måndag . but you're just a boy

Förstår inte riktigt vart den här dagen tog vägen. Har varit ledig hela dagen och hade en del saker jag planerat att göra men det blev inte riktigt så. Inte för att det var något viktigt men ändå, dagen bara försvann och jag har inte varit utomhus en enda gång, hm. Har tillbringat dagen på sängen, inte i, den var bäddad och jag hade mjukisbyxor inte pyjamas. Har fortsatt mitt How I Met Your Mother-maraton, halvvägs inne på säsong två nu.

Har ätit både frukost, lunch och middag och inget däremellan, eller jo en banan som mellanmål. För din skull Emma, och för min egen kanske. Fick mail från mamma med, älskar mammas mail med bilder och annat fint. Lite skoj att nu skriver jag mail till mamma nästan varje dag men hade jag flyttat till lägenhet närmare hemma så hade jag inte alls hört av mig lika ofta på det sättet. Konstigt detdär.

Imorgon är det jobb igen, sex timmars rast mitt på dagen dock, borde göra något vettigt då. Borde också sova nu, börjar trots allt jobbet kvart i sju. Men först ett HIMYM avsnitt till.


Bilden är inte vacker men det är ungefär så dagen har varit, mindre vacker på min säng.
(Och så har jag strumporna jag fick av mamma på mig!)

Sing a song try not to think. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0