torsdag .

Skolan - äckel usch och nej tack! Emma och lunchen var bra! Mobilen var bäst!

Vinkade till Pillan idag, vi har nåt speciellt sådär på morgonen. Pillan är bra, tummenupp på henne! Vädret har varit hemskt. Dagens bästa var Vittra helt klart, dagen var sådär äckligt jättejobbig innan annsofi ringde. Sen blev den bra och jag fick åka hem. Elin var gullig och mötte mig. Red ut med Sandra och Mathilda på kvällen, skojskoj.

Nu längtar jag bara efter morgon dagen. Älskling kommer hit, wihoo! Jag har saknat honom nåt enormt!<3

God natt :)
16 dagar<3

onsdag . a strange kind of happiness

Tisdagen var lite blandad, kvällen var superbra. Elin gick åt fel håll så jag fick ringa, jag som aldrig ringer. Men tillslut kom hon på rätt spår igen och vi gick in till stan. Köpte lite saker för mina presentkort och en tröja med. Åt god mat i snigelfart. Sen var det dags för bio, En shopaholics bekännelser, den var helt okej men inte alls som boken. Som jag faktiskt har läst, dom hade ändrat allt utom namnen typ. Efter bion tog vi bussen hem, satt och sjöng i lärar-bussen, suster jag älskar dig tack för en bra dag<3

 

Idag vaknade jag tidigt, eller när jag skulle. Tog en dusch, åt frukost, pratade med mamma, borstade tänderna och gick till bussen. Alla började tydligen halv nio idag? Alla utom Nellie som låg i sängen hela dagen, och det var visst mest synd om mig! Fick vara alldeles all alone mestadels. Klippte klart allt som kunde klippas i medieprogram-filmen på förmiddagen, dvs nio sekunder om graf, nio sekunder om text och 6,5 om foto ungefär. Åt lunch med Emma och Louise, våfflor och morötter och bröd.
Efter lunchen kunde jag inget göra, datorn var upptagen hela långa dagen, gaah på dom! Gjorde väldigt mycket på grafen då istället och sen gick jag hem, hejdå.

 

När jag kom hem åt jag ett päron (jag vet jag är överdrivet fruktgalen?) och gick till stallet. Red Vittra i hagen och fy vad hon är bäst. Var himla gutt med solen och allt. Ska rida både lördag och söndag också, då får det bli mer galopp tror jag bestämt. Vi är som gjorda för varandra, tack Annsofi :D Blir att rida Blondie på fredag med, mycket stallet nu och det känns bra, jag har saknat det.


Nu ska jag ner och fika med mamma och putte (och pappa?), blåbärssoppa är kärlek. Ska se om jag hittar det försvunna pappret med, måste se till att göra det jag ska snart.

 

17 dagar, tummenupp på det!<3

 

bye :)


måndag . happyface är definitivt tillbaka :')

Första apu dagen idag. Likamed samling på ugglan klockan halv nio och sen typ hej jag är här och så vänta på Peter. Resten av dagen har vi skissat och filmat och allt. Kom fram till att de närmaste två veckorna kommer att bli en 50 timmar lång rörlig bild lektion, tummenupp på det! Sovmorgon 30 min varje morgon plus sluta vid tre, det är välldans positivt.

Eftersom det är måndag idag så är det Vittra-dag och det är bra. Hon är hur fin som helst och det är kärlek på hög nivå helt enkelt. Första galoppen idag, red ut en liten liten sväng ensam med och dte gick hur bra som helst. Red även Blondie eftersom Sandra är sjuk, Blondie var med fin. Bengt höll på att skrämma livet ur både mig och ponny. Vittra däremot var bara söt och gnäggade och allt, tack liksom!

Kom fram till att idag har jag och Michael varit tillsammans i fyra månader med :)<3




Godnatt hattifnatt :)

söndag . life's good sometimes

Helgen har varit bäst!

