tisdag . INTE KUL!

Okej det där med att skriva blogg varje dag är verkligen inte min starka sida, men några dagar per vecka blire iaf. Hade en helmysig helg (mestadels). Fredagen kom Michael hit, efter den äckliga fotbollen på idrotten. Vi promenixade och annat mysigt.
lördagen sov vi länge och sen va vi och hälsade på Elin på Ungdomsmässan. Träffade Emma med, trevligttrevligt! På kvällen blev det en sväng till stallet, red ut med Sandra och fybubblan vilken häst :'D . Efter stallet kom Pillan och Nicklas och det blev en skoj kväll, med en hes hals som resultat, allt blir vad man gör det till!
I söndags sov vi länge, sen gjorde vi inte allt för mycket. Blev en sväng till stallet på kvällen, högergaloppen på första försöket, tummenupp på det!

Igår var det meningen att vi skulle ha psykologi på morgonen men så blev det inte, Per Potatis hade blivit pappa, därför blev han förlåten. Erica pratade betyg, tydligen alldeles för lågt men det blir till att råplugga till provet och hoppas på det bästa. Hade svenska och 20 minuter engelska sen gick vi hem. Eftersom det var måndag åkte jag till stallet och red Vittra med. Hoppade med Sandra och det gick hur bra som helst. Eller lite ouppmärksam med bakbenen på låga hinder men när det blir lite högre ärhon superbäst. Slipade på handtekniken och jag är riktigt stolt över mig själv, tummenupp på det!

Idag började dagen med np i engelska, skrivdelen. Gick nog rätt så hyffsat (lika med inte ig iallafall). Sen vare rörligbild och vi satt och lärde oss om ljussättning, och jag fick visa mina skills och vika chips. Tog en lunchis på Mcdonken med, det var onyttigt men fy så gott. Hade lots en kortis med. Sista lektionen var trafikkunskap och jag klarade repetitionen, WIHOO! Kände mig duktig och allmänt social och hjälpsam då med. Och om jag klarar sluttestet så slipper jag astradelen av lektionerna sen. Ska se till att börja med körlektionerna med så får vi se hur lång tid det tar.

Bestämde med Joolia Neelie att det blir nog Göteborg, Liseberg, då när vi slutar. Det ser jag fram emot bigtime. Får akta mig för alla konstiga broar bara, man vet aldrig, maha! Imorgon kommer Mr Gotland hit, hoppas på att jag hinner snacka med honom innan bussen går. Hoppas också på att hans finurliga kontaktnät tar mig någon annanstans än till Allégården i sommar, håller tummarna riktigt hårt nu!
Ser fram emot valborg med, det blir öland med Michael, Pillan, Nicklas och några fler. Ska grillas och sånt skoj.

Men nu måste jag försöka ta tag i mitt liv (dvs sluta nöta radiotjänst-sången och göra något vettigt). Och Caroline kom hit? Jag saknar dig<3


Bye :)

torsdag . fem månader<3

Tänk att fem månader går så fort, jag älskar dig!<3

Har vart en rätt så slapp dag idag, först svenska där vi skrev CV och personligt brev. Eller det var meningen att vi skulle göra det men Nellie och jag hade lite skoj med felstavade vänfrågor på facebook (man har inte roligare än man gör sig). Sen engelska och då gjorde vi precis som vi brukar göra, ingenting! Sen var det meningen att vi skulle ha en välldans lång lunch innan rörlig bilden. Men smarta som vi är gick vi och frågade om vi kunde börja tidigare. Och svaret blev "gå hem ni". Såna svar är bra svar! Peter (med nellas uttal) är bra, tummenupp på det!
Missade 11.25 bussen med en minut så det blev en glass (äppelpaj och tiramisu) med Joolia i hamnen. Konekting på hög nivå där ja. Hemma tio över ett och solen är här. Kan man va annat än glad?

