torsdag . trött och duktig^

Sista dagen innan fredag. Dagen började med sovmorgon, eller eget arbete på svenskan, det behövdes kan jag säga. Var i tid till bussen, det har blivit en vana att gå tidigt konstigt nog. Jolia var lat och åkte bil så hon satt där så gulligt och vänta på mig på bussen när den kom. Gick tydligen inget bra på maxi igår, men bara fyra månader kvar nu haha.

Första lektionen var engelska, håller på med ett grupparbete om Indien (engelskspråkiga länder), alla gjorde annat och min a-tangent var borta (katastrof!). Sen vare lunch, mc, ingen bra vana kanske men god. Väntade på rörlig bild i nån timme och en halv, spelade filler maha. Var studiosänding på lektionen idag, gick faktiskt rätt bra, guldstjärna till julia! Nästa gång ska vi börja med ett nytt studiprogram, om typ vad som helst. Peter skulle kolla lite apu-plats med, hoppas hoppas.

Blev att åka hem vid 16.25, högljudda folk på bussen och hattis är snäll. När jag kom hem hade jag fått brev, från tandläkaren, och detta är inte klokt men jag har fått tandläkartid på min födelsedag för andra året i rad. Jag ska tydligen tillbringa min födelsedag på sjukhus/hos tandläkare. Aja slipper ju 07.20 som förra året iallafalla. Något matteprov 8.10 blir det minsann inte heller. Däremot blir det sova länge, tandis vid halv två, tårta och förhoppningsvis kommer Michael, tummenupp!

På kvällen var jag duktig och cyklade på mammas träningscykel och det ska bli ännu en vana har jag bestämt, för cykla klarar jag faktiskt av, om inte knäet kollapsar vill säga. Måste erkänna att det känns förjävligt alldeles för ofta. Ja menar, det har gått två och ett halvt år och jag har fortfarande ont jämt, life's a bitch. Känns ju lagom skoj att tvingas käka piller för jämnan och använda liniment som gamla gubbar, jag är snart 18 inte 88.

 Nej men nu ska jag sluta klaga. Egentligen är jag rätt så gald idag och imorgon kommer Michael, lasergame på idrotten med. Lördagen ska jag och Pillan rida var det tänkt och söndag blir kalas. Nu måste jag plugga lite och sen duscha och lite.

godnatt :)

onsdag . 18 om en vecka :)

Igår var det fettisdagen (FETTIS-dagen). Det var en lång dag. Först mum på morgonen, ABO på att min frågesport är bra! Sen var det rörlig bild, fick testa kranen i studion, den var tung och snurrad men bra att ha. Nellie och jag trixade lite med vinjetten med, ehm. Efter 2,5 timmar var det dags att plocka ner kranen igen, fortfarande tung och snurrig. Fick träna styrketräning i den äckligt smala korridoren med, slog mig inte en gång utan femtioåtta.

Efter lunchen (USCH!) var det tydligen lots, gick fem minuter eller nåt. Sista lektionen var trafikkunskap, lärde oss om stadskörning och jobbade med astra. Efter astra möttes Natta, och ja mitt hår är fortfarande kort. Hängde på henne till Jenny en sväng och sen vidare mot stationen. Träffade Linn som skulle åka samma buss med, skojskoj. Hann träffa Michael en snabbis på stationen också :D<3
Bussen hem var en trevlig historia, mycket mat-prat och annat, dom är inte så dumma dom där brudarna!

Hemma stod det mat på bordet, efterlängtat, himmelens god var den med. Hann med en fika bestående av semla och blåbärssoppa innan kvällen var slut med. Fick träffa bror också, eller alla tre faktiskt. Erik hjälpte mig lite med skivomslaget innan bussen gick så nu är det på god väg.


Idag har vart en ovanligt vanlig onsdag. Började morgonen med frukost, som vanligt, sen full buss till skolan. Psykologi, perception och kramp i fingrarna. Sen graf i massa timmar. Grafen gick ovanligt fort faktiskt, bestämdes att skivomslaget ska vara till Lady Gaga - The Fame. Tack Anna! Pratade med bata om betyg emd, tog 20 minuter att säga att hon tycker att min folder är fantastisk men något betyg fick jag inte reda på, hmpf.

