måndag . the same old sound

Tågbiljett mellan Kastrup och Alvesta bokad, åhå vad fint. Om fyra veckor och några timmar befinner jag mig med andra ord i Sverige. Är lite jätteglad faktiskt. Det är inte okej att alla fina människor befinner sig så långt bort egentligen.

Sov lagom länge, min säng är mysig. Fixade lite frukost och slängde in lite tvätt i maskinen. Sen gjorde jag absolut ingenting i några timmar innan jag tog en promenad, hurtigt och bra. Åt lite födelsedags kaka och mat inne i huset innan jag landade här igen, med popcornen i högsta hugg.

Insåg att det redan är Februari, imorgon alltså. Det ska bli en nyttig och bra månad, lycka till med det ja. Tur det är årets kortaste månad, det ökar ju chanserna något iallafall.


Fölkameror samt larm on - check!

What ever you do I'll stand by your side. :)

söndag . the idiot walk

Här kommer kung av sand.
Här kommer kungen av ingenting alls.


Ungefär så är det. Har sovit halva dagen, min nya söndagsvana (även inkluderat "vara uppe halva natten", iochförsig tillhör det varjedagsvanan). Tog en härlig dusch, spelade lite fb-spel (slog rekord med flera hundra, no life oja) och sen gick jag ut och var imponerad över Ginis cykelfärdigheter en stund.

Kvällens planer bestod av ett biobesök med Rebecca och Cico. Efter lite beslutsångest bestämde vi oss för Tangled, barnfilm vare. Tog en pint öl innan (närmare bestämt 0,568 ml Heineken), det satt fint. Sen såg vi lite bioreklam och tio minuter av filmen innan vi råkade ut för en nöt. På grund av nöten åkte vi hem och letade tabletter. Sen såg vi en annan film här istället. Knepigt med nötter som gömmer sig i choklad. Fick pengarna tillbaka och ett par 3D-galsögon på köpet iallafall.


En gång hade jag långt blont hår hemma i mitt rum med Lingon-Lucas.

It ain't easy but I know it's worth fighting for. :)

lördag . it's a brand new thing

Försöker få ordning på tankarna i mitt huvud, det går inte så bra. För jag vet att dom kommer finnas kvar där, poppa upp lite nu och då. Frågan är bara om jag kommer lära mig att hantera det? Det får ta tid, det är naturligt att saker tar tid, tror jag. Men hur lång tid? Jag är en person som måste ha svar på "varför" för att riktigt kunna förstå och fungera. Men det finns inget riktigt "därför" och då blir det svårt.


Min lördag har varit lite uppåt och neråt. Kallt som sjutton. Hade rast för första gången på en lördag sen jag kom hit men den varade inte så länge. Den nyopererade knäppa hundvalpen blev sparkad av en av hästarna, man kan ju hålla tummarna för att han lärde sig en läxa. Fick en fin liten visning av hur fölkamerorna funkar, snart due date nummer ett, åh vad skoj det ska bli med föl.

Imorgon är jag ledig, funderar på att sova tidigt ikväll och inte sova bort hela dagen imorgon. Eller kanske sova tidigt ikväll och länge imorgon, sömn är bra har jag hört. Nu film.


En gång såg jag solen gå ner och upp i ett tält på en strand en sommardag.

Mina ögonlock är tunga, snart drömmer jag om dig. :)

torsdag . som andra dagar

Idag har vart som många andra dagar. En hundpromenad (kul med folk som tycker man är hurtig när man går en halvtimme), lite disk, städ, sängbäddande och barnhämtande. Eftersom min rast gick från fyra timmar till sex timmar så hann jag med att sova två timmar, det behövdes. Lite svenska köttbullar på det och så gick det några timmar till.

Sen kom jag inte på något mer som va positivt, hjärnan är inställd på negativ för tillfället. Tur att det finns fina människor.


Längtar tillbaka till en av dom finaste veckorna jag haft. Så skulle livet vara jämt.