Igårdagen var en jobbig dag. För mycket minnen, jag saknar ponny alldeles välldans mycket och igår blev det extra jobbigt. Men på kvällen blev det stallet och Vittra hjälpte upp humöret på topp igen, hon är underbar. Jag saknar Caroline, du är bäst vännen!<3

Imorgon kommer älskling hit och stannar hela helgen, jag längtar sönder! <3

Sommar och sool och vi har kort tajt kjol hej :)

måndag . "ladda batteriet"

Har vart hemma hela dagen idag, är inte alls så frisk som jag borde vara. Men imorgon går jag till skolan iallafall, man missar ju så mycket annars. Hade gärna stannat hemma hela veckan men det går ju inte. Måste bara säga att mitt påsklov var bäst! Hade gärna stannat hos bästa några veckor till!<3

På tåget igår natt bodde vi med konstigt folk, en tant (som åkte samma buss som jag från ehm Ås typ) och en mamma med sina två störiga barn. Satt i Alvesta och väntade på tåget i två timmar, med dessa störiga barn (plus deras störga kompisar) på bänken brevid. Funderade över varför Pressbyrån inte var öppen när jag (och många andra) var i så stort behov av kaffe. Blev inte många timmars sömn den natten, Elin pratade ju med Dennis utanför dörren haha.

På söndagen stannade vi hos Emma, och katten, på vägen hem. Skojskoj! Hemma fick jag mat, hade inte ätit något annat än godis sen typ många timmar innan. Vi skulle handla med Martin sen med, jag körde dit och det gick faktiskt rätt så bra, tummenupp på det! Åt glass på en parkering i solen och blev nästan överkörd av en bil. Och det är rätt så mycket end of den dagen. Kollade världscup finalen på kvällen, tänk om man kunde, men nej det är omöjligt.

Blev klar med svenskan, almost on time den här gången. Rätt så stolt faktiskt. Har fått ett vackert blåmärke på armen också och ja det var dörren som slog mig! Nu ska jag ner och fika, vara lite avis på Elin som vart i stallet och längta massa efter Michael<3. Valborg ska bli himmelens bra tack!


gonatt och chiquita  :D

onsdag . vinterlov i april!

Sitter hos Carro nu, hon duschar. I lördags satte vi oss på tåget, suster och jag. Vinkade hejdå till mamma och pappa och michael och hans familj (som sa hejdå till Yaya). Bytte tåg fyra gånger, buss en timme och så. Det var sget. På söndagen var v frame i östersund vid fem på morgonen. Meningen var att vi skulle vara där vid sex, det var konstigt.

Väntade på taxin i en timme, åkte till Gun och åt frukost, jag åt min första ostmacka på 18 år och ehm nån månad, första gången ever alltså. Sen gick vi till lägenheten och sov. Åt middag hos Gun på eftermiddagen och hälsade på Orwar, Sara och Eva sen med. Mötte Carro vid bussen, vi såg film och handlade mat. Gick hem i regnet och såg mera film och åt och så. 

Vaknade tidigt på måndagen, gick till Östersund från Frösön och to bussen till Carro. Vi gick 6 km (minst) innan nio på morgonen, tummenupp på det! Sen mockade vi och fixade, jag fick rida Silja. Söt ponny detdära. Kollade film och så med. Sen sov vi!


Tisdagen var fint väder. Gjorde inte allt för mycket, eller mockade boxar, släppte ut och in hästar och red en sväng med.

Onsdagen var väl typ som tisdagen, fast mindre fint väder, det var kallt och blåsigt! Och anledningen till att det står onsdag där uppe är för att jag skrev nästa hela inlägget i onsdags. Dock inte dom två meningarna om tisdag och onsdag. Men iallafall blir det nog ett nytt inlgg senare ivkäll eller nåt, (beror på hur länge jag får låna datorn från bästa... )Man kan inte ha för mycket i samma inlägg. Så onsdag får stå kvar.

ha en skön sommar eller nåt :)

fredag . hej och hejdå!

Just för tillfället är jag glad. Michael är här, han kom igår. Och solen skiner och vi har tvättat bilen och vart duktiga, tummenupp på oss!

Sändningen igår var ju inte särskilt bra alls, kramp i huvudet och damp på folk och nu kommer jag med största säkerhet få maginflensa lagom till lovet med. Borde ha gjort verklighet av Nellies och mina mordiska planer, såhär i efterhand känns det ännu mer nödvändigt! Men iallafall så är det över, aldrig mer ska det bli så har jag bestämt.