Efter lunchen kom Shuuulia (och nej jag tänker inte erkänna att jag saknat dig i hela två och en halv dag).Skulle jobba med svenskan, läs satt i bibblan och läste In Touch. Bestämde att det blir sovmorgon imorgon, tack för det. Vid tre var det dags för Erica, på mdkn är det livsviktigt att kolla sig i spegeln minst fem minuter och kopiera papper och hämta glömda papper och så.

Nellie och jag är emot mobbing och för friends, mvg tack! Dock måste vi fixa film/storyboard och affisch och massa först. Men även mdkn tog faktiskt slut, alldeles för sent så det blev fem-bussen idag med, ensam. Då Julia hade viktiga saker för sig på maxi haha.
Var hemma vid sex, åt mat (klyftpotatis och biffar sen glass, mums). Kollade lite tv med mamma och Elin och sen hamnade jag här, trixade mera med skivomslaget, kinda nöjd snart nu.


Idag är det exakt en vecka tills 18-års dagen med. Det känns lite konstigt, fast det lär väl bli som med alla andra födelsedagar, egentligen märks det ingen skillnad. Måste ta tag i det där med övningsköra och körkort typ för länge sen, men bättre sent än aldrig och förhoppningsvis innan sommaren.


Nu blir det apelsin och sen sova, natti :)

måndag . 3 månader<3

Så var lovet slut då. Lovet har vart bäst! Söndagen blev en lugn dag, vaknade sent eftersom vi kollade film halva natten typ. Såg Miffo, Exorcisten och Jeepers Creepers. Miffo är som den är men eftersom hon har så go dialekt blir det tummenupp på den. Exorcisten funkar väl, meningen är väl att den ska vara läskig, men det är den inte, bara typ äcklig som sjutton. Sista filmen, Jeepers Creeper var läskig som satan i början, men sen när man väl fick se hur "den" ser ut så var det bara skrattretande. Jag menar ett "monster" som ser ut som en av stenstatyerna i Ringaren från Notredam är ju inte så värst läskigt, inte ens om han äter lungor osv.

På morgonen blev det frukost, eller morgon och morgon frukost blev det iallafall. Kom fram till att vi äter väldigt mycket bröd haha. Efter frukosten blev det en dusch och lite, sen korv med bröd och det är himmelens gott faktiskt (y). Vid fem blev det till att åka hem, en massa timmar på buss. Först Från Löttorp till Kalmar, Michael gick av i Färjestan :(  Han skulle köra bil hem, vissa har det bra. Men Pernillus och jag åkte sista biten själva, klaradeav det rätt bra. I Kalmar blev det en sväng till MC eftersom vissa inte ätit något på hela dagen. Själv åt man en glass. Deras kolsyre-maskin är sönder med, usch för läsk utan kolsyra.

Tågade hem från Kalmar efter glassen, tåg är mysigt. Var snäll och åkte över nabben med Pillan. Busschaffisen var lite skoj. Var bara jag som satt kvar till slut så han fråga vart jag skulle av. Statoil blev svaret. Alltså blev han tvungen att svänga vid ljugnäs men ändå glömde han att stanna när jag skulle av. Han sa förlåt femton gånger typ och var jättesnäll, tummenupp på honom!
Pappa och Elin hade tänkt möta mig vid bussen sen, synd för mig att dom gick till fel busshålsplats då haha.Hemma fanns det paj, blåbärspaj, det är gott som sjutton. Fick bli lite mat också sådär vid nio-tiden. Sen somnade jag tror jag bestämt.


Idag vaknade jag av en sjuk dröm, massa folk från barndomen var med och så. Sovmorgon idag iallafall, behövligt och bra. Sen mdk och usch säger jag bara. Bestämde att nellie och jag är emot mobbning och för friends. På svenskan var de eget arbete och då blev inte mycket gjrot, sen eget arbete på engelskan med så vi gick hem. ÄCKEL SNÖ!

Har trixat lite med skivomslaget idag (y). Och nu ikväll beställde mamma biljetter till påsklovet med, happyface, jag saknar bästa!<3 Elin följer med också, fy sjutton vad bra det ska bli! Måste försöka fixa APU-plats med, börjar bli panik nu. Fast det tar vi imorgon tror jag bestämt.

Idag är faktiskt ingen vanlig dag, för idag har jag och Michael varit tillsammans i tre månader. Jag älskar dig!<3 Kan inte förstå att tiden har gått så fort men samtidigt så långsamt.