Just close your eyes and everything is gonna be alright. :)

onsdag . keep on turning

Funderar på om muggen med glass är väldigt liten eller om det är jag som äter för fort? Tur att dom har billig glass på le post office. Eller billig och billig, den dyra glassen är inte riktigt lika dyr iallafall. Blev en Häagen-Dazs Cookies & Cream, läskigt gott är det. Tänker ursäkta min glasskonsumtion med tre saker. 1 - det var min chef som bad mig åka dit och posta brev. 2 - jag skulle ändå köpa tvål. 3 - mamma har sagt att det är okej att skämma bort sig själv nu eftersom jag kanske inte kan göra det senare.

Kan lägga en sak till på "ursäkter till att det är okej att tjocka glass"-listan; jag har rört på mig hela dagen, lär ha så mysig träningsvärk imorgon. Inte nog med att vi red (ja jag rider tillräckligt o-ofta för att få träningsvärk efter exakt varenda gång numera) det är sån fruktansvärd lera överallt så det är värre än ett gympass att gå fram och tillbaka till hagarna. Kan tillägga att jag gick fram och tillbaka i leran oändligt många gånger (som punkterna på en linje). Samt mockade fem boxar, otränad var det.

Annars har dagen inte varit speciellt spännande. Mest full av tankar och önskan om en resa till Dubai. Någon dag ska jag åka på spontanresa vart som helst. Världen borde vara mer spontan. Emma och jag åkte på spontanresa en gång, resultatet blev en helbra kväll. Mer spontanitet tack.


Blev ett avbrott i leran för en tur till macken vid Thame-rondellen. Ibland hade det vart skönt om allt hade varit sådär "Fast and easy" "pay @ pump".

You can count on me, like one two three. :)

tisdag . on life's shore

Jag har haft en konstig bra känsla hela dagen, sådär glad för ingenting, som Carro ungefär. Jag saknar dig vännen! Har egentligen inte gjort så speciellt mycket under dagen dock. Skjutsat lite barn, tvättat, diskat, fixat mat och gått ut med hunden femtioelva gånger. Stackarn blev av med manligheten igår så han får inte gå ut själv än.

Under min sextimmars-rast hann jag med att se My best friend's wedding, finns inget annat än tjejfilmer här... Men det är ju bra när man är trött (och det är jag för jämnan), man slipper tänka. Passade också på att dammsuga mitt rum och köket och så. När jag ändå va igång bytte jag lakan i sängen med och öppnade min dörr för en gångs skull (och nu menar jag dörren som går från mitt rum och ut till ute och ingen annan dörr).



Lite såhär bor jag.

Just keep smiling darling, just keep smiling. :)

måndag . there's allways something

Råkade visst boka flygbiljetter hem. Fem veckor går fort, right?

Har haft en till dag där jag inte gjort så värst mycket. Sov inte så länge idag iallafall. Åt lite frukost och gjorde ingenting. Åkte till Thame en sväng, mathandling såklart. Mamma scans köttbullar gjorde min dag. Det är något speciellt med "Swedish Meatballs", bara namnet låter ju så härligt, haha. Blev en köttbullemacka när vi kom hem sen. 

Har kommit på att jag nog vill plugga. Vad är en annan sak. Men någonting som jag verkligen tycker är skoj, det vill jag göra. För ska man gå i skolan ska man tycka det är skoj. Hm, ska fundera på saken. På något vis har jag kommit fram till något om min framtid den här dagen, hur gick det till?


Är det inte vackert så säg.


This time I know it's for real, maybe not for ever but for now. :)

söndag . tänk om

Härligt när man kan stanna i sängen halva dagen utan dåligt samvete. För det tänker jag inte ha. Jobbade i princip från åtta på morgonen till tio på kvällen igår. Inte för att kvällen var speciellt jobbig men trött blir man ju ändå. Läste slut boken jag fick av Martin i julklapp, Mitt nya jag av Sophie Kinsella. Den är ruskigt bra, ja jag är lite svag för såna där romantiska "tjejer kan själva och så levde dom lyckliga i alla sina dagar"-böcker.

