fredag . 1:a klassbrev

Letar recept på kyckling, funderar på en pastagratäng. Ska laga mat eftersom mamma och dom är och besiktar bilen, håller alla tummar jag kan hitta! Annars stör jag mig mest på allt och alla. Mest på praktiken, har överlevt den första veckan. Men eftersom jag bara va i skolan två dagar och inte gjorde något alls (inte mitt fel) så vet jag inte om det räknas. Möjligen att jag ska vara hemma resten av tiden också.

Pratade med finaste igår och insåg att jag saknar henne läskigt mycket.<3 Kom också fram till att tåg är dyrt och framtiden är ett konstigt fenomen.

:)

fredag . hallongrädde och pizzahus

Glöd under snö är över, två jättebra föreläsningar men resten var ju inte något att hänga i granen. Så vi tog bilen och bilade hem, det är så fint med bil till skolan för man kan komma på att man ska åka hem en minut efter bussen gått och ändå vara hemma en evighet innan bussen nått mitt mål, närmare dörren kommer man med. Apropå bil, anledningen till att vi bilade från början var projektarbetet och den gigantiska kameraväskan. Projektarbetet är inte alls på banan och fy vad arg man kan bli. Människor är inte fint ibland.

Tvingade min kära mor att hjälpa mig att laga fin efterrätt eftersom jag var hemma så tidigt, chokladpannacotta med hallongrädde. Finemang blev det och gott som tusan. Därför passar det fint att det blir flytt såhär en fredagskväll. En annan bra sak med flytten är att den innebär närmare hem till mig, med andra ord åtta minuters promenad istället för en lång (kvart) bussresa runt ingenmansland. Sen är det fint att lägenheten, som härmed ska bli mitt andra (eller första) hem har jag bestämt, ligger i pizzahuset.

Nu ska jag bestämt ta på mig något varmt och gå åtta minuter för att gå ännu mer, fredagsmys med Larsson och hennes mor det är fint. Om man nu räknar flytta som mys men aja motion är bra!

:)

onsdag . tusen och en tvål

Funderar allvarligt på att gå och göra något annat, det är -10 härinne, som mest. Fastän jag har extremt mycket kläder på mig så fryser jag. Usch! Borde helt enkelt gå ner och äta mer kaka och se glad ut. För mamma har bakat kaka igen, för många ägg sa hon... Annars har jag varit trött, sömn är överskattat och kaffe är gott. Började dagen med en biltur till skolan med Larsson, ända fram till dörren fick hon åka. Sen rörlig bild med info för det där avsnittet vi ska göra, som jag inte alls har lust att göra. En överlång lunch med äckelmat och en lika lång lots. Åkte förbi Erik på vägen hem och filmade, med andra ord är vi iallafall en som gjort något.

Egentligen är jag arg, arg för att det går åt helvete. Med en hel del. Fast jag gör mitt bästa för att blunda för den delen och se det som är bra. Som mammas kakor och fina folk och så. Min hjärna är som den här bloggen, rörig till tusen, men å andra sidan så är dte min blogg så jag får röra till den hur mycket jag vill. Men för att undvika förfrusna fingrar ska jag gå ner och fika istället för att röra till det mer.


:)

tisdag . i brist på fantasi

så tillbringade jag min lediga dag med att skotta snö, fixa stallet och tjäna lite pengar. Iochförsig har jag ätit massa mat med, och plättar med blåbärssylt. Min mamma är bra hon! Egentligen är jag ganska glad, trött på snön men glad. Fast ändå så funderar jag för mycket. För mycket och på fel saker, och på fel personer. Allting är relativt, framtiden är relativ och långt borta. Man ska leva i nuet heter det. Men vem klarar av det?

Ibland önskar jag att jag vore rik, inte sådär äckelrik och bortskämd utan mer rik så att jag kan göra de jag vill. Som att åka 100 mil oftare än en gång om året och sånadär saker. Men nu är jag inte det så då får jag väl vänta x antal månader och ta vara på dom dagar som det kanske blir åtminstone, om inget annat kommer i vägen. För jag vill faktiskt vara en del av din stora dag och fastän jag antagligen säger det alldeles för sällan så älskar jag dig gigantiskt mycket!<3

Livet är ungefär som en bergochdalbana, det går uppåt och neråt och man väljer själv om amn ska sträcka armarna i luften och skrika för fulla muggar eller hålla för ögonen och vänta tills åkturen är slut. Och jag har bestämt att 2010 ska bli mitt år så nu åker armarna upp i det blå!

Taggar bil till skolan med Larsson imorgon genom att glo tv och sova tidigt. Natti :)

måndag . sju plus två är nio

Sitter och känner mig extremt (eller åtminstone lite) nöjd över mig själv. Har skickat det där mailet som mamma tjatat om ett bra tag nu, hoppas på positivt svar. Fick reda på betyget i naturen idag med, mvg tack och hej. Det betyder att jag fick mvg i båda kurserna som avslutades nu och ja det får man vara nöjd över. Så nu är jag redo att ta över världen och peta Putte i magen med en pinne!

:)


fredag . även små stjärnor lyser

Okej jag erkänner rubriken är 127,5 % stulen. Men budskapet är fint så det är okej att plagiera!