Den här dagen var en glad dag mestadels så nu ska jag sova, hoppas på en bra tisdag med! God Natt :)

lördag . löttorp :)

Är i Löttorp hos Nicklas med Michael och Pernilla och hon tvingar mig att skriva blogg. Så nu gör jag det. Idag har vi inte gjort så mycket, vart i affären och köpt bröd, och ätit toast! Det var himla mumsigt. Nu ska vi laga mat, potatismos och köttbullar eller något. Ute är det snö och jag har ingen fantasi.

I torsdags vaknade jag hos älskling, mysigt, sen tog jag bussen till stan. Där bjöd mamma mig på lunch, kina-buffe som var välldans god. Annelie var sällskap med, och busschaffisen. Köpte lite presenter till mig själv med, julklappar haha. Sen åkte jag buss hem med busschaffisen som åt vid bordet brevid, han fråga om maten var god, ett solklart ja! Hemma lekte jag lite med mitt skivomslag, det går framåt. Sen åt vi, putte hadefixat mat. Efter maten följde jag med Emma till udden, fasiken vad kallt det var. Men skoj :) Jag har saknat dig vännen, utan äpple ingen skrutt!<3

Fredagen blev bakdag, bakade rulltårta och annat mumsigt med Elin, blev en hel del smet i magen. Va ute en sväng med sötsuster med, jag älskar dig. Efter snön blev det en dusch och sen bussen in till Kalmar, klt must love me! Träffade älsklingen, vi gick och åt, kolsyremaskinen var sönder. Sen tog vi bussen till Löttorp, vi lyckades utan missöden denhär gången. När vi kom fram hade Pillan gjort kladdkaka, eget recept, god var den. Blev lite tv och sånt, träffade Kräk-Erik med. Och kom fram till att biljard inte är vår starka sida, tummen upp!

Blir att sova här till imorgon med, sen hem och till stallet var det tänkt. Lovet har vart bäst! Har vart med Michael typ hela tiden, och träffat massa bra folk. Kom fram till att vi är lediga på min 18-års dag med, WIHOO! Den ska också bli bäst. Kalas om en vecka, tummen upp på goda kakor och världens bästa suster!

Nu ska vi nog hjälpa till med maten lite kanske, GO KVÄLL :D


tisdag . vinter :)

Det är vinter, mycket snö och kallt. Michael är här, han sover och är söt. Idag har varit en lugn dag. Promenerade en promenad förut, det var kallt men mysigt. Gick förbi stallet och fy vad jag saknar det. Efter promenixen gick vi hem och hjälpte mamma med maten. Jag fixade morötter och kladdkaka (tror bestämt jag har skapat ett beroende nu) och fy sjutton vad gott det blev.

Annars har det inte hänt alls mycket idag, pratade med Emma en stund, jag saknar dig vännen. Har slängt upp lite bilder på facebook och så. Tycker att en viss person som fick mitt sms i förmiddags kan ta och svara på det, hoppas på det svar jag vill ha med. Funderar på att prata med Louise och se om jag kan komma typ i helgen eller nåt, hoppas på det med.

Men nu vaknade Michael så vi ska väl hitta på nåt, skulle kanske åkt till Pillan men dom åker pulka, som vi förövrigt gjorde igår, tummenupp! Får väl se vad som händer, lovet har börjat bra och jag har bestämt att det ska fortsätta lika bra!

Tjena Hejsan och så :D

Söndag . Alla hjärtansdag och helgen och så

Sitter hemma hos Pillan, är lite annat folk här med, typ Emelie och Olivia men dom ska hem snart.

Helgen har vart helt klart okej! Åkte hem till Michael efter skolan i fredags,en timme tidigare än det var meningen, tummenupp! Fredagen var kall och blåsig, men mysigt med film och sånt.

Sen var det lördag, alla hjärtans dag, tack för en underbar dag!<3 Dagen var mycket bättre än förra året iallfall, dels för att det var lördag. Fick blommor och godis, och ett armband av Felicia :D
Åkte in till Kalmar med Felicia, Torgny och Michaels mamma, åkte bil med Michael haha. Va på maxi och lite först sen tog vi bussen hem, Michael åkte till Nicklas och jag åkte hem och spenderade lite tid med suster, som nu har åkt till Göteborg. Bakade hjärtankaka och promenerade.
På kvällen åkte jag till nabben till Pillan och dom. Trevligt blev det med mycket promenad och kallt var det. Micke Persbrandt var hedersgästen!

