måndag . it's a hippie happy life

Kom hem från Skåne igår, och det var helt lagom jättebra! Fyra dagar på en sjuåringsnivå med mysig dialekt i öronen är riktig sommar. Hann med en tur till Båstad, några apor, kinesen och en kul gubbe som trodde Elin var elva xD ! Konstaterade att jag fick alla dåliga gener och Elin dom bra, hoppade stuttsmatta med Julia och sträckte ryggen så nu är jag som en gammal gubbe med ryggskott.
Saknade Michael väldigt mycket, i tisdags firade vi sju månader och hade en jättemysig dag, jag älskar dig<3

Körde med Nicklas idag, det gick super faktiskt. Imorgon blir det bio med älskling och onsdagen blir en jobbig dag, vissa människor är faktiskt bara för mycket! Och jag saknar Caroline men hon är som pappa, hon har aldrig tid när jag har tid och tvärtom, men snart ska jag ta och våldgästa henne iallafall.

Men nu ikväll ska jag till stallet och rida med finaste pluttis och tänker inte tänka på allt detdär förran på onsdag så det så.


onsdag . like a fake reality

Egentligen borde det komma ett väldigt långt inlägg här om allt som hänt den senaste veckan. Göteborg, betyg, öland, körkort, hopptävling och andra jobbigare saker. Men eftersom jag är sjuk (tack julia!) och pappa väntar i den nytvättade bilen (been there done that) så får det där inlägget hamna på den obefintliga "att-göra-listan". Ska åka och pussa på hästen medans jag har chansen, helvete med det mesta!

så tack och hej innan det blir för sentimentalt
(såna fina ord borde inte stå här med tanke på att det är sommarlov) och ledsamt

onsdag . here we go :D

Packar väskan full och önskar fint väder! När mamma kommer hem med ny tandborste går jag bort till stallet och pussar hejdå på hästen, hästen är läskigt rädd för kor måste tilläggas, maha!  Sen hem och duscha och sen kommer Jolia och hämtar mig så åker vi till Kalmar. 15.53 går tåget till Göteborg och fyra timmar senare är vi framme, tummenupp på det!

Igårdagen var en händelserik och bra dag, fler såna tack! Pepp på allt just för tillfället så nu smilar vi stort och ser framåt. Borde göra kostkollen men det är sånt som kan göras i framtiden så det får vänta. Biljetter till Skåne är bokade nu med, ser fram emot att åka dit med Elin och mamma. Och i helgen kommer Carro till öland, alltså ska jag tvinga henne att umgås med mig snart.

Ibland skiner solen även när det regnar :)

HEJDÅ Mönsterås :D

måndag . ett litet steg för människan, ett stort steg för mänskligheten

Måndag, nu igen, och en händelserik måndag för en gångs skull. Vaknade och ville sova mer, har nog sovit lite för lite i helgen (ehm?). Tog cykeln ner till city när bussen slutat gå, eller nej så var det inte men cyklade ner till bussen iallafall. Håret stod åt alla håll och regnet förstörde det som inte var fail. Men jag var glad ändå. Körlektion vid tio, gick väl ganska bra men det är en bit kvar. Sen till Ugglan och fixa klart filmen, sa hej och hejdå till nella med. Sen bussen hem, slösade 4åfemti på ett samtal till far. Men jag fick köra från oskarshamn så att det får det väl vara värt, maha!
Tandläkaren gick bra, eller lite efter är jag allt (läs mycket!). Men att köra hem gick superbra, riktigt stolt över mig själv faktiskt.

Helgen var mys och så. Kalas för pappa i fredags och sen till älskling<3! Lördagen var det Mörbylånga-dagen eller vad dom nu kallade det. Söndagen var mys dag, jag älskar dig<3 Röstade på kvällen sen, är man stor så är man.
Två dagar till Göteborg med Julia och Nellie, pepp!

Pelle plutt och hej :)

torsdag . shorty !

Körlektion som gick bra, en bra bit på filmen och VG+ på np, får vara nöjd med dagen. Så jag firade med en fruktsallad när jag kom hem.

Saknar Skalleman och är totally jättepepp på sista dagen imorgon och Göteborg nästa vecka. Om en vecka har jag precis överlevt en dag på Liseberg, wihoo! Så eftersom jag är glad bli det här ett kort och happy inlägg. Emma gjorde gårdagen, idag klarade jag själv.

Nu ska jag ner och spontan se fungerande tv,  tummenupp på det!

HEJ :)

onsdag . blandväder !