Har ägnat dagen åt att skicka JA-sms till en viss Anna, Anna-Envis. Det enda vi kom fram till är att hon tycker om mig, det måste vara positivt. Förövrigt hade vi sista teckenlektionen i morse, eller nja inte sista men nästa är vecka nio, helt okej kanonbra. Annars har jag bara ätit, mat i stora lass (ville skriva glass eftersom jag blev extremt sugen på det när dom hade skyltat så fint). Det känns som att jag äter hela tiden men ändå är jag konstant hungrig, och någon kommer tolka det där på samma sätt som denna någon tolkade min magvärk en gång. Fast det är inte sant, dagens ungdommar, eh.

Egentligen vill jag ringa ett samtal men det känns som helt fel tillfälle, hela tiden. Som att det finns tid för allt annat men inte just det, sjukt konstigt. Fast egentligen är det nog bara en känsla. Som nästan jämt, man tror något som inte alls stämmer överens med verkligheten. Eller också är verkligheten bara något påhittat.

Nu blir det snart fika, igen. Men mat är bra när man bantar har jag hört, det ena mer ironiskt än det andra. HEJ :)

torsdag . sådetså!

Har suttit vid samma sega dator i minst två timmar nu, om man räknar in mötet med leif och en korvmacka i matsalen. Dethär har helt enkelt varit en meningslös dag hittills, eller inte om man tänker efter men dte gör man inte. Hade teckan med marianne (för det är väl så hon heter?) i morse och kom fram till att imorgon är det sista teckensaken på väldigt länge, nästa är vecka nio, maha! Sen förstod vi någorlunda hur vi ska ta över världen på historian, är man engelsman så är det bara att följa östkusten.

Om en sisådär tio-nio minuter är det rörlig bild, har fortfarande färg på fingret från igårdagens lektion (måla rymdraket borde vara meriterande i pysselspalten, aight?). Det är sjukt kallt, jag är antagligen sjukt förvirrad och det enda jag vill är åka hem och sova. Men nej istället är det tre timmar lång lektion (inklusive sändning halv fyra) och en timmes buss, som antagligen inte går när jag vill, innan jag är hemma. Kommer bli läskigt hungrig eftersom det enda jag ätit idag förutom frukost (frukost är det viktigaste målet på dagen) är en torr korvmacka under promenaden till ugglan.

Ska bestämt sluta klaga, ta på mig jackan och gå på min lektion.

Hej :)

måndag . livet före döden

Du vet allt det där som händer innan allt blir svart och folk kastar blommor på dig.

Första måndagen efter lovet. Började med att försova mig, inget allvarligt dock när jag ändå vaknade en halvtimme innan bussen gick. Idrott, natur och historia. Känns mest som usch på historiauppgiften, och då skrev jag inte alls det jag tänkte. Sen hem och äta, hamnade framför scrubs med Elin innan datorn blev den lyckliga.

Har varit alldeles jätteduktig och letat sommarjobb, men det är ju som att leta efter ett sandkorn i sandkakan. Har sökt typ två, bättre än inget men med min tur får jag inget alls. Det kommer sluta med plan A, gifta sig rikt. Men iallafall så vill jag egentligen söka ett jobb i usa, men har man inte 7000 för att åka och jobba så funkar det inte riktigt. Jag får väl helt enkelt fortsätta att vricka tungan på bakplåtspapper och hoppas på ett mirakel.
Nu ska jag i protest gå och sova, alternativt joina mamma vid tvn.

natti :)

söndag . isbit

Tänkte skriva ågot negativt om förfrusna tår och nervösa sammanbrott men sen spelade dom vår låt på radion. Så då blev jag glad, glada minnen blir man glad av. Men jag saknar bästavän. Påminn mig på min födelsedag om biljetter va? Nu kommer jag ihåg det med, kanon.

go natt :)

lördag . med plåster på fingret

Är fortfarande läskigt trött, fastän jag sov ungefär 12 timmar inatt. Sömnbrist är ett fint ord? Har kommit fram till att detär annorlunda att försöka klicka med fel finger men vad gör man inte för mänskligheten. Eller också för att man är extremt korkad och inte sover ordentligt. Eller nej jag skulle vara positivt så det är helt normalt att cutta fingret på bankkortet, självinsikt och självförtroende är inte samma sak.

Förutom ett jack i fingret, sömnbrist och förfrusna tår så har veckan varit helt okej fin. Har haft tråkigt med Natta, det är inte lika misslyckat om man har tråkigt tillsammans och egentligen så kan tråkigheten diskuteras. Onsdagskvällen var bra, hal men bra. Skolan i torsdags var inte riktigt lika bra, eller lång (eh). Och med ett löfte om att sova tidigt på kvällen utnyttjade jag busskortet och bussade till Larsson. Men någon tidig sömn blev det inte, fast hennes säng är mjuk så hon är förlåten. Den gigantiska godispåsen hjälpte också.

Igår, efter en lagom lång skoldag och en sväng på stan hamnade jag framför let's dance med familjen. Det var lagom tråkigt och natten var bara barnet när jag somnade. Fast det viktigaste på hela dagen var nog det där rosa fula lilla kortet som äntligen fick lämna posten (KÖRKORT KÖRKORT KÖRKORT!).

Har vart hos hästen idag med, vi kan säga att han haft vintervila. Och nu ska jag (på mammas beordran) ta ett bad och värma upp fötterna.


hejs :)

tisdag . med löften om ett annat liv

Vill skriva något fint om vänskap och alla fina människor som finns. Men efetrsom jag ska upp tidigt imorgon, tack pappa för bilen, så får det bli en annan dag. Men jag lever och nu har jag påminnt mig själv om att jag faktiskt har fina tankar och fina vänner. TACK!

natti :)

RSS 2.0