Idag har jag ridit, wihoo, tack Pillan! Första gången sen 30 december, det var mys. Fick träffa Pärlan med och då blev jag glad. Sen åt vi pizza och gott var det. Gick hem till Pillan igen och väntade på Emelie och Olivia, bakade kladdkaka och sjöng singstar lite. Kakan blev god. Städade lägenheten på morgonen med, jag diskade och Michael kan inte bädda sängar.

Nu blir det film eller nåt. God natt :D


Jag älskar dig Michael<3


fredag . POSITIV!

Idag ska jag vara positiv, har funkat hittills faktiskt. Julia är här idag med, hälsa solen snygging ;)  Första lektionen var graf, det gick långsamt men framåt. Nästa lektion är multimedia, lika med frågesport om Nellie, hoppas det går framåt där med. Nu tänkte jag skriva något negativt om för långa luncher men eftersom  jag är positiv idag så låter jag bli.

Bara idrott kvar sen är det lov, WIHOO! Ska till Michael när vi har slutat, tummenupp. Blir nog en sväng på stan innan det, beror på när vi får sluta. Imorgon är det alla <3 dag, och eftersom jag är snäll så har jag inte mobbat julia (fast det borde jag ha gjort med tanke på förra året). Istället får vi väl hoppas att hon hittar nån snygging i Florida (bara för att jag är positiv).

Igår kväll blev det chockartat, först så säger Elin att hon ska till Göteborg på söndag, det är ju inget man kommer på bara sådär men hon får ha det bäst. Sen blev det ännu mer konstigt, jag testade ett par av Elins byxor och dom passade. Det var fel, så ska det inte vara, men tydligen. Det är nog så att jag blir mindre med åren istället för större, först kan jag ha skor i strl 35 sen kan jag ha hennes byxor, vart är världen på väg?

Sportlovet ska förövrigt bli bäst! Blir en hel del tid med Michael<3, hoppas på att få träffa Emma med (utan äpple ingen skrutt<3). Synd att Carro bor så långt bort, och att hennes mobil inte funkar. Alltså kan hon inte ringa på min födelsedag som hon lovade, dumt!

Födelsedagen är typ jättenära nu, om mindre än tre veckor är jag vuxen och det är konstigt det med. Men den ska också bli bäst har jag bestämt, och Pillans föllsedag. Moster Rut fyller tydligen 50 i år med, tiden går fort och det betyder att jag måste fira min födelsedag innan jag har fyllt år. Typ den 1:a eller nåt.

Men nu ska jag spela lite krossakub-spel innan vi börjar. HEJDÅ :D

torsdag . snöstorm och andersson är fundersam

Idag är det torsdag, hm, har vart en konstig dag. Det första jag hörde på morgonen var "Det är mycket snö ute, några decimeter". Det lättade inte upp min morgon. Eftersom det var så mycket snö (ca 30 cm) va jag tvungen att gå till bussen med,  våran gata har tydligen lägre prioritet när det gäller snöplogning.
Väntade på bussen i en evighet, kom försent till skolan, bestämde vem vad hur på svenskan sen kom rektorn och några och informerade om projekarbete. Sen engelska och Franck tycker inte om snö så han stannade hemma.

Sista lektionen var rörlig bild, vänta tre timmar på ingenting, den meningslösaste lektionen någonsin! Började fundera på varför det var så, vi gjorde ett bra jobb när vi inte gjorde någonting, hur hade vi kunnat göra det sämre liksom, gaah!
Den åkte jag hem och störde mig på snön. Igår var en bra dag, var hos johansson larsson tills sena kvällen typ. Hon fixa blogg (kolla länkar!).

Åker till Michael imorgon<3   GOD NATT!

onsdag . snö och usch!

Onsdag idag, wihoo, INTE. Det snöar och är kallt och hungrigt! Dagens höjdpunkt so fair va bussen på morgonen. Den var snäll och varm och min vän gubben med hatten sa hejsansvejsan och god natt ungefär. Första lektionen var psykologi, vi började med perception. Fick skrivkramp av alla sinnesorgan och funderar på vad han hette han den där jag gjorde anna-historien med. Folk med bra fantasi fixade Napoleon-bakelse och födelsedag för anna, dock slutade gatu-övergången inte så bra i den historien.