Missade två bussar av två möjliga igår, riktigt bra på att hinna i tid är jag. Visserligen kom jag fram före Julia ändån och så fick jag träffa Linn med, hon är bra. Och på hemvägen missade vi precis direktbussen men bestämde oss för att vi skulle gå och ätaglass, sommarfeeling på det.

Julia och jag fick värsta fem-i-fyra-bussen-känsla på vägen hem igår. Hade jätteskoj konstigt nog. Men nu är det lov och imorgon åker jag och Elin till Östersund. Ska ha världens bästa lov. Men jag kommer att sakna Michael välldans mycket, jag älskar dig<3

Fast jag får träffa bästa i en hel vecka. Jag älskar dig snygging!<3

Men nu ska vi promenixa till farmor på en fika. Ska bara nämna att vi tvättade bilen förut och fy bubblan vad duktiga vi är, maha!

pussheeeej :)

Jag älskar Elin med, det får vi inte glömma!<3<3<3

onsdag .

Jahopp, bara en skoldag kvar innan lovet, den jobbigaste. Eller det var kanske idag? Eller nej kanske inte.
 Hade psykologi på morgonen och det var faktiskt inte allt för ansträngande, sovmorgon vecka 17 måndag och onsdag och vecka 18 på onsdagen. Ser vi fram emot! Börja veckan efter lovet med sovmorgon, inte helt fel efter en natt på tåg.

Efter psykologin hade vi graf. Skule tydligen börja med kalligrafi nu innan lovet, dte är så meningslöst att börja med något sista lektionen innan lovet istället för att göra klart det man håller på med. Iallafall så är kalligrafi verkligen inte min grej. Blir ju inte bättre av att man tvingas vrida sönder handleden (jag som har såå bra handleder redan innan) bara för att penna ska va rak. Att bata kommer och hänger över en i en väldigt lång evighet gör definitivt inte saken bättre! Ska tydligen göra nåt projekt, och nåt teoretiskt arbete om det med.

Till lunch avr det påskmat, helt okej inte jätteäckligt åtminstone. Ägg och köttbullar med rödbetssallad är inte fy skam på en onsdag. Ljudet sände radio i matsalen, men det var nåt fel på Julias mikrofon (eller något annat som var Håkans fel) så det lät som att Ida pratade med sig själv, lite smått kul sådär.

Efter lunchen mådde jag inte så värst jättebra så jag lämnade mitt erica-arbete och gick hem. Regnet gjorde ju inte direkt så att man blev mer motiverad att stanna. Var trevligt att va hemma kvart över två istället för sex. Passade på att tvätta min jacka och lite till på lördag. Åt mat med mamma och dom för en gångs skull och sen gick jag till stallet.

Annsofi hade varit gullig och fixat allt så det var bara att ta in hästen och borsta och så och sen rida. För här regnade det minsann inte! Red med Matilda en stund. Sen när hon gick så blev det lite mer seriös träning. Hästen är underbart bra! Klarade av högergaloppen idag med, tummenupp bigtime på det! Kommer att sakna hästen himmelens mycket under lovet, trodde inte det skulle bli såhär bra faktiskt. Fast det funkar inte som det borde med mitt ben har jag kommit på alldeles för många gånger, jag saknar Peter faktiskt! Borde nog ta och ringa honom sen och ta en trip till oskarshamn och börja träna benfan på riktigt.

När jag kom hem var det bara mamma hemma så jag bakade en kladdkaka (surprise surprise) och så fikade vi när pappa kom. Men nu är Elin hemma igen så jag ska se om vi kan printa ut några papper och plinga lite på gitarren. Har bestämt mig för att lära mig på riktigt nu, maha!

Imorgon ska bli en bra dag, och blir det inte det så är det ju inte mitt fel iallafall. Kommer att avlida lite smått i tre och en halv timme där. Men sen kommer Michael hit och på kvällen ska vi till Erik och fika. Sen är det lov och det ser vi fram emot! Positiva tankar här!

gonatt :)

tisdag . it's a mess

Idag var det riktigt segt att gå upp, somnade ändå hyffsat tidigt igrå. Det är sjukt vad det gör att sova till halv sju på morgonen istället för att tvingas gå upp vid sex som nu. Vilket alltid slutar med kvart-tjugo över i slutändan. Men ska väl sluta klaga, det kunde varit värre.

