torsdag . if I were a carpenter

Var inte alls med på noterna när alarmet gnällde i morse. Men upp kom jag, tur att man har nära till jobbet. På förmiddagen blev det mest städa, tvätta och plocka undan saker. Gick upp och ner för trapporna i timmar tror jag, hela huset är faktiskt fullt av trappor (och jag har en hemsk träningsvärk, ingen bra kombo). Sen en fyra timmars lunch. Åt god mat, Kyckling och Svamprisotto och en söt liten kaka på det. Sen såg jag film med mig själv, en sån där puttenuttig kärleksfilm som Pam hatar mer än allt (säger hon iallafall).

Tankade bilen och åkte och hämtade Gini, fick en fin liten karta med mig just in case. Hittade både dit och hem i mörkret. Lagade lite mat med Gini och sen hamnade vi i soffan framför Eastenders. Imorgon är det Bonfire night, dom firar nån som inte borde firas, lite konstigt men jag fick det förklarat för mig igår. Men iallafall så ska vi till Ginis skola imorgon kväll och kolla på brasan, blir fyrverkerier och korv med.

Får sova en timme längre än väntat imorgon med, kan behövas eftersom jag gått som en zombie hela dagen. Om nu zombiesar äter? För jag äter, hela tiden. Galet hur mycket mat som får plats egentligen. Folk skulle nog inte tro på mig om jag skrev upp allt jag äter under en dag, mat är galet. Sue trodde inte jag tyckte om Elvis, det är också galet. Godnatt!

Oh darling, we're nothing but human. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0