Eftermiddagen gick åt till en dusch, nyrakade ben wihoo, och lite nudlar. Det är faktiskt sjukt tråkigt att laga mat till sig själv och nudlar är gott och billigt. Nu i kväll åkte vi till ett slott (har totalt glömt bort vad det hette men det var sjukt fint och Marilyn Monroe hade vart där) och drack lite vin och så. Tydligen var det tråkigt att jag inte är rädd för spöken eller mörker eller gamla slott. Funderar fortfarande på när mörkrädslan försvann...


Spännande att man inte ser vart knäna börjar och slutar, hm. Nu resten av filmen jag försökt se klart femton gånger ungefär. God natt.


Everyone is dying in the end. :)

lördag . last man standing

En lördag som varade i all evighet. Eller också var jag bara väldigt trött. Väldigt väldigt trött. Dagen började med en chokladätande hund, han är otrolig den där lilla. Diskade en massa disk, vad ska man annars diska? Tvättade lite skoluniformer med innan jag parkerade mig i bilen i några timmar. Var och hämtade Laura i skolan, det tog tre timmar lite drygt. När andra skivan man lyssnar på början om från början vet man att man suttit i bilen för länge, speciellt om det är samma skivor som man lyssnat på konstant i tre månader. (Ja jag har varit här i tre månader nu, helgalet.)

Efter en sväng till Haddenham för att hämta Millie så åt vi lite. Fixade massa tvätt och sånt någon timme och sen gick jag ut i stallet. Jag och Cico tog in hästar och matade såna, fick hjälp av Rebecca med matningen. Lyckades skära upp min tumme på en hink, heja.

När hästbiten var klar skulle jag gå in och fixa middag, det blev en långdragen historia. Till slut så fixade jag lite lasagne till mig själv medan Gini satt och sov på en stol och resten var på bio, för att fira Lauras födelsedag på tisdag. Slängde ihop en kladdkaka ur huvudet (eftersom ingen av alla utlovade kladdkakor i Sverige blev av). Åt min goda kaka framför lite Vänner och andra komiska program. Läste två godnattsagor för Gini, måste sluta skämma bort henne, det räcker ju med en.. Sen fick jag äntligen gå och sova (tror bestämt jag somnade en stund i soffan innan men det säger vi inget om). Det var första dagen i England som jag inte rörde min kära dator en enda gång, spännande.



Som sagt, kladdkaka.

With a smile on my face. :)

fredag . but i'm not a soldier

Flög upp ur sängen 06.43 i morse, fint när mobilen skulle larmat en timme innan. Åt en youghurt, borstade tänderna och va på jobbet vid sju som jag skulle. Tvättade en maskin tvätt och gick ut med hundarna innan solen gått upp, med andra ord det var mörkt som sjutton faktiskt. Resten av förmiddagstimmarna tillbringade jag i stallet. Mockade och sånt. Fick även en fin lektion om hur fula racehästarna är. För kort mun, för långt ansikte, för liten rumpa osv osv. Det roliga är att Nikki har rätt angående allt det där, det ser faktiskt lite konstigt ut, haha. Ful kanske är att gå för långt dock. "I like big butts and I can not lie.."

Hann med en sväng till affären med Rebecca under rasten (som är fem timmar lång så egentligen hann jag massa annat med). Tydligen åker vi alltid och köper mat. Men när man har liten kyl och inte betalar bensinen själv så spelar det ingen roll om man veckohandlar eller handlar en gång om dagen.

Åkte och hämtade först Gini och Eleanor och sen Millie. Hann däremellan med att fixa lite pommes och kyckling till dom. När jag och Millie kom tillbaka så åkte vi ner till Dinton Hermit för det var Tomas sista kväll. Kvällen avslutades med lite Guitar Hero.

Fick lära mig att om man ska imponera på små barn så ska man åka limo till sin födelsedagsfest. Lite överdrivet att skicka en limo till en åttaårings skola för att skjutsa dom hem dock. Men fyller ju bara nio en gång?




