söndag . en dag i taget

Har tänt ett ljus, för Fjola och för andra anledningar. Livet är orättvist! <3

Anna va här innan, vi fixade header till hennes blogg (http://daammtussen.blogg.se). Det var skoj för Anna är en rolig prick! Annars har dagen mest bestått av tvättning, kladdisbakning, adventsljus och världens bästa ponny. Han är så fin ponnyn, synd bara att det är svårt att ta kort på sig själv och hästen, eh. Hann med en snackis med Pernillelutt med, fast öland är dumt och bryter telefonsamtal (nej jag slängde inte på luren xD).

Imorgon skulle vara veckans enda sovmorgon, men icke. Eftersom jag är snäll och så så får jag gå upp tidigt iallafall, fastän bussen går vid elva. Med andra ord borde jag dejta kudden och sparka lite på Lingonlucas snart. För även att jag fick sova hur länge jag ville både fredag och söndag så var det bara i torsdags jag sov länge (tre timmar för länge).

natti :)

torsdag . på att igen

Sitter i skolan, eller ah på ugglan, och skriver på min analys som skulle vart inlämnad för alldeles för länge sen. Men nu är den iallafall ganska halvklar, tummenupp på det! Har haft namnuppgiftsredovisning, kändes inte alltför allvarligt. Och eftersom jag faktiskt var på lektionen slapp jag lämna in pappret, som nog såg ut precis som alla andras. Missade dom två första lektionerna, eller den första och typ halva andra. Med andra ord missade jag tecken igen, och historiaredovisningen för typ tredje gången. Fast jag anser att jag försov mig av en vettig anledning åtminstone. Kan man göra det?

Annars är detta ingen bra vecka! Allt går fel och ingen vet någonting. Håller alla tummar jag har för Annas skull. Själv tänkte jag börja med att försöka överleva dagen, laddar upp med en Larsson om en stund. Sen håller jag nog andan i 40 minuter och resten av kvällen får bli som den blir. 

 
1337 för Basses skull och hej

tisdag . ett steg närmare botten

Det går åt fel håll nu, borde det inte vända någon gång? Jag som är så positiv och glad, eh. Funderar på att lära mig att stava till ordet motivation, eller åtminstone lära mig vad det innebär. Eller möjligen ta mitt pick och pack och flytta till Nya Zealand, där finns det inga äckliga ormar har jag hört.

Nu ska jag kolla byrålådan en gång till, motivationen kan ju faktiskt ha gömt sig där bland allt damm, inte min idé. Kreativiteten kommer någonannanstans ifrån.

natt!

onsdag . som inget har hänt men ändå helt förändrat

Mobilen är still sönder, eller jag har inte lämnat in den så det vore ett mirakel om den hade varit hel. Bestämde att det får bli på fredag eftersom Larsson och jag ska leka då. Dagen har bestått av svenska nationella i fem timmar, riktigt så lång tid tog det inte men nästan. Känns som att dena delen gick bättre än talet iallafall. Efter skrivkrampen blev det bussen hem tidigt. Åt lite och sen cyklade jag till hästen i stormen. Han var busig men faktiskt mkt duktigare än förra gången, tummenupp på det!

Är grymt sugen på kladdkaka så därför tänkte jag skriva klart min filmredovisning till imorgon. Kommer inte ihåg så mycket av filmen som jag kanske borde, men det finns ju Wikipedia. Varför får man inte lära sig nåt om Henrik VIII och alla hans döda fruar i skolan istället för typ gudar och osannt mojs?

heej :)

tisdag . det måste vara smittsamt

Jag överlevde svenska talet så nu tänker jag aldrig mera tänka på det alls. Istället kan jag ju klaga över min skoskav, mitt skurna finger och min sjukdom. Eller ja listan kan bli hur lång som helst. Och överst på den där konstiga listan skulle mobilfan komma. Den är död! I helgen dog Sebastians mobil på samma sätt. Det är lite creepy faktiskt. Mobiler kan väl inte ha sjukdomar som smittar. Och det är ju typiskt att den sjukar ner sig just precis efter jag har åkt förbi den där affären som ligger mitt ute i ingenstans. Alltså måste jag dit imorgon också. PLUS att jag måste återuppliva den gamla mobilen, som inte alls funkar (det var ju liksom därför jag köpte en ny för en månad sen). Nu är jag arg.

Kan ju ägna mig åt att skriva klart min historiaredovisning, som jag har på torsdag men jag är inte så pepp på det. Skriftliga nationella i fem timmar imorgon är jag inte heller pepp på. Det enda som känns lite positivt är hus på tv och att det är en dag mindre kvar till studenten. Är lite sur över att jag inte har 7000 till nästa sommar bara, hade varit grymt kul faktiskt.

Måste fortsätta klaga på mobilen nu kom jag på. Den är full av delar av ett fb-album som är sjukt efterlängtat men det blir det ju heller inget av med. USCH!

Lika bra att sluta skriva det blir ju inget positivt ändå. HEJ!

måndag . är det du eller jag som är sjuk?

