

Avslutade min jobbdag med att putsa en möglig sadel. Kunde inte motstå Charlottes söta smiley och "clean me please". Sen efter en frukost, halv tolv ca, blev det en tur till Aylesbury. Rebecca klippte sitt hår och jag syndade House-box och Bounty. Skyller chokladen på att mamma hela tiden säger "ät choklad".

Kvällen har ägnats åt barnvaktande, blir knäpp på att ungen aldrig är trött när jag knappt kan hålla ögonen öppna.


Lite kärlek på det!

Don't think twice, it's alright. :)

onsdag . i'll hold your hand

Igår var jag glad, idag var jag inte glad. Igår var det sol, idag var det inte sol. Vi kan ju låtsas att det var anledningen.

Min dag har praktiskt taget bestått av mockande, insläpp/utsläpp och lite tränsputsande. Då bör tilläggas att jag jobbar sju timmar och var sysselsatt hela tiden. Men jag har iallafall lärt mig något viktigt, allt är inte som det verkar från början och vissa människor bryr sig faktiskt på riktigt även om man inte trodde det från början.

Följde med Rebecca och hämtade Millie nu ikväll, blev sån där härlig Spice Girls nostalgi i bilen. Fast fy vad gammal man känner sig, haha.



Life is a gift, don't waste it. :)

tisdag . time and time again

Nötter! Banan och bubbelvatten.

England har bjudit på underbart väder idag, åhå vad jag blir glad av solen. Har vart sådär härligt glad hela dagen helt utan anledning, eller ja vädret va de ju. Började min morgon med att skjutsa Gini till skolan och sen en hundpromenad och lite sovrum. Sen va första passet avslutat och jag hade rast. Flyttade till ett annat rum igen, dock kunde vi inte ta bilen den här gången tyvärr. Fick massa motion åtminstone, upp och ner för alla dessa trappor.

Efter flyttstädande och en frukt åkte jag till marknaden i Thame och köpte frukt och grönt, galen promenad till/från bilen pga allt folk med. Kom hem och hittade Rupert med ibuprofen-tabletter i munnen, snart dör han nog så mycket konstigt han stoppar i sig. Efter jobbandet åkte jag till Tesco och foodshoppade med Melody. Köpte mer frukt och grönt, till mig den här gången. Slank ner lite choklad med, på mammas begäran. Sen hem och äta två små korvar innan uppackandet kunde börja. Blir världsmästare på att packa och flytta resväskor på det här sättet. 





Hundar, hästar, sol, fågelkvitter och vårblommor.

De ska va gött och leva, annars kan de kvetta! :)

måndag . why don't you get a job

Lyssnar på låtar i min fina "barndoms-lista" på Spotify, härligt. Har haft en konstig dag. Försökte sova hyffsat länge men det gick inte så bra, skönt att slippa gå upp vid sju dock. Åt lite frukost och tvättade håret innan jag och Rebecca tog bilen till Wycombe och H&M, man kan ta svensken från Sverige men man kan inte ta svensken från H&M. Hon skulle byta en tröja och jag skulle köpa paket, nöjd med resultatet (och glassen jag unnade mig).

Sen tog jag min kära dator, lite nudlar och glass och bosatte mig framför Vänner och Scrubs i några timmar. Framåt kvällen tog jag och Rebecca bilen från ett hus till ett annat, flyttade med andra ord igen, till det stora huset den här gången. Blir mästare på att flytta och byta sambos, dock är väl två gånger i veckan lite mycket. Och det är så sjukt kallt här, har värmefilt, tjocktröja och andra kläder på mig och fryser ändå.



Your home is where your hert is, right here with you. :)

söndag . try not to

På grund av flytt och annat är det söndag idag. Bor för tillfället i ett rum som består av en säng, en tv utan kanaler och ett endaste el-uttag (som sitter på helt fel ställe). Ska flytta igen ikväll eller imorgon, till rummet bredvid. Som är större på alla sätt och vis, sängen är större med...

Igår tillbringade jag dagen i Abingdon, på en pojkskola som låg på fel ställe. Eleanor skulle spela netball i frya timmar och jag skulle sitta och vänta, härligt. Avslutade dock kvällen med indisk mat med Charlotte, Tim, Charlottes syster Sam och hennes man James. Galet gott innan tidig sömn.

I fredags hann vi med en bio, en hel en den här gången. Sanctum närmare bestämt, mycket bra var den. På eftermiddagen han vi med en shoppingsväng till Wycombe, H&M vare, och fastän jag inte är fattig för tillfället så blev de bara två par leggins och fem strumpor.

Nu, förflyttning till nåt annat hus. Insåg att jag på tre månader haft fyra olika sambos, hur ska detta sluta?


Nu bor jag såhär, och nej rummet är inte större än så.

Together we can make it. :)

onsdag . through my hands

Ibland vet man inte vart man ska börja, då blir det ingenting.

Det känns som att den här dagen började för 75 timmar sen, minst. Började min dag med att sova för länge. Så snabbfrukost (läs en youghurt) innan jag gick ut. Förmiddagen gick åt till mockning och sånt. Sen red jag Hugo i padocken, travade mest men fy vad skönt de va att äntligen få göra någonting ordentligt, välkomnar torsdags-träningsvärken med glädje.

Efter en salladslunch och ett brev från mamma tog vi in hästar och putsade lite träns. Vi var klara perfekt i tid för en gångs skull. Så jag hamnade på sängen med en film, Taken, mycket bra var den. Sen la internet av för några timmar och då blev det mesta lite konstigt. Sover på saken tror jag.


Sa hejdå till Mc Phee idag med, försäljning var det. Redan tre månader sen det var tre månader till februari, knäppt.

As long as the grass shall grow darling. :)

tisdag . wake me up

Tisdagen den första februari 2011 har varit en konstig dag. Var trött som en gnu i morse, trots att jag sov mer än jag brukar. Skjutsade Gini och alla hennes påsar till skolan, lyckades få sladd på bilen bara sådär, fint. Satt och höll tummarna hela vägen hem, lampan hade lyst ett bra tag. Så när jag kom tillbaka tankade jag, vuxenpoäng eller nåt. Gick en sväng med hundarna, valpen slet till min handled så den knakade sådär härligt och man verkligen kände att nåt flyttade på sig, inte okej.

Lindade handleden lite fint och gick ut och mockade lite, pain. Sen tog jag break och satte mig i den nytankade bilen för en tur till Aylesbury. Köpte ett par tofflor så jag slipper frysa fötterna av mig och en pilatesboll, dock hade jag velat ha en ännu större men det fanns inte.

Sen lite mat och en Madonna-film från 87. Åkte och hämtade Millie i skolan, det var seriöst bilar överallt och gick inte fort alls. Radion funkar inte som den ska så vi gjorde som vanligt och höjde volymen och sjöng falsksång till samma låtar som vi lyssnat på i tre månader. Kvällen avslutades med lite mat och en handlingstur med Rebecca, nyttigt vare.






Have you ever seen the rain, coming down a sunny day. :)

RSS 2.0