tisdag . ohja!

Tisdag den 14 juli, en stor dag för någon, en obetydlig dag för någon annan, en helt okej dag för mig.

Elin väckte mig "soluppgången", men hon fick ett "mhm" till svar och jag somna om igen. Vaknade och gick upp typ vid nio, har klippt gräset med Rixfm i öronen hela dagen. En aning trött på dom vid det här laget ja. Hjälpte Elin att baka muffins någon gång vid lunch, eller hon bakade jag fixade choklad uppepå, rättvist och bra.

Efter middagen hamnade jag här och nu väntar jag på Elin och Sebastian och katten, till Ålem ska vi. Katten ska flytta, jag ska rida och dom andra två ska bara titta på. Sen hem och packa det sista, de vill säga det mesta. För imorgon är det Stockholm, tummenupp på det.

Och nej jag kommer inte på något vettigt att fylla bloggen med, kan hända att det blir så i framtiden, förändring pågår men det går bannemej inte fort. Men efter Stockholm ska det bli av, eller nej efter tävlingen haha. Ska njuta av den sista tiden med fininghästen med, it's love. Men förhoppningsvis blr jag inte hästlös i höst iallafall, vi får hoppas på det bästa, om man ändå vore rik...

ohja  :)

måndag . it's a rush

PANG så var man 2 cm längre (eller var det möjligtvis fel på mätsaken).

Iallafall så var jag hos läkaren med Elin idag, kolla att jag andas som jag ska och så, funkar tydligen bra för det mesta. Och jag vägde exakt samma som för två år sedan, weird eller som det ska vara. Efter doktorn, som förövrigt heter Kalle, åkte vi till Giraffen för mamma och dom skulle handla och jag fick lite mat innan körningen. Körde rond... eh cirkulationsplatser idag, och så dåligt gick det inte men det kan ju bli bättre. Ska inte köra på en månad nu bara för alla har semester, jag med maha.

Har varit hos Michael över helgen, och det var mys och underbart. Egentligen var det meningen att jag skulle tvätta och packa just för tillfället men det blir inte alltid som man tänkt sig. Får väl packa imorgon istället, åker ju till Stockholm på onsdag någongång på förmiddagen. Fast lite surt att Emma kommer hem på torsdag, vilket betyder att jag inte får träffa henne förrän 25 eller nåt sånt. Den helgen är det tävling och jag ska heja på världens bästa Caroline har jag bestämt, hejaheja!

Och egentligen borde jag skriva vad jag egentligen tänker men det är sånt som är så svårt att formulera (och egentligen så tänker jag mest på att jag skulle vilja slå ner någon jag aldrig har träffat). (Och när jag skrev slå ner så menade jag egentligen något mycket värre men eftersom jag inte är så aggressiv och mordisk så lät jag bli.)
Jag önskar att jag kunde krama allt bra igen<3


Men nu ska jag nog ta cykeln, och skrämma bort blåsten, till hästen och rensa tankarna en del.

hej :)

torsdag . a thing called love

Sitter och nöter Johnny Cash och är lycklig.

Älskling kom hit i måndags och åkte hem idag, men jag ska till honom imorgon efter körningen. Imorgon blir det tio-bussen till kalmar istället för tåget som aldrig går. Igår var en bra dag, vaknade vid åtta och tog en dusch och frukost. Sen bussen in till Kalmar och Pernilla. Sprang runt i massa affärer några timmar och åt en onyttig lunch på Donken. Sen hem i regnet igen.
På kvällen blev det en film, Genova, bra men slutet var liksom inget slut. Hela dagen var mys och leendet var på konstant.

Idag vaknade vi sent, trodde klockan var sju men så var det visst inte, ehm. Blev en frukost och en dusch med älsklingen. Sen följde jag med honom till bussen. Och nu sitter jag här och försöker se livet från den ljusa sidan. Ska ta cykeln till Ålem och rida Vittra en sväng var det tänkt. Hon är så fin så jag tror att jag blir tokig ibland, hur ska jag klara mig utan henne? Eller utan Garpur om det blir så, allt är alldeles för komplicerat och folk är alldeles för dumma i huvudet. Hästfolk är det värsta som finns!
Men jag ska tänka positivt och njuta av den tiden vi får. Istället för att vara ledsen för saker jag inte kan påverka ska jag leva en dag i taget och peppa Stockholm på onsdag.


Med ett leende på läpparna, hej  :)

lördag . lite hit och dit och så

Vaknade tidigt, flera gånger faktiskt. Åt frukost och allmänbildade mig lite med en tidning, nyhetstorka vare ja! Sen cykeln till stallet, kändes fel att inte ta bakvägen för en gångs skull. Sen cyklades det till Ålem och hästarna, varmt som tusan men vad gör man inte för lite motion. Skulle rida men det åskade och höll på så det blev inte så mycket med det. Myste med Garpur, som saknat mig, och ja det var nästan så att det föll en och annan tår (hur är människor funtade?).
Styrketränade med Fårskalle-Pontus och fikade, cyklade hem i regnet och pratade med en bvilsen franska med en full husband.

Imorgon åker vi bestämt bil till Ålemet och på måndag hoppas jag att älskling kommer hit. Sen är det bara en vecka till Stockholm och annat skoj, tummenupp på det!

Nu är det filmtajm med Suster, hejs :)

fredag . någon gång ska vara den första

Sitter här, ensam, hemma, en fredagskväll, första gången på väldigt väldigt länge.

Jag kan inte bestämma mig för om det känns ensamt eller lite lagom behövligt sådär. De senaste sju månaderna har dom flesta fredagskvällarna tillbringats tillsammans med världens bästa Michael<3, förutom förra skånehelgen och en influensaveckan i februari. Vad jag egentligen ville få fram är att jag trivs väldigt bra i ditt sällskap och jag hoppas att jag får spendera fler fredagskvällar vid din sida, jag älskar dig!

Annars lever livet framåt åtminstone, red hästarna till Ålem igår (och det tog bara fyra timmar). Har fått hem Garpur till Ålem med, blandade känslor och nej jag förstår mig inte på folk! En annan bra sak med igårdagen var att den spenderades i Emmas sällskap, du är för fin för världen vännen tack för att du finns<3 Blev ett sent kvällsdopp igår med, första gången i år.

Blev bio i tisdags med Michael, The Proposal, och bra var den. Sov hos honom sen och åkte bil hem, en mycket spännande bilfärd måste jag säga. Hann träffa Pernilla och Nicklas nån minut också, dom är bra! Idag var det dags för körlektion, efter en busstur i 50 graders värme ungefär och det gick faktiskt bra. Förutom det har dagen varit rätt meningslös och seg.

Helgen är rätt oplanerad och får tas som den kommer, blir hästen imorgon men det är väl det enda jag vet.

Natti :)

RSS 2.0