Skolan var kärring i fredags! Hoppas 13 och 14 blir bättre, eller jag ska bo på ugglan så man slipper se dom, okej? Och nu när man fick se byggs fina kran inser man att det är där man borde hört hemma, ehm.
Michael kom och mötte mig efter idrotten (jonas sa att det såg bra ut, wihoo), blev en sväng på stan. Lite affärer utan köp och sen en glass för två och en 30 minuter med Pernilla. Resten av dagen var lugn och mys och bra. Jag älskar dig!<3

Lördagen var det bara jag och Michael hemma en väldigt stor del av dagen. Blev soft med dusch, promenix, film och matlagning. På kvällen var dte Robinsson och Wallander, Wallander är såå mycket bättre än Robinsson helt klart.

Söndagen började också rätt lugnt. Lite frukost och tv och så först. Träffade farfar med haha. Sen blev det en tripp till Mönsterås för att kolla bil (och ja världen är mindre än en förlovningsring på puttes lilltå!). Slutade med att bilen fick en ny ägare och jag slapp åka buss i massa timmar, fick åka bil ända hem istället. Sen säga hejdå till Michael :( <3

Här hemma har  Elin och jag kollat tv och sen hamnade jag här. Hoppas på bio med E och E på tisdag (eller när Emma kan).  Ska passa på att slänga in ett
GRATTIS EMMA PÅ FÖDELSEDAGEN IGÅR !<3
du är bäst och fy vad jag saknar dig
elviras pappa på att du är finast vännen<3


- hjälp mig jag ser inte, allt är svart
- vadå är du blind?
- näe jag blundar

 se det som en för sen för tidig födelsedagspresent snygging ;)




Om tre veckor sitter jag hos bästaste Caroline, påsklovet ska bli bäst och du, jag älskar dig för den du är!<3



sleep well lr nåt :)

torsdag . en ostörd dag med störda inslag

Idag är det torsdag, alltså var det onsdag igår. Onsdagen var konstig, började bra och slutade bra men mitten var ett helvete. Det var fint väder och bussen var bra, Julia gjorde min dag glad igen, tack! Kom fram till vad vi ska ha som projektarbete (om det funkar). På kvällen red jag Vittra (onsdag är min dag), red ut med Sandra och det gick super, skrittade förvisso bara en väldigt kort sväng men ändån. Måste säga att hon är välldans fin, prinsessan, det känns bra dethär.

Men iallafall så är det torsdag som sagt. Bestämde på morgonen, som var glad och cyklad, att vi skulle vara glada idag och inte klaga. Lyckades över förväntan med det. Den sista lektionen förstörde lite men då var jag förbannad så det gilldes tydligen inte. Hade sändning och om inget ändras på så sover jag klockan 10.00 tisdag vecka 15!

På apun nästa vecka  blir det att göra en 30 sekunders film till hemsidan om medieprogrammet. Nellie blir min högra hand eller något. Hade haft bättre nytta av en ny vänster men men.


Trodde att detta inlägget hade publicerats i torsdags (som det var meningen, därför jag tryckte på publicera-knappen.). Men sånt är livet ibland så nu kommer dte iaf. Plus ett till möjligtvis haha.


wihoo :)

tisdag . helgen

Har vart lite mycket nu så det blev ett litet uppehåll under helgen. Den var iallafall bäst! Började med fredagen och bio och så. Det var mys, jag mådde äckligt dåligt tyvärr.  Filmen var superbra, fem av fem toasters! Åkte bussen hem direkt efter filmen och Pillan hade stora problem med att vara tyst... "var e andersson?.. där e andersson"  Hon blev så uppspelt att busschaffisen blev ledsen på henne. Det var roligt. Det var roligt att det inte gick någon buss till nabben heller, dom fick gå till Emmelie. Hemma var jag trött, jag somnade innan tio, en fredagkväll.