There is no turning back. :)

torsdag . it's so far

Fler positiva besked idag, heja. Började min morgon med en hundpromenad i kylan. Sen insåg jag att det finns alldeles för många som inte kan fånga en ko, komiskt. Mockade lite och fixade lite i huset. Hade en timme över när jag var klar så jag trixade ihop en banankaka (anna banana cake). Ägnade rasten till lunch sen sov jag några timmar, får visst aldrig nog med sömn.

Hämtade Gini och Millie från skola/tåg. Sen åt vi och jag och Gini kollade tv, Vänner så klart. Sen en middag till och en halv film innan jag somnade.


Man har inte roligare än man gör sig.


Baka baka liten kaka.

When you know you know. :)

onsdag . och mycket blir man mätt av

Äntligen nyduschad och popcorn och film redo, samma film som igår, jag såg liksom inte klart den. Sitter och funderar över flygresor. Fick beröm av mamma för min fina planering under min födelsedags-semester. Kan dock inte beställa biljetter förrän jag fått veta en sak till. Men om sex veckor från nu befinner jag mig någon helt annan stans, fina tanke. Mammas mail hade med sig andra bra nyheter också, åh vad det är kul med positiva mail, tack mamma.

Dagen har jag spenderat i stallet. Aningen kallt men härligt soligt. Under förmiddagen sysslade vi med mockning och hästutsläpp och sånt. Stängde grindar i leran med, vet inte hur många gånger jag nästan fastnade. Efter kafferasten red vi. Först red jag och Charlotte Cliff och Prince, den sistnämda var inte på humör. Sen red vi ut en sväng till med Nikki, då red jag Johnny. Han har haft semester i en månad så fy vad härligt det var att sitta på honom igen. Han är min favoritponny än så länge, han är liksom knäppast. Skoj skoj med andra ord, gjorde min dag lite.

Efter en extremsen lunch skulle vi ta in hästar, insåg att vi har en för mycket, härligt. Så gammeltant Rusty fick gå ute med en av korna under natten. Hon är den enda hästen som är äldre än mig, 22 år gammal. Jag och Millie funderar på att göra henne till en av hundarna och ta med henne på hundpromenader och så, det skulle man kanske göra, hm.


SötRusty.

To me you're positive energy. :)

tisdag . i'd be a billionaire

Översvämning, bilkörning, översvämning, jakt, tvätt, hundpromenad, översvämning, gummistövlar, översvämning, hästar, bilar, ägg, sopor, bilkörning, översvämning, allsång, översvämning, tvätt, mat.

Ungefär så såg min jobbdag ut, om man adderar lite trötthet och översvämning. Behöver jag nämna att det var översvämning lite överallt. Fick ju fin övning i att undvika vattenplaning iallafall. Igårkvällen blev lite sen, vi var engelska (vi icke engelsmän) och spenderade kvällen på "the local pub" med kinamat som avslut. En trevlig kväll men tröttheten var överhängande kvart i sex i morse. Men upp kom jag. Jobbade mina sju timmar i sträck, så kan det bli ibland. 6.45-13.45. Borde dock ha ätit mer än ett äpple under tiden.  

När jag slutat sov jag en stund och bara tog det lugnt. Hann ändå med en sväng till affären, diska och hämta Gini innan klockan åtta. Hennes kommentar när jag sa att jag egentligen inte jobbade längre "we should pay you an extra pound", hon kan allt uttrycka sig ibland. När hon kom hem hade dom massa mat kvar från jakten som va här tidigare (därav alla hästar, transporter och människor överallt), det enda hon ville ha va kött och "Chocolate crunch". Nu film, Racing Stripes.






Soluppgång a la England.


Det här är vanligtvis en väg, som man måste köra på för att ta sig någonstans överhuvudtaget.


Bor man i England måste man ha en bild på får.


Vanligtvis är det bara en liten bäck närmast kameran, resten är mest gräs, utan vatten.