Vädret är som humöret, som är som livet, som är som tankarna. BLANDAT!
Regn - sol - moln - blåst - sol - regn - sol - regn -blåst...

Egentligen borde man nog varit duktig och åkt till skolan och gått på grafen förut, men NEJ jag åker inte buss i två timmar för att vara i skolan i ca 40 minuter, så är det bara! Därför sov jag tills jag vaknade och sen gick jag upp och åt frukost och städade, äckligt att vara allergisk mot damm så man är tvungen att städa hela tiden. Men nu är rummet nystädat, alltså inget glassplitter på golvet längre. Packade upp tvn med, eftersom jag är den enda tekniska i familjen (ehm?). Den passar iallafall bättre än den gamla i vårt minimala tv-rum. Så GRATTIS PAPPA! Nej han fyller inte år förrens på fredag, men en tv på en regnig onsdag är ju aldrig fel, tummenupp på det!

Tiden går fort när man har roligt säger dom, men jag vet bestämt att tiden går ännu fortare när man har tråkigt! Har blivit lite mycket minnen som kommit tillbaka just nu. Gick förbi ponnysarna häromdagen, då kom tårarna! Det var nog den bästa tiden i mitt liv, eller iallafall en av om bästa. Man var liten och hade lagom med bekymmer, "egen" ponny och stallet med bästa nästan varje dag. Fy sjutton vad jag vill ha det så igen.

Har kommit fram till att världen är väldigt orättvis, och nej jag syftar inte bara på mig själv. Visst det finns stunder då jag undrar varför just jag? men på något konstigt sätt lyckas jag alltid komma tillbaka. Tydligen finns det motivation och vilja att gå vidare även hos mig. För visst mitt ben funkar inte som det borde, men det är något jag får lära mig att leva med (och jag är på god väg). Fysisk smärta är åtminstone lättare att leva med än psykisk smärta.

Och imorgon är det torsdag, likamed engelska nationella (muntliga) med nella vid tio, körlektion kvart i tolv och göra klart filmen resten av dagen. Sen fredag och sista graflektionen för all framtid, om jag inte får för mig att läsa två c-kurser men det känns lite väl ambitiöst. Sen sista lektionen innan sommarlovet, idrott. Efter idrotten följer Michael med mig hem och kalasar för pappa och efter det åker vi nog till öland igen. KLT must love me!


Ibland slås jag av tanken att få körkortet i ett flingpaket, synd bara att jag inte äter flingor. Nej men nu ska jag jobba på min header, sen äta och sen blåsa bort molnen så att jag kan rida.

Tjohejsan :)

måndag . time to breath !

Som i bröderna Lejonhjärta, Jag ser ljuset Jonathan, jag ser ljuset! Passar ju bra eftersom det finns vissa som kläckt ur sig att jag ser ut som honom, Jonathan alltså.


Helgen var bäst, tradition vafan! Åkte till öland efter idrotten i fredags och kom hem igår kväll. Promenixade med suster igår när jag kom hem, pratade om livet och så. Kom fram till att folk här är så äckligt falska, är det så på alla ställen eller bara här? Folk i Mönsterås faller uppenbarligen också lättare för grupptryck än folk på andra ställen, dom vågar inte ha en egen åsikt och dömer folk efter utseendet. Nej men egentligen ska jag väl inte klaga, det finns bra folk här med och om ett år är jag inte här alls förhoppningsvis.

Körde till Nattisen och lämnade lite kläder igår med, det går framåt dethär. Kul att träffa henne igen, alldeles för sällan nu. Man hinner ingenting nuförtiden känns det som. Har man ingen tid får man ta sig tid, det gäller att prioritera! Därför har jag bestämt att den här veckan måste det finnas tid för att träffa bästa Emma. Jag saknar dig vännen, du betyder allt för mig!<3


Idag blev en välldans kort skoldag, ingen psykologi och ingen mdk alltså började vi 12.20 med svenska redovisning. Den gick bra, MVG! Hade utvärdering på kandidat-Johanna med och sen var dagen slut. Skulle haft engelska-nationella (muntligt) sen coskå men vi flyttade det till torsdag och åkte hem. Här hemma solade jag med Suster och en blåbär här och där. Blev en promenad, inte långt till tårarna, tror jag går åt ett annat håll nästa gång!

Måste fixa ny header men jag är out of idéer så det får nog vänta. Blir att gå till stallet om en stund med. Ska bara njuta av tanken på att det är ungefär sex lektioner kvar tills sommarlovet nu, tummenupp på det!


michael<3

hejsvejs leverpastejsmacka med gurka

RSS 2.0