Lördagen var en stall-dag. Michael sov hos mig och eftersom han inte ville göra något annat följde han med till stallet. Elin var gullig och hängde på också. Var jätteduktig och fixade allt tråkiga först, och fort gick det. Sen skulle jag rida. Först Vittra, det var lite sådär nervöst som det alltid är med nya hästar men det gick super. Jag föll för henne på direkten kan man säga. Sen red jag Blondie lite med eftersom Sandra och dom var i Kisa. Det gick med ganska bra, hon var lite upp och ner men jätteduktig. På kvällen hände inte alls så mycket, tog det lite lugnt, det var behövligt.


Söndagen vaknade vi tidigt, fastän vi somnade alldeles för sent. Åt lite frukost, spelade pizza-spel, jag var bäst. Sen åt vi lite till och promenixade till statoil och bussen. Tog bussen till Långnäs (uttalet där ja) och Pernilla och Nicklas och knäpphästen. Red Windy lite, först jag och nej vi är inte så perfekta för varandra men han höll sig på marken den här gången iallafall, men jag fick träningsvärk ändån. Men P är en pärla på detdära!

Efter hästen åkte vi till nabben, lagade mat, jag och Pernilla lagade mat. Spagetti och köttfärsås, med lite mumsiga ingredienser som hjärnan i lägenheten (dvs jag) kom på. Det smakade himmelens bra. Sen tog vi bussen till b-måla för att hälften skulle hem :(   .  Det är aldrig kul! Sen åkte vi hem med, åkte med samma busschaffis tre gånger den dagen. Hon var snäll men körde som en dåre!
Hemma blev det blåbärssoppa och parlamentet och sen en dusch och sen sova!


Måndagen var back to realtiy dag, till att börja med. Skolan och allt först, usch på det. Sen stallet, nu är det bestämt! Mockade och fodrade och red. Elin var med och red Glorran, lite oenses om vem av dom som bestämde men det gick bra. Red först Blondie efetrsom Sandra stukat benet, hon var duktig och liten och bra. Blev en liten sväng med Vittra också, fast bara skritt efetrsom det var mörkt och så. Men kärlek på hästen! Ska bli stallet några dagar i veckan nu, tummenupp på det!


Idag är det tisdag, regn och annat bland väder! Konstig dag i skolan, prov, rörligbild, mum och lots. Inget speciellt fast konstigt var det. Mysigt regn på hemvägen, dock inte här hemma. Pratade med Ingela om apu men men, det blir som det blir. En lugn dag med House som avslutning.


Svejsan :)

fredag . popcornlukt och kinafärs

Det här inlägget är till Anna, en av dom som faktiskt läser min blogg, tummen upp på henne!

Anna är min vän
Jag saknar Anna
Hon är snäll och bra
Vi måste träffas nån da



Idag är det fredag, gick upp tidigt och massa. Åkte med pappa till Kalmar, gutt att åka bil för en gångs skull. Därför var jag här jättetidigt, tjugo i åtta närmare bestämt. Satte mig i datasalen och fixade utskrift och grejor. Sen var det graf, ska göra grafisk profil för ett flygbolag. Bata pratade i en hel evighet och lite till. Skissade iallafall lite, och kom fram till att plagiat borde man inte få mvg för, usch säger jag bara!

Skulle va kurry-lunch men icke. I korridoren luktade det popcorn, och jag som ska på bio. Vid matsalen luktade det kina mat, och jag som ska äta kina mat. Det var lite läskigt. Men iallafall efetrsom det luktade gott trodde vi det skulle vara gott, tänk så fel man kan ha. Hur mycket kurry är köttfärs? och hur gott är tort kinaris? Nej jag ska inte klaga men gott var det verkligen inte, fanns lite grönsaker åtminstone.

Nu är det snart (om 45 minuter) multimedia, sen idrott och icke-bad för min del. Efter skolan ska jag träffa Michael och Nicklas (Pilleguden kommer senare som tur är). Ska ladda för en mycket bäst kväll.