Annars har dagen varit väldigt lugn. Började med mum med Glennis, fixade med spelet. En galen hamster såg dagens ljus idag. Vid tio var dte röligt bild, skulle fixa till lite grejor till sändningen på torsdag. Som jag verkligen inte ser fram emot, funderar allvarligt på att inte gå dit. Dagens lektion var iallafall inte så ansträngande, fast det blir rätt så segt att nästan inte göra något alls i två och en halv timme. Så efter den lektionen åkte vi till Kalmar Biljettcentrum för att Julia skulle hämta biljetter till hennes mamma ochRoger (för att Roger är ett kul namn!).

Hann tillbaka lagom till lotsen, som var alldeles förskräckligt onödig (som vanligt). Henke har fått en unge som ska heta Alve och Lasse är mest korkad (som vanligt). Efter lotsen hade vi lite slötime i solen. Och tänka sig att när jag kom hem märkte jag att jag fått lite färg, tummen upp på det! Och mer fräknar och håret är faktiskt blondare, hur ska dettta sluta?
Sista lektionen var trafikkunskap, rättade frågor som alla kunde och sen var det film om vad som händer när man kör rattfull typ. Åke snackade om att man får skador för livet, men inte fan behöver man vara rattfull för det.
Fick sluta vid fyra så det blev en buss till stationen, eller lite promenixande med. Vi är för vardagsmotion!

Hemma åt jag middag i min ensamhet framför tvn. Sen hamnade jag här och gör inte allt för mycket. Kollar bilder från förra året och fäller en tår eller trettiotvå.

Måste påpeka att gårdagen var splittrad, förjävlig men ändå bra. Var hos hästen på kvällen, hon är helt underbar men mina ben är inte som dom ska. Vet inte om jag klarar av det faktist :'/ 
Elin red Porris med, det gick riktigt bra när hon gjorde som jag sa. Hon klarade till och med av att räta på ryggen maha. Fast skynda sig är något hon inte kan överhuvudtaget.


Nu sitter jag mest och väntar på att jag ska få sova, eller House först. Längtar tills på torsdag då Michael kommer hit och sover här till lördagen tror jag. Då åker vi, älsklingssuster och jag. Kommer att sakna Michael<3 Men fy vad jag längtar. Ska bli kul att träffa släkten lite först och sen åka till Caroline. Hon är bäst hon, kärlek på henne och se till att bli frisk nu! 4 dagar<3


Happyfeet :)

söndag . blandat

Sitter och lyssnar på barnlåtar, det är intressant. Kom hem typ nyss, eller två timmar sen men ändån. Har vart hos Michael sen i fredags kväll. Innan jag åkte till ölandet var jag på bio med Nella, Fast and the Furious 4. Den var inte dålig måste jag säga! Fick helt okej platser på 6:e raden, tummenupp!

Efter bion skulle vi vänta på bussen 1,5 h så när det var en timme kvar fick vi för oss att gå en bit. Trodde inte vi skulle hinna så himmelens långt på en timme. Men så var inte verkligheten, vi hann ända til den sista busshållsplatsen innan bron, på 25 minuter. Tror vi hade raketer under skorna faktiskt. När vi hade gått dit fick vi vänta typ 40 minuter iallafall. Det kom några trevliga pojkar och ville bjuda på öl, dom var riktigt skillade.
Tillslut kom iallafall bussen, skulle byta i Färjestan och på den bussen satt Michael och väntade, tack älskling!<3 Resten av kvällen var rätt så lugn, var framme i Mörby kvart över elva.

Lördagen var varm och mys. Blev en inte så lyckad sväng till Färjestan/ingenmansland. På kvällen tittade vi på film och så.

Även söndagen var mys, inte riktigt så varm som man kunde önskat men underbar ändå. Gjorde inte så jättemycket, åt, duschade, åkte en sväng med motorcykeln och åt lite till. Sen åkte jag hem, alltd lika jobbigt att åka därifrån. Men vi ses på torsdag igen.

