onsdag . nu tar vi björne i kopplet och går till någon annans trädgård

Lovet går framåt, för fort framåt. Har klippt av håret idag, tummenupp på det! Anna var här igår och red med mig, tack<3 Annars gick dagen igår mest åt till att skotta snö, på balkonger,tak och överallt. Så nu är träningsvärken här för att stanna (antagligen hjälpte jag den lite på traven genom att rida massa hästar helt plötsligt). För jag har vart duktig och ridit både Garpur och Windy flera dagar nu, heja heja.

Håller tummarna för fin planering (likamed fin sommar) och tar en fika på det! :)

fredag . we're gonna make it happen

Sitter och skriver om mitt cv, ett steg närmare sommarjobb (vi tar det ett steg i taget).
Idag är en bra dag, smilet håller i sig, praktiken är slut (och jag fick ett svar där det stod att dom gillade mitt fem-minuters-verk haha), min ponny är finast i världen (och han gick som värsta världsmästaren idag, typ) och så är det sportlov med. Iochförsig förstörde Julia mitt happyfejs-humör en aning när vi bestämt fick åka buss till skolan istället för turkbilen men jag överlevde och unnade mig en kaka och en prissänkt godis eller två.

Har sagt hejdå till Larsson idag med och tro det eller ej men jag kommer sakna dig. Vem ska nu fylla mina dagar med INGLA-LA-LA-LA på repeat blandat med allsång till maskros-låten och skumma skämt.  Och eftersom hon är borta så har jag en häst till att rida hela veckan, likamed mycket motion och hatkärlek oss emellan. Annars ska lovet mest bestå av pengatjänande och stretching (amputationen är nära nu).
Och justja på onsdag står det klippning på schemat så då åker det av en hel massa cm blont och slitet krull, på tiden det ja.

Mer jobbsökande nu hejs :)

torsdag . would you tell me the time

och ja alla rubriker är extremt plagierade från extremt fina texter!

Positiviteten från igår har ännu inte försvunnit och mamma har köpt ny youghurt till mig, en bra dag helt enkelt. Annars har den här veckan mest vart seg, så igår tog jag tag i mitt liv och åkte hem tidigare. Bakade en kladdig kaka, åt upp den och tog bilen till stallet (och nej jag fastnade inte i en enda snödriva). När ponnyn va inne från hagen skrattade jag åt honom (han har tjärat ner sig och det är hysteriskt roligt, men man måste veta varför han hade fläckar i fejjan och säga meningen på rätt sätt för det är inte alls skoj om man bara läser som det står).

fika :)

måndag . another brick in the wall

Igår var inte min dag så är det bara, alla hjärtans-dag är ett konstigt påhitt för det första. För det andra är det mer otursdag än fredag den trettonde och svarta katter över gatan och en massa annat. Snön ville inte som jag vill, snö är äckligt. Och om någon hade tankat bilen som denna någon borde ha gjort så hade min dag inte blivit lika försenad och snöig. Eller möjligtvis kunde någon ha plogat bort mer snö så man får plats att vända så att man kan tanka. Det skulle också vara en fördel med vägar som är plogade tillräckligt brett och utan massa modd och tjaffs på.
Kan komma på en hel massa saker folk borde ha gjort men den egentliga slutsatsen blir ändå att jag lyckades köra fast bilen i snön två gånger, ska man göra det kan man göra det ordentligt. Tänker skylla på att Larsson tjatar om sitt gym och ingen tid. Nu fick hon massa träning och ett gott skratt helt gratis. Men det roliga (eller tragiska om man ser det ur någon annans synvinkel) med min skotta-fram-bil-historia är orden som någon sa efteråt. Men inga påhopp här inte, så den delen får ni inte.

Har ännu en gång fått det bevisat att hästmänniskor är hemska människor så man borde nog lämna tillbaka hästen och ägna sig åt att sticka vantar istället.

