tisdag . en önskan

Har ägnat min lediga dag åt skolarbete, heja. Därmed återstår det inte alls mycket på min obefintliga "att-göra-lista". Det är oet i ordet som gör att! Ett tecken prov imorgon, nej två föresten, sen är den kursen klar. Betygssamtal på idrotten på måndag sen är den slut. Historian är också klar förutom betygssamtal. Det går framåt.

Eftersom vi bor i Sverige är det liksom lag på att prata väder och därmed också att klaga på detta när det inte är som man vill; för varm/kallt/regnigt/soligt/molnigt/snöigt osv. Kan man klaga på att det är för blandat? Istället för femton dagar blandväder (solsken-ösregn-solsken-ösregn-hagel-solsken-åska-regn-solksken) kan man väl få en av varje. När jag blir stor ska jag bli vädergud!

Apropå väder så slutade den uteblivna ridturen igår med en fika och bastubygge/bastuprovning. Helt okej avslut på en måndag (och på ett blogginlägg).

trollunge :)

torsdag . alive

09.09 och mobilen är läskigt bra på att blanda fram låtar som passar till humöret, don't worry, be happy!

:)

söndag . akta lilla lisa

Pernilla förlorade bowlingen igår. Jag slog henne med tre poäng i sista omgången men det hör inte hit. Basse vann, ingen som blev förvånad över det inte. Dom gav mig alldeles för mycket mat men är det buffe så är det. Vi fick också lära oss vart åbro-vägen tar vägen i en volvo. Sen utklassade jag dom i kortspel innan dagen somnade.

Idag vart stormen över så vi utnyttjade det och red en mysig sväng i skogen med en galen ponny och en snäll. Och eftersom hemkatalogen inte går att öppna är det inte mitt fel att jag inte är klar med historian så det får bli en hockematch istället.

Med foton på väggarna och ett leende på läpparna :)

fredag . solsken, vackert väder...

Eftersom alla klagar på det fina stormvädret tänker jag plaska i vattenpölarna och leka Carola i vinden. Åtminstone i mina drömmar, för i verkligheten vill jag inte alls vara Carola.

Sitter i skolan. På en fredag. Fast jag har slutat. Och jag har en anledning. Vädret. Och Pernilla. Hon städar. Långsamt.
Iallafall (efter missbrukningen av punkter) så ska vi äta pizza. Och leta presenter om vi hinner, för alla fyller ju år samtidigt. Och efter det ska vi alldeles bestämt kolla trav och känna oss viktiga, för vi känner faktiskt Calvin (okej Pernilla gör och jag känner bara hans moster). Så vi ska heja och hoppas på att den enda som är mer favorittippad än han inte vinner.

Imorgon är det också bestämt skoj, det blir bowling med Elin, Basse och Pernilla. Basse kommer vinna för han är bra, har Elin sagt. Och vi andra, vi kommer bara förlora. Hahaha.


HEJDÅ! :)

torsdag . lillfingret!

Har blivit mycket prat om lillfingrar på sistone, alla trängs runt samma. Vore det inte bättre att ta varsitt finger?

Igår var det sex veckor kvar till studenten, SEX VECKOR! Och nästa vecka tre lektioner och sen sex dagar ledigt, SEX DAGAR! Mycket sex hära, tänker skylla det på Larsson för hon är sjuk. Då kan allt va hennes fel. Fast hon gjorde chokladmousse åt mig igår så hon är bäst med!

Har insett att helt plötsligt dyker samma person upp överallt, eller ja det gäller iofs två personer men ändå. Ena dagen är dom ingenstans och sen nämner någon personens namn och helt random (RANDOM PERNILLA RANDOM) så dyker personen upp överallt. Det skrämmer mig. (på ett positivt sätt?)

Blir det sommaren tonight? :)

lördag . sommar sommar sommar

Fick en smärre hjärtattack innan ösregnet kom. (Össnöa är ett mkt bättre ord.)  Har tillbringat halva dagen under täcket (sova är underskattat) och andra halvan hos hästen/i bilen. Har också hunnit med en välbehövlig städning av rummet, kan man inte andas så kan man inte.

Har insett att det mesta går bara man vill. Förvånandsvärt ofta blir man dessutom positivt överraskad, världen är inte så elak som den verkar. Bara man fokuserar på rätt saker. Pepptalk med sig själv är också grymt underskattat!

sommar! :)

RSS 2.0