måndag . a time for hating and fighting

Måndagen den 20e december har tillbringats på Olympia i London, London Horseshow, vi får fina julklappar vi. Morgonen började med oroligheter om huruvida bussen som skulle ta oss (och diverse annat pony club-folk) dit skulle dyka upp eller inte. Engelsmännen är inte så haj på dethär med snöröjning tyvärr. Men bussen var där och iväg kom vi, fram kom vi också.

Började med en runda bland affärerna, galet stort shoppingområde, Globen kan slänga sig i väggen på den biten ja. Köpte dock ingenting, inte på resten av dagen heller för den delen, förnuftgigt var det ja. Fast jag saknade en ponny att köpa massa underbara saker åt, eller en rik far som kunde köpa massa underbara dyra saker åt mig. Åt lite pizza till lunch.

Sen såg vi en juniorhoppning. Dom var duktiga och så, inte alla 11-12 åringar som skulle klarat av att rida där inne (och nej alla var inte så unga, någon var 17 med). Efter prisutdelningen hade dom agility, egentligen är dte sjukt underskattat som publiksport, det är ju så sjukt kul att kolla på när dom springer och har sig. Sen gick vi runt lite bland affärerna igen innan det var en kadrilj, åh den var sjukt fin. Sen lite mer "shoppande" och sen höjdhoppning. Six Bars är sjukt skoj. Knäppt när dom hoppar hinder på 185 också, visserligen var det bara Robert Smith som klararde alla hinder i sista omgången och därmed också vann.

Sen finalen med en del från War Horse (en teater) innan vi hittade våran buss och åkte hem igen. Tog oss hela vägen till Thame och bilen och faktiskt även den sista biten hem utan olyckor. Fast jag vet inte hur många söndriga bilar vi har sett idag, var och varannan meter längs hela motorvägen fanns dom, galet vad lite snö kan göra.






I'm not a child but my heart still can dream. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0