Nästa lektion var graf, skivomslag nu, efter mycket om och men blev det Metallica. Var inne på Spice Girls och Mojje ett tag (inte min ide) men så blev det inte. Eftersom man inte får använda andras bilder så blev det inte så mycket gjort resten av lektionen, klistrade upp Teleqvic på väggen (kanten försvann). Nu är det lunch till två, jag är hungrig och soppan var inte ätbar och kaka blir man inte mätt på. Svenska sen och då blir det piccaccio med Nellie och Ida, sen mdk en stund.

Är hemma halv fem, då äntligen får jag äta. Sen bestämdes det att det blir en tripp till Pernilla (och knäpphästen om jag hinner). Dagen slutar iallafall bra. Alltid något, nu vill jag ha helg och lov!


Idag är en dag för saknad, jag saknar många!
Michael<3 CarolineEmmaElinAnnaLouisePernillaNathalieochannatfolk!<3  Garpur<3

tisdag .

Idag var en seg dag, allt gick långsamt. Dagen började med multimedia, ska göra en frågesport om Nellie, kommer att bli den bästa någonsin! Sen var det rörlig bild och då var vi först, eller i tid, och ingen annan (som vanligt). Eftersom Julia är sjuk så skulle jag göra vinjett med Nellie och Olivia, slutade med en fin saga på Julias kvarglömda engelskapapper från bull-tiden. Franck är numera en legend! och Laser Gun, blev mycket skratt och frysande i simpson.

Sen skulle det va lunch men fisk är inte gott så det blev dator och ingenting gjort istället. Borde varit lots med men nehe, bara för att det är så snyggt med 100 % frånvaro! Var iallafall på trafikkunskapen, i ett klassrum ingen visste fanns. Såg en film, usch! Jobbade med astra en stund med, sen mötte jag Nathalie (hon är bra hon) och då blev hon dagens hjälte som fixade så att jag fick åka bil hem. Fast först en sväng till djuraffären för att vänta på mamma Lena, en brun liten fågel vill jag ha!

Hemma var det middag (ensam middag, som vanligt) och en ny diskmaskin (y) en grå. Promenixade med mamma och Elin och hämtade cykel med, måste ta tag i motionen snart, jag vill rida! Har bytt bort mina julgardiner nu med, var på tiden tycker jag, blev svarta band för tillfället. Igår bestämdes att suster och jag (och Pernilla!) ska åka på Metallica i sommar med, det ser vi fram emot. Blir förhoppningsvis lite Pillan-tid imorgon med, hon är en bra filur hon, en riktig busunge!

Nu blir det dusch och skivomslagsfunderingar, godnatt!



M<3

måndag . längtar efter sommaren

Hemma nu, provet gick nog rätt så hyffsat iallafall, förutom att jag fick välldans ont i handen och att det var för lite plats. Hade nog kunnat skriva några sidor till faktiskt. Fast det är lite typiskt, enda dagen mans luta tidigt, klockan 15.05 (vi tog bort en halvtimme engelska bara sådär) så måste man vänta till fyra för att få göra prov så man är inte hemma förrän vid sex ändå. Tycker att vi borde införa kortare luncher och kortare dagar!
Fast egentligen är jag nog rätt så glad, bara väldigt trött. Det snöade när jag gick från skolan till bussen och det var dumt. För när jag skulle av bussen sen och cykla hem så blev det jobbigt, mina lungor är inte gjorda för det här. Blev nästan som förra vintern, ingen trevlig upplevelse (fast jag lyckades få Simon att bli rädd). Vid närmare eftertanke bryr han sig nog om mig?.

När jag och Becca och Sofia väntade på klockan funderade vi på folk, jag kom fram till att alla är nog mer eller mindre schizofrena. Folk beter sig så olika bereonde på vem som är i närheten och vart de befinner sig i för situation och så. Det är konstigt.
  Kände för att slänga upp en bild på mitt nyklippta hår med, ofixad bild så klaga inte!

Skrutt saknar äppel!<3

måndag . prov, väntan och helgen var tummenupp

Sitter och väntar på svenska prov vid fyra, om typ Odysséen och Homeros. Idag har vi typ inte gjort så mycket, hade psykologi på morgonen och skrev om spelmissbruk, sen mdk där vi gjorde nån annons analys om bra annonser. För upplysnings skull så var det makaroner och äckelsås till lunch med, och de obligatoriska morötterna. Efter lunchen var det engelska, skulle hitta på nån sagofigur och det kändes ju inte alls som något man gjrode i lekis. I alla fall så gjorde jag och Nellie Franck, med vingar och laser-gevär. Fick reda på mitt engelskaprov äntligen, VG- tydligen, eller ig- beror på vem man frågar. Och bokrecensionen fick vi tillbaka, hon rättar konstigt!
Annars har jag inte gjort något annat än väntat idag känns det som, en seg och jobbig dag faktiskt.


