onsdag . sommaren är kort

Innerst inne längtar jag nog tills det blir höst, regn och röda/orangea/gula blad på träden. För det är nog först då man inser att man faktiskt har gjort det, att man faktiskt har tagit studenten. Det är stort!

Hade ett behövligt prat med fina Caroline häromdagen, det slutade med beställda biljetter och ett fattigare jag. Men nu längtar vi tills nästa vecka, ni kommer blåsa dom av stolen hjärtat!<3

Är också ett biobesök planerat by tomorrow, som på den gamla goda tiden. Tur att någon av oss har körkort nu förtiden!

Enough :)

tisdag . it's time to let it go

Någon klagade på att jag stod med benen i kors hela tiden, det är inte bara för att jag alltid har gjort det utan också tydligen för att jag är fisk! Se, allt har en naturlig förklaring...

Och ännu är det ett steg kvar innan cirkeln är sluten :)

fredag . allt på samma gång

Let's face it, vi är vuxna nu.

Har vart på student (grattis Nathalie), det regnade och alla andra var extremt mycket längre än oss. Men vi var lika glada för det, slapp ju sova länge liksom. Hann med en tur till stallet med miss Therese först, det var konstigt (hon hade ätit gröt till frukost!).

Vad är väl en bal på slottet? Ja nu vet vi. Och antagligen var det inte alls som vi tänkt oss, inga prinsar eller magiska pumpavagnar alls faktiskt. Men finklätt folk och öl på golvet, det fanns det.

Allt blir inte som man tänkt sig, eller precis som man tänkt sig. Jag borde ta på mig byxor, vem kan gå omkring i prickig klänning hela kvällen? Fast egentligen är byxorna mest till för regnet, och att jag ska kunna se på när Therese äter makaroner (för det kan man inte göra i prickig klänning).

God natt! :)

torsdag . du vet väl om att du är värdefull

Allt blir vad man gör det till, galet! Vill man att vägen ska svänga höger så kan man faktiskt få vägen att svänga höger. Bara man vill. Tillräckligt mycket.

Allting är relativt :)

tisdag . galet

Det är tisdag. Jag är ledig. Men i skolan iallafall. Och för att jag är i skolan när jag är ledig så är jag klar med typ allt. ALLT!  Som ska vara klart, eller ja i princip allt som är kvar innan studenten. Som är om 15 dagar precis exakt. Det känns bra. Jag har bestämt att livet är bra. För det mesta.

Helgen var helgalen, lördagen var värst. Jag har för första gången under mitt och rosa-kortets förhållande fått visa upp min kära vän för polisen. Han blev glad, bad mig andas i ett rör och tyckte synd om mig. Sen pratade vi häst/sjukdomar. Dom var inte så okunniga som man skulle kunna tro. Fast trots att farbror blå var vänlig så var jag deprimerad och åkte hem och åkte bort. Det var en av dom bästa kvällarna på länge, fina folk det finns!

Är lite ledsen för att jag är för fattig för att ha råd att flyga över halva Sverige, jag vill faktiskt bidra till växthuseffekten jag med (och uppleva finaste Carros student)! Men icke. Fast just nu är jag glad ändå, för jag har bestämt att jag ska vara det.

Plutten<3
:)

RSS 2.0