måndag . det blir bara onödigare

Sitter i skolan, helt onödigt att gå hit såhär tidigt. Åkte vid tio för att det skulle vara nån infogrej vid elva men nej det var tydligen vid ett. Så vi gick och åt, spaghetti och köttfärssås, sen hamnade vi här. Med andra ord kunde man lika gärna ha sovit till typ nyss, mycket vettigare med tanke på att det inte blev så mycket sova inatt.

Igår åskade det, och regnade, mycket, precis när jag skulle gå ut. Så på grund av regnet blev det jättestressigt och en fruktsallad på fem minuter. Hann med att köra bil en sväng, Erik skulle hem och det gick ingen buss. Så pappa och jag skulle vara smarta och åka förbi hästen på vägen, tummenupp på honom! Fast eftersom min pappa är man så tänkte han inte efter innan utan han tänkte efter efter och då var det ju redan försent. Alltså fick jag backa på en minigrusväg en hel massa meter i mörkret (utan fungerande backlyse). Det gjorde ju att det tog väldigt mycket längre tid än planerat och Elin hann duscha innan mig.

Sen blev det ju inte så mycket sova iallafall, jag tänker för mycket, men man blir som man umgås så det är väl inte så mycket att göra åt. Ska fundera ut vad jag ska köpa till mamma också, hon fyller år på fredag så det är inte panik än.

Men nu får vi väl göra ingenting någon annanstans istället, för mycket tid framför datorn ger fyrkantiga ögon! Och det blir nog en stund ikväll eftersom Anna är så söt<3

Hej :)

lördag . varfördärför

Skolan började i torsdags, borde varit en slapp dag men nej vi skulle börja med projektarbete och sånt direkt, något som skulle tagit flera timmar men var klart på en halv. Efter en övernyttig lunch hamnade julia och jag på trafikskolan och pluggade teori, ehm ja det borde vi nog göra flera gånger. Sen hem och göra inte allt för mycket, slappt och bra.

Igår var det meningen att MP07B skulle till Nybro och blåsa glas eller något men eftersom mitt huvud inte kommer överens med resten så blev det två timmar på buss och sen sängen, något är fel men vem vet vad?

Planeringen för idag har ändrats en hel massa gånger men det slutade med en dammsugning, 3 liter björnbär/blåbär och äntligen lite uppfräschning av bloggen. Förhoppningsvis får jag med mig pappa till Ålem ikväll för nu har jag abstinens så det skriker.
Varför är det så svårt att prioritera rätt och få tid till saker man vill och måste, känns som att det alltid blir fel i slutändan hur man än gör. För lite tid, fast egentligen lägger man väl bara tiden på fel saker antar jag. Men det är väl sånt man lär sig med tiden, fast då kan det vara för sent.

Och Anna du förstår inte hur mycket jag saknar dig, jag älskar dig vännen<3


Menmen, livet är som Puttes dammiga gardin, man måste lyfta blicken för att se att den finns där överhuvudtaget.

:)

tisdag . slutet är nära

...slutet på sommarlovet, det sista sommarlovet. Känns helt okej faktiskt, för sommaren har varit bra (mer än bra) och slutet på sommarlovet betyder ett steg närmare slutet på gymnasiet och det ska bli så underbart. Om ett år packas det förhoppningsvis till island eller något annat skoj ställe, för då ska vi ut och se världen, from the inside så att säga.

Egentligen tänkte jag börja med något i stil med "länge sen jag skrev..blabla.." som man brukar men sen kom jag på att det är min blogg så jag kan skriva så ofta eller så sällan jag vill. Dock borde det kanske uppdateras lite oftare än det har blivit nu under sommaren, men ta det som ett tecken på att jag har lärt mig att prioritera rätt saker. Viktiga saker först och bloggen lite längre ner på listan.

I alla fall så har jag hunnit massa så här på slutet, umgåtts med Michael<3 (nio månader i söndags!), var en sväng hos Carro i helgen, har ridit Garpur en del innan han sparka av skon IGEN, har kört massa bil och gått riskettan.
Tjilevippen på att livet är på väg åt rätt håll åtminstone, man kan inte få allt men kämpar man inte får man inget alls.

Idag har det varit en sådär lagom slapp dag, sov tills Elins sms väckte mig vid typ nio (då hade hon redan varit i skolan en bra stund, maha) sen pratade vi (hon) tills frukost. Tog lite kort på allt och ingenting och sen en lunch med mamma på altanen. Gick en lång promenad med mamma och plockade björnbär, som blev en björnbärspaj till efterrätt vid middagen.

Nej men längre får det inte bli, ska klia pekfinger och hämta plåster tror jag. Imorgon blir det att klippa håret och njuta av sista dagen på lovet, kanske till körskolan och göra teoritestet så jag kan boka de sen, tummenupp på det!

Tjohej :)

lördag . regn

Min vecka på Kollberggården kan bara sammanfattas med ett ord - fantatisk! Jobb, mys, bad, häst och Caroline, det kan nästan inte bli bättre!<3

Det regnar ute, fönstret är öppet, det borde nog stängas, jag ska gå ut, logik? Och det blir inte mer nu för det ska jobbas och tjänas pengar! Men möjligtvis kan det hända att dte blir mer (vettigt) skrivet här imorgon eller senare ikväll. Har man vart uppe sen sex, jobbat, cyklat tre mil och ridit fet häst så kan dte bli sådär.

sunshine :)

onsdag . life's running faster and faster

Blir ett kort inlägg innan bussen går. Känns som att jag bor på bussen numera. Iallafall så var Stockholm jätteskoj, med grönan och massa. Har varit en sväng på öland sen dess och hemma lite och så. Har börjat rida Garpur igen, och nej det känns inte bra nu men möjligtvis lite längre fram. Har firat åtta månader med världens finaste, jag älskar dig!<3

Nu ikväll blir det bussen (eller tåget och tre bussar) till Kleva och bästa Caroline<3, ska vara där tills måndag tror jag. Imorgon blir det rix fm, bara för sakens skull liksom. Är helt jättepepp på sommarlov just nu, lite fattig och blå om fingrarna bara men annars är det kanon.


Nu blir det inte mer HEj!

och nej att tvätta busskort är ingen bra ide!

RSS 2.0