Helgen var bra!
Fredagen tillbringades på buss. Åkte buss i minst 5,5 timmar för att vara exakt. Först till och från skolan (2 h) sen till kalmar igen (1 h) och sen till Michael (1 h) sen till färjestan (45 min) och sen till borgholm (55 min) ungefär. Egentligen var det meningen att vi skulle åka buss till Löttorp men eftersom vissa inte kan kolla buss ordentligt så fick vi vänta i Färjestan typ två timmar och bara åka till Borgholm och sen bil därifrån. Tur att det finns snälla människor med snabba bilar, tack (y). Och tack till hon den snälla med vägguttaget när jag ändå håller på.
Har kommit fram till att öland är ett farligt ställe, det finns så många där som tror att jag är någon annan, någon som dom känner. Jag visste inte att det finns så många som ser ut som mig?


Men nu är det dags att hoppa upp några trappor med Becca för provet, blir nog ett till inlägg ikväll, datorn funkar :D
skulle dock vara en fördel om diskmaskinen skulle funka med.

torsdag .

Skola idag då, andra riktiga skoldagen den här veckan, fler såna veckor tack! Svenska först på morgonen, typ "hej ni är här nu kan ni gå och göra vad ni vill". Så vi fixade lite fakta om han boccaccio (och nej jag har fortfarande inte lärt mig hur det stavas men google kommer med bra förslag ändå) och sen väntade vi på klockan. Efter svenskan var det engelska, mera Bilbo, ska läsa typ hela boken tydligen, ett kapitel i taget. Skrev konstiga historier om Bilbo och hans vänner också. Sen lunchade vi på mc-klubben (idas ord) och nu sitter vi på ugglan. Fast det är lektion i alla normala salar så vi är på ljudet där inget funkar som det ska, tangentborden är segare än sega råttor och illustrator finns inte ens.
Måste tilläggas att dagens var den röda audin. Den var parkerad, utan handbroms, så helt plötsligt började den rulla bakåt rakt in i en skylt och vidare tills muren sa stopp.

Fast jag är klar med min mobil och hand nu iallafall så bata kan inte klaga jättemycket. Satt hos bror  i massa timmar med Teleqvic igår, sen skulle jag vara snäll och köpa np-godis åt Elin men det hann jag inte för bussen gick. Bussade med Pillan halva vägen, trevligt trevligt! Fick gå från statoil så det blev en sväng in där och fixa godis istället, är man snäll syster så är man. Träffade känt folk där med, hejhej! Sen promenerade jag hem, Elin mötte mig på halva vägen typ så jag slapp gå själv.
Hemma blev det lite fika och en dusch innan jag somnade. Trodde inte att jag var så trött men det bevisar bara hur otränad man är, halvdöd av att gå fem kilometer och lite badminton.




Efter lunchen blev det rörlig bild och det var de kortaste 3,5 timmarna på väldigt länge. Fick motion och styrketräning på köpet med, och så fick jag choklad så jag ska inte klaga. Ska göra ett filmprogram nu, typ filmkrönikan. Så idag var det filmning av inslag för min del. Var i källaren med lik på borden och på maxi och åt choklad, ambitiöst och produktivt ja.
Fick gå tidigare så vi kunde åka 16.25 också, det var snällt.

Hemma åt jag lite kyckling, mums! Pluggade lite med, prov på Homeros på måndag. Hoppas det går fort att skriva iallafall så att jag slipper stanna hela livet, tur att Becca med ska göra det. Nu ska jag installera photoshop på datorn igen (happyface på det) och fundera på hur det blir med helgen.

onsdag . idrottsdag och annat nyttigt

Nu är datorn omformaterad och friskförklarad, tummen upp!