Nu blir det yoghurt och flingor, hej!

fredag . med blommor i håret

Det går framåt, är typ klar med foldern, fixade en massa extra jobb med den igår men nu är den någorlunda klar. Måste göra som alla andra och klaga, men jag tycker att jag har rätt att klaga när lärarna tvingar oss att va i skolan 8-16 och sen är dom inte kvar när vi ska ta närvaro. Galet irriterande! Men nu är det bara en vecka kvar, finally.

Va i stallet igår och hann med att rida en stund med Elin och fy sjutton va fin han va flera långa stunder, kommer bli svårt att säga hejdå (igen) när det blir dags. Men vi kommer åtminstone få en vår (om det nu någonsin blir vår) och troligtvis en sommar med och man får va nöjd med det man får.

Kan ju också passa på att klaga på den som har bestämt att balen ska vara den 6 juni. Det förstörde mina planer rätt rejält. Men då kan dom inte bli sura på att man tar ledigt, right? Får väl ta och samtala med min fina om hur det blir men hoppas på en tågresa iallafall.

:)


torsdag . på knock out

Har lovat mig själv att göra en hel massa idag, this far quite good. Dock bestämde jag att jag skulle försöka bli klar med foldern idag med men det får väl gå som det går. Jag har somsagt ingen bra relation till evk. Men framsidan och baksidan är någorlunda klara så snart så. Är stolt över mig själv som har hunnit en hel massa idag faktiskt, upp i tid (någorlunda iaf) till stallet (och min ponny är finast så är det bara!), hann duscha, äta kladdis/kaffe/juice/macka (nyttig frukost) och massa innan bussen gick.

Har insett att det inte gör något alls om där skämtet blir verklighet. För människan är fin och fina människor är bra! Fast chansen att det blir så är likamed under minus.

:)

tisdag . vardagsdramatik och försvunna sekunder

Ibland överträffar man sig själv. Igår satt vi i en soffa och pusslade (eh haha) helt plötsligt ringer hennes mobil. Hon tar upp mobilen och vi inser att det är jag som ringer, från mobilen som ligger någonstans i samma soffa som vi sitter. Det är en konstig värld vi lever i!

Tisdag är en konstig veckodag. Det brukar inte hända speciellt mycket man kommer ihåg som speciellt på en tisdag, eller så kommer man inte ihåg att det hände på en tisdag, eller hur det nu är. Men ändå är tisdag en favorit-vardag. Hus på tv och resten av våren en ledig dag, tisdagen har varit sovmorgon i en evighet med. Men mest är det nog för att man har släppt måndags-paniken och ännu inte hunnit bli onsdags-mitt-i-veckan-vardags-deprimerad.

Fick upp en tanke på filmen På västfronten intet nytt (om andra världskriget). Fast i mitt huvud var det mer På skolfronten intet nytt. Det händer liksom ingenting och tar alldeles för lång tid. Och min längtan efter något annat, något helt annat, är större än nånsin. Och samtidigt växer paniken när det gäller vad för något helt annat jag egentligen vill. Jag vet en hel del jag skulle vilja göra men inget sådär så jag vet exakt. Eller jo flytta vill jag helt jättebestämt, men då måste man ha jobb (eller möjligtvis plugg men det vill jag inte än).

Så jag får väl återgå till mina enklare problem som att måla naglarna eller något annat som passar bättre för min överansträngda hjärna just nu.

:)

söndag . each day's a gift

Måste säga att veckan som snart är slut vart ett kapitel för sig. Iofs är väl alla veckor/dagar/nätter/år alldeles olika men denna veckan har vart fullt upp. Eller ah inte i skolan då men efteråt. Sen att det är massa mer som borde hunnits med det är sånt man får ta. Idag var liksom pricken över iet när Anna dök upp, heja heja! Och ja en hel massa negativa saker har också inträffat men det är positiviteten man ska fokusera på, ett steg i rätt riktning.