Morgondagen ska tillbringas i stallet, ska rida både Vittra och Blonide, tack och varsågod :) Ska bli jätteskoj. Var i stallet en sväng igår med, såg ut som innan fast fel häst i mittenboxen. Kan dock bli så att hästen blir rätt snart. Nu blev det komplicerat men det jag menade var att jag är glad och det är delvis fel-hästens förtjänst.



Go middag och så :D


onsdag . med en penna på kudden

Igår kväll skulle jag var duktig och fixa klart min skisser till skivomslaget (jag vet dom ska göras innan) och då hamnade en penna på min kudde. Sen somnade jag. När jag vaknade idag klockan 05.57 låg det fortfarande en penna på kudden. Det kändes konstigt, men den känslan ersattes av något helt annat när jag tittade ut genom fönstret, mer äckelsnö! Och jag som var på vårhumör efter tisdagens sol och allt. usch!

Men iallafall, dagen börjad med psykologi b, gjorde inte allt för mycket men per potatis planerade in ett prov under apun, tack eller nåt. Sen var det graf alldeles för länge, gjorde färgkollage och andra klipp-och-klistra-på-dagis-nivå-saker. Blev lite köttbullar i mitten av lektionen iallafall. Längtar efter trean och ingen graf. På den alldeles för långa lunchen fick det bli en semla med Joolia, har vart sugen på det sen igår så det var dags då. Efter lunchen borde det varit svenska redovisning men ida är sjuk (är det inte punktering så är det feber haha) så det blir imorgon, med eller utan ida.
Sista lektionen var mdk men nej. Skönt att vara hemma tidigt för en gångs skull.

Det känns rätt så hopplöst det där med apu med, folk verkar ha problem med att ens svara på ett mail. Jag menar okej säg nej då men det är faktiskt väldigt oartigt och respektlöst att inte svara alls.

Just nu längtar jag efter helgen, fredag blir bio med älsklingen, pillus och nicklas. Blir nog Slumdog millionaire, verkar bra.  Innan bion blir det shoppa och äta med, ska bli mycket skoj. Dock längtar jag inte lika mycket efter att gå omkring i stan med en väska blöta kläder hela kvällen, hatar bad på idrotten och idrott på fredagar! På lördag blir det nog stallet, lovade att vara snäll och om det ej är snö ska jag få rida med förhoppningsvis (hoppas hoppas hoppas).

Vissa dagar undrar jag om jag inte valde fel iallafall, idag är en sån dag  :'/

tisdag . like a roller coaster

Det är så livet känns för det mesta, det går uppåt, det går neråt, framåt, baktåt och ibland är det loopar så man nästan trillar ur!

Idag är det iallafall tisdag, som har känts som en måndag och en torsdag på samma gång. Jag ville sluta vid tre, är nog därför det känns som en måndag (och för att vi var lediga igår) men samtidigt har dagen varit så seg så det känns som en torsdag. Det är lustigt det där med tid och dagar!

söndag . heltklart godkänd!

Är några dagar sen bloggen uppdaterades nu, blir väl en liten sammanfattning av dagarna som gått.

Efter föllsedagen var det torsdag, då hände inget speciellt. Först skolan och då slapp vi svenskaredovisningen på grund av punktering x2. Hade rörligbild med, ska va bildmixer vid nästa studioproduktion, kommer gå åt helvete!  Kom fram til att någons vänner var ehm, vänner med någon som inte är en sån som har vänner. När sista lektionen var över gick jag in till stan, träffade Michael en stund och sen tog jag bussen hem. Åkte med Natta, det var bestämt så. Sen blev det så att jag följde med henne hem. Åt nudlar och annat mys, en trevlig kväll med efterlängtat sällskap. Fick köra hem sen med, wihoo.


