måndag . to blame

Förstår inte riktigt hur bra saker kan bli när dom inte blir som man tänkt sig. Det tål att tänkas på. Så det kan bli helt annorlunda och alldeles perfekt när det inte alls blir som man planerat.

Apropå det så är det spännande med filmer där dom måste göra hundra uppföljare hela tiden. The fast & the furious 5, ojoj en sexa sen. Pirates fyra, ojoj en femma sen... Fast allt annat är ju redan gjort så uppföljare är väl det bästa sättet att göra något nytt. Galet hur man kan trolla till allting. Hur som är både Fast5 och Prates fyra bra. Speciellt Fast5, dock gillade inte mitt då hjärnskakade huvud filmen men ja.



In moments of sunshine. :)

lördag . i wanna be, i wanna be

Ibland, så vet jag faktiskt inte vad jag gör med mitt liv.
Efter en stund inser jag att jag faktiskt inte behöver veta det heller.



onsdag . travelling through time

Sitter och väntar på svar på ett sms som inte skickats än, åh underbara telefon. Ännu roligare när Telia inte funkar så jag kan få en ny telefon. Man kanske skulle rota fram nån tegelsten som åtminstone fungerar lite. Är på gnällhumör. Skyller på att jag inte har ätit en endaste värktablett idag. Nu, två veckor senare, är det (peppar peppar) lite bättre i huvudet.

Om nu bara två saker kan gå som jag vill så är jag helnöjd sen. Då ska jag inte klaga alls på en vecka, minst. Nu hämta pappa och sen mer jobb efter maten, mer än nio timmar idag, inte illa.



Lämna ditt bakomflutna framför dig! :)

lördag . i've got this feeling

Har idag vart vaken i mer än 12 timmar redan, med mindre än fem timmars sömn innan. Min livskamrat Herr Hjärnskakning tycker inte om det. Härligt när värktabletterna inte funkar utan bara gör det värre, nu har jag ju ont i magen med. Men men jag lever. Var på bio igår med bästa Carro och David, Fast 5, jättebra. Morgonen bjöd på islandshästtävling, Carro och Vigdis var helt jättebra och vädret med. Sen köpte vi oss en dammsugare och åkte till Simon på tårta och kaffe. Sen åkte vi hem, utan dammsugare och pappa lagade mat, det händer minnsan inte varje dag.



Some day you'll find someone that falls in love with you. :)

torsdag . it's history baby, it's history

Idag är en fantastisk dag. Jag har gjort ungefär ingenting hela dagen (och med ingenting menar jag sett tre filmer, diskat och ätit) och ändå är det en helt underbar dag. Det var bara det jag ville ha sagt. Och nu är det sagt. Så. Punkt.

I'll hold your hand today, I'll hold your hand tomorrow, I'll hold your hand forever. :)

söndag . won't let the sun go down

Fokuserar på det härliga faktum att solen skiner och jag åker härifrån om en timme.


It takes two to tango. :)

lördag . in the moonlight

Funderar på om ifall det finns någon mirakelmedicin mot klantighet. Finns det inte det så kan jag väl få en mirakelmedicin mot hjärnskakning iallafall?  Man kan ju tycka att jag förtjänar det nu när jag har varit duktig och jobbat tre dagar i rad, trots denna härligt omskakade hjärna. Får se om jag överlever resten av dagen också. Man kan ju inte va hemma när man ska jobba. Eller åka till läkarn när man är sjuk, nej det funkar ju faktiskt inte så. Förhoppningsvis får jag sovmorgon imorgon och sen åker jag nog härifrån och låter någon annan ta hand om mig. Fint ska det va. Om nu hjärnskakning kan räknas som fint? Jag borde sluta upp med blurrandet och samtidigt sluta slå huvudet i saker.
Pernilla har lovat mig glass med hemgjord chokladsås, för att vara lite positiv.

Allt blir vad man gör det till. :)

tisdag . titta inte ner

Vet inte riktigt vart dagarna tar vägen. Eller jo, vissa dagar jobbar jag och andra dagar umgås jag med fina människor. Bara hästen som fattas. Valborg var finfint, blev lite smått kär i en islandsponny på köpet, dumt detdär. Någon dag när jag känner mig kreativ ska jag måla på väggen, sen ska jag måla lite på min byrå. Nu ska jag baka bullar, kanske.


maha!

When life give you lemons, make lemonade! :)

RSS 2.0