Var som sagt ledig igår, vaknade läskigt tidigt ändå eftersom jag sov hos Michael och han inte var ledig. Så vi gick upp och åt frukost, hann kolla lite disney channel med Felicia också innan bussen gick 07.10 . Var i Kalmar vid åtta ungefär så jag fick vänta en halvtimme på bussen hem. Det var en väldigt mysig buss! Hemma blev det lite mer frukost med mamma och putte. Sen städade jag, dammsugade hela rummet typ.
Halv tolv åkte Putte och jag till Blomstermåla för att jag skulle klippa mig, smidigt att få en tid dagen efter man ringer. Klippte mycket, ända tills Mia inte vågade klippa mer. Blev rätt så nöjd faktiskt för omväxlings skull.Kan hända att det dyker upp nån bild nån gång om jag orkar. På hemvägen diskuterade vi bilar och nej jag ska inte ta körkort dagen efter jag fyller år! Efter det hände inte så speciellt mycket, jag diskade eftersom diskmasiknen fortfarande är sönder.


Idag fick jag sovmorgon, en hel halvtimme. Vi hade idrottsdag. Först gick jag och Julia till sporthallen för att vänta på Nellie, där träffade vi Jonas som sa att promenaden skulle va där vid nio. Så vi satte oss på det hårda golvet och väntade. och väntade. Efter en stund kom Nellie med sina hamsterfunderingar. Vi vänatde lite till. Sen frågade vi Åse om det var där, men då säger hon "Spelefanten". Efter många funderingar om vart pelefanten faktiskt löigger så hittade vi dit, jag hade rätt från början!
Egentligen var det meningen att vi skulle gå promenad först och sen spela badminton, men Jonas var snäll så vi fick spela badminton vid 09.15 istället för 10.00. Alltså var vi klara mycket tidigare. Visserligen hade dom strulat till det för sig eftersom ingen visste vart man skulle lämna lapparna. Träffade även en vilsen Lisa och Maja vid Skälby. 

Efter lapp-lämning hos en väldigt tveksam Åse tog vi bussen in till stan och åt glass, mums! Sen bussen hem, en mycket sövande buss! Hemma blev det lite mat och en stund vid datorn, som fungerar :D 
Nu är jag i B-måla hos bror och fixar och trixar med min Teleqvic annons. Träffade Pernilla vid stationen, och eftersom jag skrev det så måste du kommentera din smygläsare! 
Blir att ta bussen hem vid 19.58, förhoppningsvis åker hon med samma från ålem så jag slipper åka ensam, tack! 

Men nu måste jag göra klart min telefon så att jag kommer någon vart innan Erik kommer hem. 

måndag . virusvirusvirus!

Det är måndag och jag är i skolan, plus i kanten! Har haft psykologi, bestämde att mitt fördjupningsarbete ska handla om spelmissbruk och det var potatis nöjd med, bra! Har skrivit in i kostkoll vad jag ätit till frukost med, dock utelämnade jag en halv sked hallonpaj, tror knappast det kan räknas som en portion. Pajen, som jag gjorde alldeles själv igår, var förövrigt mycket god.
Gick till bussen idag och var där innan Julia, det måste vara något stort på gång. Eller jag ska till Michael i eftermiddag (lycka!) så ja kunde inte ta cykeln men ändå, innan Julia (07.01 för att vara exakt).

Helgen har tillbringats framför tvn typ. Har virus på datorn hemma så den funkar inte överhuvudtaget (därför inga blogginlägg), blir att formatera om hårddisken snart förhoppningsvis.

Ikväll blir som sagt att åka till Öland och imorgon är det kpt, lika med ledig! Det ska bli underbart. Mamma ska kolla om det finns klipptid med, hoppas att Mia är ledig nån gång imorgon. Kanske blir ett besök i stallet med den här veckan, måste ju kolla in Vittra. På onsdag är det idrottsdag, som jag faktiskt skulle klara miog uatn att gå på eftersom jag redan har varit med på så många som man behöver. Men duktig som jag är så tänker jag gå iallafall, idrottsbetyget ska bli ett välförtjänt G åtminstone (höga förhoppningar här ja!). Ska spela badminton och promenera med Julia och Nellie, ansträngande och bra.

Men nu är det mdk med Erica, vi ska tydligen vara klara med nån uppgift som jag inte har fått. Efter lunchen är det engelska och svenska. Har missat massa där med som jag antagligen måste göra hemma, jag som inte har nån fungerande dator. Måste göra klart en annons i grafen med, funderar på att bjuda in mig själv på kiddag hos bror och fixa den på hans dator. Fast han kommer nog imorgon och trixar med datorn, positivt! Kan ju be att han tar med datorn, bra ide ja.


Ska bara tilläggas att jag saknar Caroline med, mycket mycket! Påsklovet ska bli bäst vännen<3

RSS 2.0