söndag . jag kan inte sjunga jag är rädd

Spenderar dagarna i bilen/på bussen/i sängen/på jobbet. Helgen har bara flugit iväg, en kort sovmorgon på fredagen, sen en tur till hästen och sen hem för en snabbdusch innan bussen gick. Såg på Zpanska Flugan med bästa Caroline, Tack för biljetterna Suzanne! Kvällen var helt kanon, trotts att jag fick betala 60 spänn för lite uppehåll (totally worth it).
Var hemma halv tolv, sov några timmar och sen upp för jobb halv åtta. Hann med en spontan bio med Natta på kvällen, sjukt bra film (Inception). Sen bussen hem och sova och jobb hela dagen idag. Spännande med dagar som flyter på så fint. Ska därför ta en tur till hästen i det fina vädret innan ögonen faller ihop helt.



just go ahead now :)

torsdag . redan^

Vet inte riktigt vart dagarna tar vägen, men det är så det är att vara vuxen. Har jag hört. Och pengarna bara rullar in, eh.

:)

söndag . gå in i dörren

En veckas jobb är avklarat (okej en 4-dagars vecka men ändå). Ett fint besök hos finaste Caroline har också hunnits med. Annars har jag mest sovit alldeles för lite. Funderar på om man inte skulle adressändra, bor numera i bilen på heltid. Nu är det dags för ett besök hos ponnyn, blir en kort visit eftersom han extremt lägligt har tappat en sko. Borde ha kunnat räkna ut det, hans sommarnöje är ju trots allt att se hur många gånger vänsterskon kan lossna... Peppar peppar var detta första gången.

sometimes i wonder if you do that too :)

tisdag . on a highway to somewhere else

Norrköping var bra, varmt och solbränt men bra. Carro och Gáski var mycket bra, Grattis igen!<3 Benen/armarna/ryggen/magen/nacken/näsan/pannan har antagit en något mörkare nyans än tidigare, en aning mer röd med inslag av brun istället för den vanliga kycklinggula färgen. Spännande.

Efter en spännande hemresa från norröver, som innehöll en mellanlandning i oskarshamn istället för ett "hej huset nu åker jag förbi och tillbaka", sov jag om en stock (om nu såna kan sova) hursomhelst så sov jag tills jag vaknade. Vaknade av fin musik, mumlade fram ett "hej... ja...ja..JA!" och hade fått ett jobb. Så idag har jag jobbat min första dag, helt okej men jag kommer vara vilse en bra stund framöver.

Det kom en kattunge emellan hejdå! :)

måndag . what's reality?

Sitter här med en sm-biljett i handen och är glad. För på torsdag går bussen härifrån, och då får jag äntligen träffa min fina vän. Det var allt för länge sen. Bara tanken på att få åka någon annanstans är positiv.

Annars kunde man ju få önska att livet tog en dit man vill, eller någon annanstans så man kan vilja något annat, tack!



:)

söndag . and today I got one



Världen är mindre än min lilltå, och jag vet inte om jag tycker om det alls.



and once i decided i'll always end up smiling, so here it goes :)

lördag . stort K!

Ibland är livet fint!

:)

RSS 2.0