Och till sist, så här ser grönt gräs ut mamma.


Today for you, tomorrow for me. :)

måndag . forgiving and forgetting

Måndagen fortsatte som söndagen, i sängen. Eller ja, på sängen. Såg en film, Forgetting Sarah Marshall. Fast min hjärna har fått för sig att den heter Finding Sarah Marshall, tror jag har för mycket Hitta Nemo i huvudet. Kommer du ihåg när vi såg den på bio Carro? Det måste vart jättelänge sen. Jag saknar dig bästa. <3


Johnny :)

The only one that stands in your way is you. :)

söndag . någonting man har

Sitter på sängen, har befunnit mig här sen jag somnade igår (idag). Med något undantag för brända mackor och tandborstning. Letar efter motivation, jag hittar ingen. Jag har dock insett vart jag fann min motivation innan, ett steg i rätt riktning.

Idag är jag ledig, avstod från cupcake-bak för att göra ingenting. Igår var en bra dag, helt utan anledning. Fredagen och lördagen har haft en "ensamstående mamma med tre barn"-känsla över sig. Har i princip bott i bilen på väg mellan hemmet och skolor överallt. Hittar nog till Millies skola i sömnen om det skulle behövas. Annars har det inte hänt så mycket spännande. Eller så har jag varit för trött för att tycka att det är spännande (som att jag nästan lyckades krocka med en bil igår, det borde vart spännande, eller skrämmande).


Ned och Johnny, dom lättar upp hundpromenaderna i blåsten måste jag säga.


Ginis Harry Potter-skola by night.


High Wycombe.

Wrap your arms around me and tell me you'll stay by my side. :)

torsdag . ett paraply på det?

Trots att dagen har varit ösregnig och extremt blåsig så föredrar jag detta framför snön i Sverige, positivitet vare. Däremot är jag inte överförtjust i att allt vatten (vattenpöl eller översvämning?) smutsade ner mina nytvättade leggins något förskräckligt. Måste dock påpeka att det under ett ögonblick av uppehåll gick alldeles utmärkt att gå ut utan jacka och ändå inte frysa, måste införskaffa tunnare jacka snarast.

Fick Gini att bli klar på rekordtid i morse, galet vad snabbt det gick. Sen gick jag långpromenad med hundarna, härligt för träningsvärken som bosatt sig i mina ben. Tvättade, diskade och matade höns med. Fixade mig lite lunch när Mags hade åkt och sen sov jag i två timmar, härligt. Borde kanske sova mer på nätterna, eller näe. Hämtade sen Gini och Millie, slängde in en pizza i ugnen och sen såg vi film. Om Drottning Victoria, hennes Albert och deras nio barn. Sen läste jag godnattsaga med Gini och tog en dusch.



Den gröna (manliga) stöveln är min och den rosa (tjejiga) stöveln är Ginis, stövlarna är lika stora. Gini är sju och jag är snart 20, hm.

You're the only one who could change your life to something better. :)

onsdag . don't go for second best baby

Det är såhär att vi har ett takfönster i våran stuga och saken är den att när det regnar så hörs det väldigt väl. Idag har det smattrat mot den där rutan hela dagen. Inte kul. Speciellt inte eftersom jag har tillbringat dagen utomhus med hästarna. Ägnade förmiddagen åt att mocka och släppa ut hästar. Det är lagom skoj när leran nästan täcker mina gummistövlar (okej jag erkänner att jag har jättesmå fötter, alltså barnstorlek på stövlarna, likamed korta skaft).      

Efter lunchen (som bestod av kycklingsallad med blodiga tomater, ja jag skar mig i fingret, lyckat) red jag ut med Nikki och Charlotte, jag red Cliff, och det fina är att någon gång på vägen tillbaka lossnade det i hjärnan (och med andra ord också i ryggen där själva problemet egentligen sitter) och jag kunde helt plötsligt balansera rätt. Satt där som ett fån med leendet på läpparna resten av vägen hem, det finns vissa fördelar med att rida sist.