Om en vecka är jag 100 mil härifrån. Ska bli underbart att komma bort härifrån. Blir nog att sova i lägenheten emd Elin (och carro?) första natten och sen drar jag till Dille och älsklings-caroline. Fy sjutton vad jag saknar dig vännen. Du betyder mer än mest, 6 dagar<3

Och nej det känns inte bra, inte bra alls dethär, helvete liksom!

Och kan du aldrig göra någonting rätt ? Det är så när allt förändrades på en kort sekund, då för länge sen. Du är fan inte värd det!


gonatt :)

torsdag . det kan nog bli något dethär !

FILMEN ÄR KLAR!  Och Peter är överhappy, eller något åt det hållet. Han blev mer nöjd än jag och det bara måste vara positivt. Ska läggas ut på kaggs hemsida med, inom en snar framtid. Det är rätt intressant att i gjorde en film helt klar på en vecka och en dag (och då var jag snäll och sa längre tid än vi faktiskt jobabde med det) och han klarade inte av att göra klart en enda på fyra veckor. Helt sinnessjukt!

Något annat bra är att vi är lediga imorgon, Nellie och jag, eftersom vi pratade med artiga Mauritz idag så vi ska filma nästa vecka. Sovmorgon imorgon alltså, wihoo! På kvällen blir det bio med lenni, Fast and the furious och sen åker jag till Michael. Puss på att jag ska ha världens bäta helg.

Kom fram till att jag är nog världens klantigaste person? I morse gick jag in i diskbänken när jag fixade kaffe. På ugglan slog jag knäet i ett bord så jag haltade runt överallt ett tag. Snubblade på Nellie med. Finns det piller mot klantighet? Apropå gick så har vi gått hela dagen idag. Mellan ugglan och mediakorridoren 12 gånger, till el två fram och tillbaka, till maxi och tillbaka och så till och från bussen två gånger med. Vardagsmotion är mitt andranamn!

Nej men nu ska jag nog gå ut en sväng i det fina vädret, tummenupp på det!

Jag är ha-ha-ha-ha-happyface idag :D



9 dagar finaste, 9 dagar<3


onsdag . bilder

Har vart hos hästen nu på kvällen, hon gick superbra. Red hem och sa hej till mamma först och sen blev det lite markarbete i hagen. Hon gjorde precis som hon skulle hela tiden nästan, happyface på det! Iaf så kommer det lite bilder från helgen, första gången vi hoppade. Sitsen är inte den bästa men det är sånt man kan ignorera.





Vittra och jag :)


Vittra, och Blondie i bakgrunden :)


Första gången vi hoppade, prinsessan och jag, hon är underbar!
Vet att händerna borde vara längre fram, men som sagt vi jobbar på det.


Och det står onsdag på inlägget eftersom jag skrev det igår men av någon anledning laddade jag inte upp det, tror jag somnade haha.

onsdag . aprilapril !

Första april idag, och jag har på något konstigt sätt varit väldigt upptagen på sista tiden så något bloggande har inte hunnits med.
Iallafall så var helgen bäst, Michael var här fredag-måndag. Jag älskar dig!<3<3<3<3   Red Vittra både lördag och söndag, fy sjutton vad hon är bra! Slänger nog upp nån bild när jag kommer hem. I lördags var vi på vp och badade Wictor med j-l och nicklas. Det var blött men skoj.

Måndagen tillbirngades i skolan och sen blev det stallet med Elin. Tror det är nåt fel på mitt humör, förlåt! Men Blondie var söt och bra. Igår fixade jag och Nella klart filmen nästan, efter mycket krångel med ljudet. Köpte nya byxor med, finfina är dom. På kvällen tog jag en tripp till Långnäs, Pillan red Windy och det blev seriöst och ehm ännu mer seriöst. Åkte hem till henne en sväng sen med, bakade oboykaka (man tar vad man har) och kollade lite på House och annat trevligt, en bra dag!

Idag är det som sagt första april, jag har några dåligt bra aprilskämt på lager. Elin och Pilleguden failade rätt rejält på mina luriga sms. Tycker synd om den döda fågeln och filmen är bannemej klar nu! I eftermiddag blir det Vittra igen, min dag idag, tummenupp på hästen! Nu ska vi leta Peter och sen kanske åka hem, hoppashoppas.


april april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill :D

RSS 2.0