Skolan är ju så underbar en måndag morgon en timme innan man börjar med att ha en lektion man inte ska vara med på. Rent tekniskt sett kunde jag ha sovit mig frisk till tolv! Men istället är jag duktig och åker hit för att gå på det där mötet, men tydligen är det bara jag som tycker att det är nödvändigt att gå dit.

Min häst är knäpp och hårigare än en gorilla minst. Det är lite smått läskigt så snart åker klippmaskinen fram! Måste bara säga att Larssons julklapp från mamma kommer bli otroligt underbar. Jag ska nog fira jul med deras släkt bara för att få se deras miner, maha!

Nu ska jag nog skriva på historian som jag skulle ha redovisat i fredags, heja!

:)

fredag . about blank

Missade historiaredovisningen idag också. Men jag har skcikat frågorna så det var inte helt meningslöst att vara hemma idag. Har fortfarande ingen koll på Hemming från Hossmo och livet för länge länge sen. Idol känns mer aktuellt!

God natt :)

torsdag . och så blev det med den saken

Vill du ha lite svininfluensa? Nej! Varsågod! Om det ändå va så enkelt, är sviningt sjuk även om det inte är svininfluensan själv som sjukat ner mig. Borde ha sovit hela dagen eftersom jag vart vaken hela natten, men det är svårt att göra rätt när allt är fel.
För den här hösten har helt klart varit den värsta i hela mitt liv, och eftersom vi bor i Sverige tar ju aldrig hösten slut heller. Det är nog första gången jag faktiskt har längtat efter vintern lite smått. Borde skriva historiafårgor, men dom är så konstiga och det är alltid massa jag borde som jag inte gör. Tror bestämt att det är nåt fel på hjärnan med.

Ett svinigt hej till Larsson :(

onsdag . jag har iallafall börjat

Svenska redovisning imorgon som jag måste ha MVG på, det känns ju mer underbart än Svininfluensan. Som jag förövrigt nog också har, eller också är det bara den otroligt mycket mer dödande vanliga influensan. Utvecklingssamtalet gick också bra, kommer klara kursen blablabla vad vill du göra i framtiden och är det som Julia sa för två minuter sen?
Varför är "att-göra-listan" så otroligt lång, eller nej den finns inte men om den hade funnits hade den varit längre än Ullaredkvinnans kvitto. Borde ta tag i mitt liv på riktigt, som jag borde ha gjort för länge sen. Men på något sätt har det liksom alltid fungerat ändå och då blir man inte riktigt tvungen att göra det man ska. Men nu ska jag åtminstone försöka skriva lite till på svenska, halva tiden är klar så det ska nog gå?


Jag är inte rädd för att få veta längre, jag är rädd för att du inte finns här och håller min hand om det faktiskt är så? Jag älskar dig Caroline Sandberg<3


:)

tisdag . ibland vill man bara hoppa framför tåget en vanlig tisdag

Och egentligen så är det bara rubriken som säger något om hur jag egentligen mår.

Jag börjar bli sjuk, det är nog Michaels fel, eller Basses kanske, fast mest mitt eget tror jag. Brukar vara så att det mesta är mitt fel, speciellt när jag är på dåligt humör. Egentligen sitter jag och väntar på att Larsson ska komma hem, som vanligt. Eller mest för att jag är snäll och för att jag inte orkar skriva mitt svenskatal. Imorgon blir det iallafall sovmorgon till elva eller så, kanoners! Tolv-bussen och sen utvecklingssamtal och teoritime innan jag drivar hem bilen med familjen.
Dagens positivitet blir förhoppningsvis  en viss skitlarsson med skithumor och House ikväll.

hejs :)

måndag . once upon a time

Helgen tillbringades med älsklingen, han fyllde år och så mycket tårta har vi inte ätit på länge, nej! Den här veckan borde bli pluggvecka men om jag känner mig själv rätt så blir det inte alls så. Kan iallafall börja rida hästen ordentligt igen, heja heja! Fick årets första julklapp förra veckan med, tack larsson det behövde jag som in i tusan. Försöker peppa för en cykeltur i motvinden för en kvart sen men det får väl gå i den takt det blir. Är man nästan förkyld så behöver man inte cykla fort, så det så! Imorgon är en viktig dag så jag håller alla tummar jag kan, i förebyggande syfte sådär.


hej :)

torsdag . du är fan blåst av stormen

Va på Ljungnäs idag med sjuka Julia och Nellie, känner mig gammal som gatan nu.  Imorgon ska jag hämta biljetter, för Annispannissöt och jag ska se New Moon den 21:e, tummenupp på det! Blir en sväng till stallet med larsson nu, har köpt sko med (tack pappa!) så nu ska vi jobba bort mer fett, maha! Där fick du dina tre rader din fis, varsågod.

natti :)

onsdag . en kladdis i ugnen och snö utanför fönstret

Jag hatar snö och så var det med den saken, vill man ha vinter kan man åka bort! Och min häst borde få nobelpriset i smarthet eller något, men han är söt iallafall. Livet hinner inte med att levas tror jag bestämt, kan man inte göra som destination kalmar och låta bli att svara på två veckor och sen klaga på en dag?


Mindre än fem rader är den nya grejen ja!
hej

söndag . obeskrivligt vackert



En bild säger mer än tusen ord, jag älskar er<3

RSS 2.0