Sen plockade vi in hästar, mer lera, underbart. Vi hann med att städa skrittmaskinen och lite annat med innan jag slutade för dagen. Fick äntligen byta alla mina blöta kläder, härligt. Blev en middag med familjen också, pastagratäng med inslag av viltöksbröds-fajt, gott vare. Sen hamnade jag här. Skulle skypa med Nathalie men hennes internet ville inte som vi ville. Jag saknar henne ändå.


Skulle inte ha något alls emot att sitta på ett plan i samma riktning som planet på bilden ovan, hemåt.

Together we'll be unlimited. :)

tisdag . fastän lysande gul

Fick nyss ett mail från mamma med en Oliver-bild i. Det är så att man smälter när man ser pojken alltså. Är nog lite smått kär i hans små minihänder, eller ja i hela ungen faktiskt. När jag fyller år vill jag ha honom i ett paket, sötare 20-års present går inte att hitta. Apropå fylla år så åker jag hem till Sverige när jag fyller år. För en hel vecka ungefär. Blev gladare än en pingvin på midsommarafton när hon sa att ja självklart åk du. (Och ja jag tror att pingviner är extremt glada på midsommarafton.) Förresten kan jag inte fatta att jag fyller 20/ vuxen/ inte tonåring längre/ dyrare bussbiljett/ systemet osv om sju veckor (ja jag har räknat).   

Förutom att strutta runt och va glad så har jag städat badrummet, diskat, dammsugat, tvättat och skurat mikron idag. Och så har jag jobbat med. Skjutsade Gini till skolan och sen fixade jag med deras tvätt i några timmar. Ägnade som sagt rasten åt ovanstående aktiviteter (för nej jag gjorde inte allt detta innan klockan sju i morse). Hann med något Glee-avsnitt och en lunch med.

Efter rasten fixade jag mer tvätt och sen lagade jag och Millie mat, lax tillagad fint i folie med ris och såndär grönsak till. Sen hade vi vuxenmiddag, hm, innan Eastenders. Hur som så gjorde födelsedagshemresan min dag totalt. Punkt.  


Fick ett konstigt behov av att ladda upp en bild på min lunch (och min fjärrkontroll och annat som skräpar på nattduksbordet). Måste säga att grönsakerna var höjdpunkten. Eller kanske var alla Toblerone som jag har tryckt i mig under dagen ett strå vassare.. (Gratis är gott.)

My way, your way, anything goes tonight. :)

måndag . a picture on the wall

Vaknade lite fint runt nio, halv nio kanske, av något konstigt ljud, tror jag. Låg kvar i sängen och njöt av min lediga dag. Vid tio knackade det på dörren, min dörr till rummet alltså inte ytterdörren, det var en tvsnubbe som skulle säga att han var i huset. Komiskt eftersom det hade sprungit runt folk inne i stugan hela morgonen. Det jobbiga med den första man pratar med på morgonen är att dom alltid tror att man sovit och att dom väckt en bara för att man pratar så fint eftersom man inte pratat med någon annan sen man sov.

Det var nog det mest spännande som hänt under min dag. Eller kanske var det ögonblicket när samma tvsnubbe visade mig hur sky-kontrollen fungerar. Har hunnit med att färga naglarna härligt röda och ta en skön dusch med. Ledig dag var det. Är inne på femte avsnittet av Glee nu med, tack igen bästa Nathalie. (Åh, vad jag saknar dig!<3)

Efter en handlingstur till Thame med Rebecca så åt vi middag med familjen. Dom kom hem runt tre i natt. Den härliga tystnaden vi haft var som bortblåst men det ska bli skönt att få komma tillbaka till rutinerna igen. Börjar sju imorgon med att skjutsa Gini till skolan, frågan är om jag kommer att lyckas hålla mig på rätt sida vägen. Folk (Pernilla!) tvingade mig att köra högertrafik så den är närmast i hjärnan nu.






Tog som sagt en vårpromenad igårkväll, aningen mörkt men fy så härligt.