Eftersom jag satt uppe med skivomslaget (som tydligen var alldeles jättefel) typ halva natten så var det riktigt segt att gå upp på fredagen sen. Men på något sätt kom jag iväg, jag och min gigantiska väska. Hann med bussen också och Julia är rädd för tjuvar så hon ställde cykeln på rätt sida. Hade graf första lektionen; redovisning av skivomslaget, tydligen var dte ingen som tyckte det var bra. Men meningen var faktiskt att man skulle göra något som var helt annorlunda än det existerande, något som vissa missuppfattat helt.
Hade multimedia sen, kom fram till vad jag ska ha som långtidsprojekt (barnspel som alla andra). Efter mycket om och men gick vi på idrotten med, hade uppvärmningar. Sen mötte Michael mig och vi åkte hem till honom. Fick presenter, tack och bock! Åt middag och spenderade lite tid med tim och co. Resten av kvällen blev det film och så. Såg Ghost och den var mycket bra, kollade även på Click, lite väl förutsägbar men helt okej.


Lördagen var en Felicia-dag. Vaknade någorlunda tidigt, tog en dusch och sen åkte vi till Färjestan för att kolla på Felicia när hon skulle spela innebandy. Deras tränare va konstiga men Felicia var bäst, hon stod i mål en och en halv match, jätteduktig, tummenupp! Efter innebandyn åkte vi in till Kalmar och handlade lite och sen till Mörby igen. Åt mat, gott vare. Sen blev det film, kollade på Titanic :'D . Sen somnade vi.


Vaknade uppbrevid finaste idag med, varje dag borde vara så. Dock skulle jag hem vid tio så vi hann inte med mycket mer än frukost innan det var dags att gå. Åkte massa buss, två timmar och en kvart (inklusive 30 min väntetid i kalmar). Väl hemma var det att åka direkt, moster Rut fyller 50 idag så det blev kalas. God mat och massa kusiner, en saknades och en var ehm sömnig. Moa var på topp, hon bara för go den ungen! Fick köra hem från Målilla med, mamma blev rädd (jag fick choklad när jag kom hem) och jag fick bara motorstopp en gång, tummenupp på mig.


Nu blir det blåbärssoppa och tv, Gonatt :)

onsdag . då var man vuxen då ^^

Är det såhär detär att vara vuxen?

Ingen skillnad från igår om jag ska vara ärlig. Eller visst jag har fått några fler paket men inte annars. Vaknade av någon sjuk dröm, snart får jag abstinens! Sen kom mamma, elin och putte och sjöng för mig. Fick några paket, lite kläder, film och tågbiljetterna då. Ärligt talat vill jag bara att det ska bli påsklov nu så jag får åka bort. Eller antagligen är jag ju borta två veckor på apu med, men påsken är höjdpunkten, jag saknar Caroline hemskt mycket!<3

Men iallafall, jag har vart hos tandläkaren idag, sa hej till ida med, länge sen faktiskt. Hon tandisen var jätte trevlig och snäll. Fler såna tack! Och jag har numera levt hela mitt liv som barn (med meningen omyndig) utan ett enda hål i tänderna, tummenupp! Visserligen har jag inte tappat alla mina tänder än heller, måste vara rekord nästan.

Efter tandläkaren körde jag massa bil. Typ runt köpingen och oknö och så, det gick himmelens bra, klarade av att parkera vid algots till och med. Enda problemen var den gigantiska bilen bakom och leran vid garaget hemma haha. Egentligen var det nog mest jag som var problemet, och mina *ehrm* höga krav på mig själv, som ställde till det. Men jag klarade av att köra för fort alldeles galant, Putte must be proud!

När jag och pappa kom hem (och hade lyckats köra in bilen i garaget) fixade jag och Simon tårtan, och åt hallon. Sen åt vi middag, och tårta då, tummenupp på den. Annars har det inte hänt så mycket idag, dagen har vart lite upp och ner (kanske lite för mycket ner).

