onsdag . nejtack!

Försöker tänka positivt och inte tänka allt för mycket på förra veckan, och nej jag vill inte prata om det! Därför blir det två rader och en tyst önskan om att denna veckan ska bli bättre.


natt

måndag . det kunde faktiskt varit mycket bättre

Klockan är snart sex, Pernilla skulle va i Mönsterås vid sex, det tror jag inte på. Men hon är söt och bra så det går nog ändå. Efter mycket funderande blir det nog hästen en sväng ikväll med, han behöver motion tjockisen. Och han är nog det mest positiva just nu, även när han inte gör som han ska. För det mesta är faktiskt fel nu, antagligen är det väl mitt fel också. Speciellt att det är så kallt och äckligt.

Idrotten började vid tolv, eller tjugo över tolv närmare bestämt. Därför var det alldeles naturligt med sovmorgon till minst halv tio åtminstone. Men nej jag vaknar tjugo över sju av att min underbara syster står och skriker utanför dörren. Antar att hon inte va på bra humör, det är hon nog inte när hon kommer hem heller med tanke på alla bussar hon missade, hm.

Kollar mobiler med, för nu är den gamla verkligen nära döden. Kanske har bestämt mig för vilken det blir till och med. Imorgon är det dags för körlektion igen (nej det går inte fort) och förhoppningsvis går det bättre nu, förutsättningarna är bättre åtminstone. Fast förutsättningarna till att jag ska komma på nåt mer positivt just nu är inte lika bra så jag tänker inte ens försöka.

halv sju hej :)

tisdag . babylove?

och så var det bra med det? Eller också är jag mest stolt över mig själv för att jag äntligen tog tag i mitt liv, heja mig!

natt :)

måndag . hooked on a feeling

Har haft samma låt på huvudet sen igår morse, då en viss person skickade en ful film, hm. Annars stör jag mig mest på mitt dåliga internet, det liksom failar anslutningen hela tiden. Tur att det finns en reparera-knapp som funkar ibland åtminstone.

På något sätt så blir måndagar alltid den dag som det blir mest motionerande på, kan bero på idrotten men vafan jag har cyklat till stallet massa och fixat hästar och vatten och boxar och allt, pluspoäng. Det betyder att jag kan sova resten av veckan, typ.

Egentligen borde jag skriva något mer, typ något viktigt kanske, eller näe man ska inte stressa. Bättre att ta en dusch och se glad ut, sen sova och vakna senare imorgon än idag, eller något. Jag börjar låta som min syster, förutom att hon har en vettig anledning till att låta trög, och ja jag älskar dig din fis!<3

natt :)

RSS 2.0