Det här är numera min bästa vän. Stenhus är inte speciellt varma tyvärr.


I'll catch a grenade for you. :)

söndag . appreciation

Fortfarande söndag, jag vet. Har hunnit med allt jag lovat mig själv att göra idag, heja. Fixade naglarna, dock är dom ofärgade, dumt. Sen packade jag upp väskan som låg innan för dörren, förstår fortfarande inte hur jag kunde få den att väga 20 kilo. Jag menar när jag åkte hit första gången hade jag två väskor som tillsammans vägde 22 kilo, galet. Firade min uppackade väska (och fulla garderob, varför tar jag alltid med mig för mycket kläder?) med en promenad, min lista på tre saker avklarad.

Fixade mig lite härlig färdigmat från frysen innan jag tog soppåsen och datorn och promenerade in till huset för att slå mig ner framför tvn. End of todays story, ungefär, kanske. Ska sluta tänka så mycket. Men samtidigt har jag lovat mig själv att göra det jag mår bäst av. Vilket bara komplicerar det hela ännu mer. Hm, en dag i taget var det. Men livet brukar på något konstigt sätt lösa sig själv. Är det meningen så blir det så.  



Avslutar med en bild på världens finaste. Tack Emma för att jag fick rida, ja bilden är tagen 30e december 2010. Att få se hur bra mitt hjärta har det gjorde allt mycket bättre. Att han har någon som älskar honom och bryr sig om honom (och skämmer bort honom, haha) kändes så bra. För vad som än händer så kommer han ha en stor plats i mitt hjärta. <3

Why are you only eating the brown ones? :)

lördag . because i know why

Jag vet att det är söndag, men jag skrev ett fint inlägg igår (med bilder också för din skull Denise) men det försvann, inte ett ord om att det var jag som råkade trycka fel.

Iallafall har jag tillbringat mina två första Englandsnätter i det stora huset med hundarna. Är lite stolt över mig själv som inte ens blev rädd när hunden väckte mig klockan två på natten. (Förstår inte vart mina rädslor har tagit vägen, hade en hel hög när jag var liten.)

I fredags jobbade jag i stallet med Nikki, har fortfarande härlig träningsvärk efter allt mockande och sånt. Lördagen däremot spenderade jag med att tvätta och plocka undan i huset på förmiddagen. På eftermiddagen blev det en handlingstur med Rebecca innan jag, Cico och Nikki tog in hästarna. Hann med att frivilligt städa bilen med Rebecca både in och utvändigt innan vi tog kväller och tvingade i oss lite mat.

Familjen kulle kommit igår natt vid två ungefär, men motorproblem gjorde att dom skulle komma idag (söndag) istället. Fast nu kommer dom tydligen inatt, galet det där med flyg. Så jag utnyttjar min lediga dag, som började med fin sovmorgon i min sköna säng, till att göra så lite som möjligt. Har endast tre saker på min tänkte "att göra-lista"; packa upp väskan, fixa mina söndriga naglar och gå en promenad i vårvädret (älskar att det är vår i luften i början av januari).




Funderar på vart gränsen går mellan vattenpöl och översvämning.

Deep inside we are who we are and who we always will be, ourself. :)

fredag . back on track

Igår klockan tre engelsk tid landade vi i London, bara två timmar försenade. Det där med att få gå ombord på planet i tid och sen sitta inklämda i ett flygplan i två timmar innan vi får lyfta känns inte helt okej faktiskt. SJs bristande information är heller inget att hurra för, det är något otursdrabbat med Malmöstation tror jag bestämt.

Men jag skulle vara positiv så jag tänker fokusera på den obefintliga snön och det faktum att jag har haft världens bästa första semester. Spenderade mina två veckor i Sverige med underbara människor och alldeles för mycket pizza. Måste säga att 2011 har börjat förträffligt bra, ibland är livet finare än snus.


Back in wellie-land.

There's so much things I want you to know, but words aren't enough. :)

RSS 2.0