Nu ska jag bestämma vilka bilder som ska åka upp på väggen, den ska bli vacker! Sen lite fika, blåbärssoppa, lite tv kanske och sen sova. Måste nog öva lite på svenskan till imorgon med, usch! Och skivomslaget ska putsas på, det blir nog aldrig klart. Men först blir det lite facebook-spel och Johnny Cash maha.


så är det ingen skillnad från att vara 17
Heeeeej :)

tisdag . dan före dagen D

Jag är trött och har varit trött hela dagen, kommer bli sjuk tror jag. Men nu är jag mest trött på Lasse och hans envisande med ogiltig frånvaro på lektioner som jag varit på, it freaks me out!

Det här blir nog historiens kortaste inlägg, imorgon har jag haft bloggen i två månader (tummenupp) därmed är det också min födelsedag. Liten blir stor eller något, iallafall fyller jag 18 och är ledig. Det firas med tandläkarbesök och bilkörning!
Jag saknar Michael! Och längtar efter påsklovet! Och hoppas på APU någon rolig stans, skåne kanske.

Men grattis Pillan som fyller 16 på fredag, grattis! Du ska få en fiiin paket av mig förstår du!

Nu är det House och sen God natt! Jag gissar på Nellie föresten ;)


Bye :)

söndag . kalas och kalasbra helg!

Ja vad ska man säga, helgen har gått läskigt fort. Antagligen inte fortare än vanligt men det känns som det. Fredagen blev det som sagt laser game på idrotten, vann inte men nästan och sämst var jag inte, bättre än julia! ("Sällan hoppar en termos, bättre än julia!") Sen gick vi till stationen där Michael väntade. Åkte hem och så, sen hände det inte allt för mycket, en mysig dag med bästa!

Lördagen var riddag var det bestämt. Fast först städa lite så mamma blev glad. Tog bussen till nabben och Pillan. Träffade en apgullig hund, happy, och Pillans grymma morfar. Vi gick till sjöutsikten för att rida. Emmelie var där me. Skulle hoppa lite med Windy, först red Nicklas men hästen var lite jobbig så Pernilla red. Men han var ännu mer damp med henne och hon är sjuk så vi bytte. Nära att jag flög i backen ett antal gånger måste jag säga, hade inte ridit sen nyår och träningsvärk i benen.

Gick inte överdrivet bra att hoppa men vi kom över typ tre gånger iallafall, axeln hoppade ur led med. Emmelies häst är snällare. Det gick ju inte bättre när Windys gigantiska kärleksobjekt kom in heller, stirrig häst det dära. Då kunde Windy inte ens rygga utan att bocka/slänga sig åt sidan/sparka bakut. Så vi bestämde oss för att släppa honom i padocken så han fick springa av sig. Det var behövligt. Fast vissa människor har tydligen alldeles för mycket tid att lägga på andras problem istället för att inrikta sig på att dom själva inte är så gudomliga som dom tror. Men hästen lugnade ner sig tillslut iallafall.

Efter stallet åkte vi till Pillan och sen vidare till Ålem, käkade pizza (mums!) och sen gick vi till Emmelie och va där några timmar. Efter en låång promenad (träningsvärk) klarade vi oss utan natttaxa på bussen och åkte hem till Pernilla igen. Somnade typ direkt.


Idag vaknade vi i Pillans säng. Hon och Nicklas vaknade lagom tills vi skulle åka så det blev ett "godmorgon och hejdå". Hemma blev det en dusch och lite mat. Kollade lite på Sveriges värsta bilförare i brist på annat, dom är fan sämre än mig! Sen kom bror och jag fotade lite, inte jättedåliga bilder faktiskt, ångrar att jag inte valde foto istället!
15.00 var det kalas, för mig, känns konstigt eftersom det är en sak man bara har en gång om året (logiskt ja). Känns konstigt att fylla 18 med, vuxen.
Fick typ bara pengar och blommor och några förstoringar, ska få paket av familjen och så på onsdag, som ju är födelsedagen. Då har jag bestämt att vi ska köra bil med.

På kvällen hamnade vi framför tvn, Beck och Parlamentet. Michael sov hos mig till måndag, han är bra!<3

:)

RSS 2.0