Har också kommit på vad jag egentligen önskar mig i födelsedagspresent. Men det kommer jag inte få så jag önskar mig en film istället, mindre komplicerat och antagligen billigare i längden. Men man kan ju alltid drömma om en bättre verklighet med fred på jorden och ett fint paket med mycket noga utvalt innehåll.

21.21 det måste vara ett tecken (tolkat hur ni vill) så tack och bock och nattnatt :)

torsdag . tjing för att låtsas va hel

och rubriken betyder mer än du tror.

Dom säger att det inte är bra att tillbringa för mycket tid framför datorn, och vi ska sitta här fyra veckor. Antagligen är det inte alls bra, eller ergonomiskt eller ens nödvändigt. Men så är det och nu är det bara två veckor och idag och imorgon kvar.

Har faktiskt gjort en massa som jag ska idag men det går inte speciellt mycket åt rätt håll. Tankarna hamnar på helt fel ställe, det kanske inte är så jobbigt för dig men för mig betyder det något helt annat, fan. Precis som att jag inte alls tänker på små oskyldiga barn när jag hör den där låten, snarare lite större extremt skyldiga barn.

Apropå något helt annat (apropå är ett fint ord förövrigt) så drivade jag puttes bil igår. Inte den svarta lilla utan den stoora blå med automat. Trivdes extremt bra faktiskt, högt över vägen och stor och skräckinjagande. Eller något men det bästa är att benet mitt gillade bilen också. Och det gillas starkt. Med andra ord kanske jag inte amputerar skiten, maha!

:)

onsdag . like the wind it covers our land

Bara sådär helt plötsligt har samma låt ploppat upp i öronen vid ungefär samma tidpunkt två bussresor i rad. Men jag ska inte klaga Johnny Cash är liksom Gud på ett fint sätt. Det enda negativa är att samtidigt som låten ploppar upp i öronen så ploppar det upp en bild i hjärnan. Men egentligen så är det inte negativt, fin människa fina minnen men konstigt slut (det var inget slut och det är det som är det konstiga). Ibland kommer jag tillochmed på mig själv med att sakna dig, inte som det var då för länge sen utan som det var för inte lika länge sen.

Apropå Cash så kollade vi hus igår. Efter att ha fixat stallet rekordfort och bakat kladdiga choklad godbitar, som inte blev kladdiga. Färgade, eller förlåt avfärgade, Larssons hår med. Men det syntes inte, alltså inte mitt fel att resultatet blev fail. Sen drivade jag hem in the middle of the night. Eller ah halv elva någontingen. Sen duschen och sängen, fullt upp är helt okej  bra ibland.

Idag har vi gjort absolut ingenting egentligen, eller jo lite men om man tänker på att jag vart här sen åtta och ska va kvar till halv fyra så är det minimalistiskt som blivit gjort. Med andra ord borde jag fortsätta med mina marginaler och mitt bildletande.

:)

måndag . hajen tog min stööövel

Har gjort mer idag än på hela förra veckan, vilket iofs inte säger så mycket eftersom jag bara gick två dagar förra veckan. Ska iallafall inte filma något onödigt utan göra om en folder som faktiskt ska användas (chansen finns åtminstone). Och jag slipper springa runt i äckelsnön, slipper se den tom eftersom jag sitter långtlångt bort från fönstret.
Jag vet att man inte ska tro på horoskop, eller läsa dom när man borde göra något annat, men alla jag har läst om den närmaste tiden har varit så läskigt positiva. Så det är väl dags att ta tag i mitt liv, kärleken skulle komma som ett brev på posten och pengarna bara rulla in. Någon gång borde ju dom där raderna stämma, nu är det dags. Eller åtminstone kan man ju leva på hoppet och det är alltid bättre än något i stil med "Du kommer bli överkörd av tåget imorgon."

Åker hem om 20 min med Larsson, och dagen är överlevd (så långt). :)

RSS 2.0